icon

Sú tieto šaty vhodné na svadbu?

27. júl 2022

Ahojte, poradte, lebo uz neviem, co je v mode. Korona mi vygumovala mozog. 🤣 Vsade ale vidim taketo satenove saty. Su podla vas vhodne na svadbu? Vydava sa moja sestra koncom oktobra.

Dakujem

Sú tieto šaty vhodné na svadbu?
sunshine_18
28. júl 2022

Podľa mňa áno, veľmi pekne..

mary841
28. júl 2022

Ahoj 😊 ja som mala tieto oblečené,a idem ich aj predávat, nech mi nestoja v skrini, 2x si to isté neobliekam 🙈😊

ruzovakrava
28. júl 2022

Ja mám v poslednej dobe pochodených dosť svadieb a niekedy sa nestíham čudovať ako sa niektoré ženy vedia nahodiť. Výstrihy po pupok, celoflitrové gýčové diskogule, ďalšie končiace tesne pod zadkom že keď sa dáma trochu zohne tak jej vidno čítačku, potom letné šaty vhodné na pláž, prípadne dlhá sukňa a (v lepšom prípade) čipkovaný crop top (v horšom je len nejaký teplákovinový) , a hlavne aby som nezabudla, biele čipkované midi šaty (čo tam po neveste) 🙈 hlavne že sa cítia dobre a majú na to postavu 😃 ja mám tiež postavu ale niekedy mi je trápne aj za ne lebo každý po nich pozerá a nie je to preto žeby im to pristalo 🙄
Ale aby som len netliachala, autorka vybehni do mesta a vyskúšaj si nejaké rovno na sebe keď máš trochu problematickejšiu postavu. Využi čas teraz kým nám covid opäť nepozatvára všetky obchody.

pinkgirl
28. júl 2022

@ruzovakrava že "čítačku" to som ešte nepočula 😀

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
maminkadeticiek
28. júl 2022

@ell_mala Uz hraniciace s vulgatnostou tieto.Aby som sa cely vecer strazila ci mi prsia nevybehnu.

maminkadeticiek
28. júl 2022

Napr.na stranke Chantall sa da najst par peknych kuskov na svadbu pre rozne typy postavy ci pocasia.Skus kuknut.A vyber si take aby si vecer nestravila kontrolovanim sa,ci mas este prsia zakryte,ale mohla sa skor sutredit na zabavu.

smilingwoman
28. júl 2022

Mne sa pacia. Aj v salónoch teraz prevladaju satenove kusky. Dlhé aj midi. Nedávno som tiez hladala. A dlhsi rukav na október je podla mna ideál.

smilingwoman
28. júl 2022

Ozaj zabudla som podotknut ze vystrih si vies trochu upravit pripadne trochu prisit zvuntra a mozes vymenit opasok za nejaký iný. Neviem teda, opakujem sa, ale podla mna je to vkusný model. Doplnit pekne lodičky. A nebudes rovnaka ako x dalsich dam v klasichych modeloch. Casu mas dosť, Poskusaj si vselico a uvidíš co ti pristane a hlavne v com sa ty citis pohodlne.

snazilka_bio_mamka
28. júl 2022

pozri si mohito, neviem aky mas vkus ale ja odtial nakupujem a tiez som praso-ruká :D

maryetta
28. júl 2022

@mary841 waaaaau. Tie su kraaaasne.

maryetta
28. júl 2022

@ruzovakrava ved tooooo. Ze dnes najst celkovo saty vhodne na svadbu je umenie. Bud hnusny material. Alebo vystrih. Alebo moc kratke.
Ja fakf mam teda problem najst vhodne a pekne saty. A aby nestali viac ako 100€.

jjanulienka
28. júl 2022

@maminkadeticiek ja tieto mám a zobrala som ich ku krajcirke ktorá mi to spravila tak aby som nemala taký výstrih a podľa mna boli veľmi pekne 😉

bessie12
28. júl 2022

@maryetta mne sa podarilo kupit za 60€ pekne saty na svadbu. Len ich musim dat skratit, lebo su mi dlhe.

