Sú to vhodné šaty na svadbu?
Ahoj, bola som pozvaná na svadbu sesternice a premýšľam nad šatami, lebo mňa sesternica pozvala osobne a viem, že robí síce tam nebude nejak extra veľa ľudí ale vraj bude luxusná a vraj sa máme všetci obliecť luxusne, a uvažujem nad šatami (pridám foto), podotýkam, že viem aké šaty bude mať nevesta a ani z daleka sa nepodobajú

Za mna druhe, su menej opozerane, robim so svadbami a 1-ku som videla uz tolkokrat v tolkych farbach🫣 pripadne sa riad farbou, ktora ti pojde k pleti nie kazdy znesie nebesku modru a nie kazdy bordovu, 3-tie sa mi nepozdavaju vobec
@mesiacikluna moja svagrina mala na mojej svadbe saty pri kt jej vsetci videli do kuchyne, ledva zakryla zadok...takze ano je to ok
Ja som mala tie prve len v smaragdovej farbe, a mala som taky akoby satenovu suknu.sú nádherné,každý mi ich chválil. Určite sú vhodné a najviac sa mi tie prve aj pacia😍
A aj druhé sa mi veľmi páčia. Takže sa riad už len tým,ktoré sa ti páčia viac.
Vsetky mi pridu vhodne skor na ples ako na svadbu, ale ked ma ist o luxus takehoto druhu (co si nespecifikovala), tak z tychto troch by som brala tie posledne - zelene. Su asi najmenej vyrazne a vyzyvave, netreba zatienit nevestu.
@mesiacikluna tie prve vyzeraju velmi dobre a decentne zaroven. Myslism, ze aj ten rozparok sa az tak neprejavi pri pohybe, kedze predok ze zakladany cez seba. Ja by som vzala tie.
Na dvojke by ta sukna bola krajsia bez toho rozparku. Keby len tak makko splyvala dole postavou.
tie prve by som brala bez najmensieho zavahania. nemaju chybu 😍
Mne sa pacia vsetky 3. Ak sa nevesta vyjadrila, ze chce aby ste mali vyslovene slopocenske saty, videla ich a schvalila, zober si, ake sa Ti najviac pacia. Je to jej den a ked splnaju jej predstavu, tak nazor verejnosti MK je absolutne nepodstatny.

Prvé sú nádherné.. ale samozrejme lepšie by sa to hodnotilo keď by sme všetky videli na tvojej postave