icon

Sú toto vhodné šaty na svadbu?

12. okt 2022

Ahojte, idem na svadbu kamarátke, budem tam pomenej mladších ľudí. A tí čo tam budú sú väčšinou už s rodinkou, my budeme možno jeden z dvoch párov, ktorí ešte nemajú rodinu a žijú "nadivoko". Bavíme sa tu o ľuďoch do 25 rokov. Zvyšok hostí aj v tomto veku žijú na dedine (absolútne nič proti nim ani tomuto životu nemám), ale predsa len konkrétne toto sú inak zmýšľajúci ľudia. Mám pocit, že sa všetci zasekli niekde v roku 2005 v niektorých veciach. Konkrétne ženy majú taký mamičkovský look z 2005, napríklad ako dve posledné fotky.
Ale nechcem nikoho osočovať, je to ich výber a ja to plne akceptujem, ale tu je pointa mojej otázky.
Prvé tri foto ružové šaty, tie by som si chcela dať. Ale bojím sa, že by to mohlo byť príliš vulgárne, prípadne by sa to nehodilo a mohlo by to zle pôsobiť, nechcem počúvať potom klebety o sebe. (Sme z tej istej dediny, len tam pár rokov nežijem)

Sú toto vhodné šaty na svadbu?Sú toto vhodné šaty na svadbu?Sú toto vhodné šaty na svadbu?Sú toto vhodné šaty na svadbu?Sú toto vhodné šaty na svadbu?
oblecenie99
12. okt 2022

@martul Och, tie čierne bodkované vyzerajú parádne 🙂

dominyca9
12. okt 2022

@autorka To snáď nemyslíš vážne. Fakt je to pre mňa ťažko uveriteľné, s takýmto životným štýlom som sa ešte nestretla, a to som tiež z dediny. V tom prípade asi vol niečo konzervatívnejšie. Úplne chápem tvoju potrebu nikoho neuraziť, zachovať si identitu a zároveň príliš nevytŕčať.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
12. okt 2022

Preboha to nevesta mi tie šaty poslala! 😄 To len mne sa nezdajú. A neviem na koľkých svadbách ste boli, kde boli ľudia do 25 rokov, mimo rodiny samozrejme a mali na sebe kostými a zahalené úplne všetko. Podľa mňa vôbec nie sú vulgárne, ide o to ako sa k nim postavíte, aj keby som mala kostým mníšky na sebe, viem z neho spraviť niečo vulgárne. Ale o to tu presne ide, zaujímal ma názor niekoho iného! Pretože nie každý musí mať taký názor ako ja a o to tu práve ide. To je pointa tohto príspevku

autor
12. okt 2022

@dominyca9 ďakujem 😊

osky
12. okt 2022

Tie ruzove v ziadnom pripade.su velmi obnazene,posobi to nechutne.ta modelka ma otrasne padnute prsia v Tom a uplne jej presvita cela rit...no ..to je taka,3.cenova...
Dievcata ti tu hodili kopu prikladov-nadhernych mladistvych sviezich siat ,ktore posobia slusne a Sexi zaroven.
Daj si.poradit.nestrapnis Sa.

ninusa221
12. okt 2022

Tie prve šaty mi pripadajú ako tie z Popolušky čo mali tie jej nevlastné sestr tie zadky. 2 su nudne a dala by som si ich niekde na oslavu a tie tretie su otrasne. Neviem aku mas postavu ale nie vsetko napasovane je pekne.. ale ked uz tak ruzove su ok aj ked ja by som si to nedala kedze nejakí ten bonton mozno na letnú svadbu niekde na Havaji.

missdiva
13. okt 2022

Inak tie zelene saty co autorka pridala v uvodnom prispevku by bez tych peral s vysokymi topankami a vyraznymi nausnicami vyzerali podla mna super luxusne, rozhodne nie rok 2000 😅

ika11123
13. okt 2022

Sú mega krásne niečo podobné sa mi pači ale v krvavo červenej určite si ich berte