nikkagab
28. júl 2022

V Chantall a nebo Peek mají solidní výběr. Já jsem loni na svatbu kupovala v Chantall, ale stály cca 150€. Ty “společenské” šaty z internetu, které dnes některé dámy nosí na svatby jsou vrchol nevkusu.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
28. júl 2022

Kocky, a aj tieto vam pripadaju vulgarne? Alebo ako zupan? Tieto som nasla na jednej slovenskej stranke. Urcite su kvalitnejsie.

autor
28. júl 2022

.

lunademonica
28. júl 2022

Krasne saty, elegantne, sexi ale decentne. ;) Za mna ano! Ale farbu by som zvolila inu, menej kriklavu, nehaku bezovu, cervenu, zeleni. Ta modra a ruzova nic moc. A vobec to neni zupan! To hovoria asi take zienky nad ktorych outfitmi zase krutim hlavou ja...

jjanulienka
28. júl 2022

Mne sa páčia aj tie prvé 😉
Zlate doplnky a ideš 😬

lunademonica
28. júl 2022

@ruzovakrava co je zle na cipkovanom crop tope?? Ono, moda sa casom meni, aj tradicie sa menia, nemozu donekonecna vsetci chodit v krojoch a korzetoch :P

autor
28. júl 2022

Este pridam od nich aj ine farby. Mne sa veeeelmi pacia 😍😍😍

lala123
28. júl 2022

Podľa mna sú krasne... ja som nad nimi uvažovala presne v tejto farbe ale nie sú na moju postavu zvýraznili by mi brucho. Na svadbe v júni čo som bola ich mala presne brunetka s modrými očami a tuto farbu modrú a bola krasna. Ale zase vysoká a stihla tak ona by v jocicom dobre vyzerala akurát asi mala trocha prichytený výstrih lebo ho nemala až taký hlboký . K ňom zlate sandále mala a supwr vyzerala

lubkavargova1
28. júl 2022

Na take saty potrebujes mat idealnu postavu a idealne miery. Nic nezakryju skor zdoraznia. Takze v pripade,ze mas to kilecko naviac, ruky tluste, tak toto ti neprida..budes vyzerat hrozne. Moze to usit aj sam Dolce-Gabana, aj tak nesadnu. Tu ti hrozy, ze sa ta pudu pytat, "kedy mate termin"

asia83
28. júl 2022

Mám podobné šaty, len majú detaily, ako širšie rukávy na spodku s viazaním a mohutnejší opasok, vďaka čomu nepôsobia ako župan. Ale štýl je tento, zavinovací. Toto by som ale nevolila na svadbu, ja ich nosím bežne. Choďte do nejakého obchodu so spoločenskými šatami, mali by vám tam vedieť poradiť. Určite ale prekryť ruky, výstrih V, dlhšie.

miskachrumka
28. júl 2022

Mne to príde ako negližé alebo župan :D

asia83
28. júl 2022

Lenže tieto šaty nepôjdu na plnšiu postavu, darmo sa vám páčia. Satén opticky rozširuje, plus sú nazberané, budete vyzerať omnoho širšia.

victoriab
28. júl 2022

Vôbec to nie je ako župan, ja mám také letné šaty zo zary a sú skutočne super, je to perfektný chladivý materiál🙂 je to vec vkusu, neriad sa forom, ale tym, co sa páči tebe ;)

smilingwoman
28. júl 2022

@lunademonica suhlasim s tebou. Komentovala som autorke aj druhý prispevok. Ten kto hovorí, ze to je zupan ma bud 50+ alebo mu štýl nic nehovorí. A este kopa lajkov k tomu🤔. Uz davno sa nenosia niektoré typy puzdroviek, cipkovy rukavik alebo saty pre male diebcatka vo verzii pre dospelých a podivné róby s kadejakymi ozdobami... Inac ja mam aj taky 'zupan /kimono' co nosim ku krasom a tielku na bezny deň. Teraz tak rozmýšľam ze asi sa to každému nepáči, ale je mi to jedno 😃

victoriab
28. júl 2022

@smilingwoman Úplne súhlasím;)