Sú tieto šaty vhodné na svadbu?
@kitycat nie nič take. Presne toho sa bojím aby som nebola ako diskogula a ešte keď aj slnko bide svietiť.
Podla mna urcite ano, ale ak mas pochybnosti oslov nevestu, predsalen je to najma ich den...
Farba aj strih super, flitre sú tento rok opäť dosť in, takže za mňa áno👍 ...a sú to flitre alebo len trblietavá látka?
Ja ked som bola v lete na svadbe, tak som mala kratke saty a ocenila som to. Vacsina bab mali kratke.
@ibrunova vyzeraju ako na obrazku . Sú to kvalitne saty aj ta latka je taka pevnejšia, žiadna handra. Postavu pekne obopnú a stiahnu. Len sú trblietave a dosť.
Asi tu budem jediná ale.... šaty pekné... fakt 😊ale mne prídu vhodnejšie na ples.. prídu mi vhodnejšie na jeseň... neviem... ja ligotave spájam skor s plesom, silvestrovským... alebo s exkluzívnym firemným vianočným večierkom..
Áno, je to veľa na letnú svadbu... Ja by som si ich neobliekla, ale tak ja som zástancom jednoduchej látky a nápadité ho strihu
Je to príliš na letnú svadbu,budeš sa cítiť blbo...jedine že by to bola svadba v opere 🙂
Su uplne nevhodne a nehodia sa na dennu akciu aj s obradom, MOZNO tak na vecer... ale dost sa lesknu a ked chces nasrat nevestu, daj si ich.
Ja len taký tip že kukni Bonprix...tam majú tiež krasne dlhé šaty elegantné...ale pritom také letne..vela z nich by som si obliekla na svadbu 😊
Urcite tie prve, tie druhe su krasne, ale za mna na sedu mysku, plus ich vidam pomaly na kazdej tretej pozvanej

ak to nebude na zahrade ale v nejakej sale tak si myslim, ze vhodne. Aky dali dress code?
ale mozno by som hladala neflitrovane