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
elizita
13. okt 2022

na mojej svadbe mala kamoska takehoto strihu.. a kazdy si ju pamatal, "jaj, ta s ceckami ven" alebo "ta v plavkach" ci "tak polonaha" Ak ti je to jedno a mas postavu, ok.. ja by som si take nikdy nikam nedala, pridu mu "lacne, vulgarne".. ked uz by som chcela daco ukazat, tak jedno alebo druhe, nie vsetko... ale to som ja.. ja preferujem ak by si ma niekto pamatal zo svadby "jaj, ta s tymi vkusnymi satami", "ta stylova baba"..

javorinska
13. okt 2022

no neviem, ako na jednej strane su sice pekne, ale nehodia sa na svadbu. su dost vyzyvave a neviem teda ci by sa to aj samotnej neveste pacilo, ze by sa jej po svadbe premavala zena v takychto vyzyvavych satach

janaspa
13. okt 2022

Ja som bola toho roku na medzinárodnej svadbe, Slovenka si brala Taliana, keďže žijú v zahraničí, bola tam prítomná zmeska národnosti, Angličania, Číňan, Japonec, Holandania, Taliani, Slováci.....poviem Vám bolo to tak cítiť, že to nieje rýdzo slovenská svadba. Nikto neriešil, kto má čo oblečené, nikto si druhého neobzeral, hlavne sa NEOHoVARalo ani počas, ani po. Všetci boli oblečení elegantné ale hlavne pohodlne, niekde bola tá elegancia inde menej, proste nebolo to gro čo ľudia riešili, čo dať na seba, išlo im hlavne o to, aby sa skvele zabavili. Ani v jednom smere tá elegancia nebola prestrelena, ani výrazne nad zenitom, ani pod..... Žiadna dáma nebola výrazne nalíčená, ani žiadne extrémne spolocnesnke účesy....každý nech sa oblečie v čom sa cíti fajn, hlavne nech to nieje o tom že sa idem predviesť že mám super postavu, alebo prachy na štýlové šaty, čo nehovorím že je váš prípad, vravím to všeobecné. Dobrá postava a charizma vynikne aj na jednoduchom strihu a a zas ak niekto nemá charizmu osobnosti, môže na seba obliest neviem čo a upraviť vizáž neviem ako nepomôže mu to🙂

kitycat
13. okt 2022

@evamarek77 sama nevesta jej tie ruzove saty ponuka ako saty, co by si mohla obliect a dalsich 20,ktore nam sem nepostla... A ona vaha, pretoze vie, ze ostatni tam budu taki usadlejsi aby prilis nevytrcala z davu.. Nie ze by sa chcela pretrcat, ach citajte ludia diskusie a dodatocne prispevky od zakladatelky 🙂
@janaspa to, ze si to nepocula neznamena, ze sa to nedialo.. Alebo prave naopak, ty si si vsetkych premerala a pomyslela si si, ako su tu vsetci vhodne obleceni.. A o to ide. Zakladatelka hlada vhodne saty na dedinsku veselicu a chce poradit, ci to nie je too much v porovnani s ostatnymi hosťami

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
janaspa
13. okt 2022

@kitycat ver tomu že som si nikoho nepremeriavala, ja to nemám za potreby a ani v povahe, a ani v bežnom živote neriešim výzor, to je to posledné čo si na ľuďoch všímam. Práve to som tým chcela povedať že, to bolo cítiť, že že sa neriešila garderóba, ako gro udalosti. A môj postreh čo ty nazyvas premeriavanim bol len ten, ze tam nebol nikto nahodení, aby to udrelo do očí, či už prehnane alebo naopak.

maryetta
13. okt 2022

Hmmm som z dediny a veru take “tetkovske” saty nenosim. Resp mozno tak zeny 50+.
Tieto co mas su este ok (videla som uz aj horsie teda viac vystredne) ale teda ozaj aj zapamatatelne. Lebo ozaj je rozdiel ze nieco je pekne sexi. Ale to uz je krok k tomu aby to vyzeralo lacno. A to by si asi nechcela.

nikolka1986
13. okt 2022

Takže aj ty si z dediny, ako mne príde smiešne, keď sa niekto vytrepe z nejakej hornej dolnej a už sa považuje za neviem čo 😀 Tie šaty nie sú ani pekné, trošku decentnosti by nezaškodilo aby si nevesta užila svoj deň a bola za hviezdu.

vroni
13. okt 2022

Tie prve ružové šaty sú čistý otras. Spredu lacná handra, zozadu dinosaurus. Fakt netuším, kam by sa hodili. Dievčence sem poprihadzovali zopár nadherných kuskov, niektoré z tých nie béžových by som si vybrala.

selwadza22
13. okt 2022

Ahoj, podľa mňa v pohode. Čo je na svadbe fakt nevhodné sú krátke šaty... A keď už odhalené ramená na takejto udalosti tak nech je aspoň dlhá sukňa

liena111
13. okt 2022

Ja by som skôr myslela na to aby si moc nezatienila nevestu .lebo to sa nerobí..a v tých šatách je to dosť pravdepodobné. Lebo fakt su trošku príliš. Sú pekné ale dosť sexi a dosť pravdepodobne budú všetky oči ( hlavne chlapské) na tebe 😉😄😄

acsa
13. okt 2022

@1ryba tie zelené 😍

lilope
13. okt 2022

@autorka niekde som čítala, že ak žena nechce pôsobiť lacno, platí takáto zásada. Buď výrazný dekolt alebo odhalené nohy/ rázporok cez celé stehno alebo odhalený chrbát, nie však kombinácia. A tie, čo si pridala, odhaľujú všetko z toho a navyše vďaka materiálu vyzerajú trochu lacno. Samozrejme, neplatí to pri každom kúsku šiat, záleží aj od strihu a materiálu a tiež na postave.
Nie som si istá či som dobre zachytila, že chceš mať rázporok, lebo nie si veľmi vysoká. Neuvažovala so o midi šatách miesto dlhých po zem? Každému sa síce páči niečo iné, ja mám rada tylovú sukňu, pôsobí na mňa elegantne na svadbu, ale aj čipku. Mohlo by ťa zaujať (nie, nerobím reklamu na konkrétny obchod, len mám s nimi dobré skúsenosti, že to nebude handra ako keď objednáš z neoverených obchodov čo kupujú lacane z Číny). 🙂

klara7227
13. okt 2022

Na mňa tie ružové šaty pôsobia dojmom, že chcem veľmi silno zaujať. Vyzerajú hrozne lacno na svadbu, ako šaty za 25€ a ak budú mať zlý materiál, tak ti urobia veľmi zlú postavu. Neber to ako urážku, ale ako úprimnú odpoveď. Tiež mám veľmi rada ružovú a som mladá, ale tieto konkrétne šaty nie na svadbu.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Autor odpoveď zmazal
kamatopo
14. okt 2022

Šaty sú krásne no na svadbu, ktorú tu opisujes sa nehodia. Myslím že by si predbehla v zaujímavosti všetky ženy a aj nevestu😂ktorá má svoj deň vnímať že ona je jedinečná. Šaty by som volila skôr na ples. Ale myslím že i ty si na pochybas inak by si sa nás tu nepýtal. Vieš do akej spoločnosti ideš sama najlepšie

lucyt11
14. okt 2022

Podla mna su pekne len treba dat pozor na vystrih atd ale ked sa pekne zladis, uceses vkusne namalujes…su sexy to ano, ja milujem holy chrbat na satach, kratkych dlhych akychkolvek…ale chce to odvahu aa sebavedomie na ne no, pokial by si sa v takych necitila prijemne a stale si napravala vystrih alebo co taaak by to bolo podla mna nevhodne lebo aj inak saty ukazu ako ked v nich budes uvolnena, sebavedoma 🙂 a ze budu kukat a zavidiet? A co nech, ked nepochvalia budu zavidiet 🙂

lucyt11
14. okt 2022

@selwadza22 ja mam 154 cm a nosila som lratke vzdy lebo proste vyska😂 posledne dva roky som mala dlhe ale tolko roboty o skrateni zuzeni prisposobeni a zaroven ked stojim vedla vysokej v dlhych satach to je komicke😂

selwadza22
14. okt 2022

@lucyt11 hovorím o minišatách, to je na svadbu absolútne nevhodné, nevkusné a nechutné... Tie sa hodia max. na banket. Krátke šaty okolo kolien sú v poriadku. Treba lepšie čítať... Ja som vysoká a tiež musím šaty skracovať a prispôsobovať. Dnes už v butikoch ponúkajú automaticky bezplatne prispôsobenie šiat postave. Radšej podporiť náš trh ako čakať čo mi príde z netu.aj keď ak sú z druhej ruky prečo nie...