icon

Sú toto vhodné šaty na svadbu?

12. okt 2022

Ahojte, idem na svadbu kamarátke, budem tam pomenej mladších ľudí. A tí čo tam budú sú väčšinou už s rodinkou, my budeme možno jeden z dvoch párov, ktorí ešte nemajú rodinu a žijú "nadivoko". Bavíme sa tu o ľuďoch do 25 rokov. Zvyšok hostí aj v tomto veku žijú na dedine (absolútne nič proti nim ani tomuto životu nemám), ale predsa len konkrétne toto sú inak zmýšľajúci ľudia. Mám pocit, že sa všetci zasekli niekde v roku 2005 v niektorých veciach. Konkrétne ženy majú taký mamičkovský look z 2005, napríklad ako dve posledné fotky.
Ale nechcem nikoho osočovať, je to ich výber a ja to plne akceptujem, ale tu je pointa mojej otázky.
Prvé tri foto ružové šaty, tie by som si chcela dať. Ale bojím sa, že by to mohlo byť príliš vulgárne, prípadne by sa to nehodilo a mohlo by to zle pôsobiť, nechcem počúvať potom klebety o sebe. (Sme z tej istej dediny, len tam pár rokov nežijem)

Sú toto vhodné šaty na svadbu?Sú toto vhodné šaty na svadbu?Sú toto vhodné šaty na svadbu?Sú toto vhodné šaty na svadbu?Sú toto vhodné šaty na svadbu?
Strana
z4
aurora33
14. okt 2022

Bola som na jednej svadbe, kde prišla taká pipka. Výstrih po pupok, razporok po onú, chrbát holý, zmalovana ako Marfa…… ano všetci na ňu pozerali, ale skôr preto, že pri každom kroku jej niečo trčalo. Samozrejme, keď sa pipka opila, začala nahlas vykrikovať ako aj tak vie že by ju všetci chcú lebo na ňu všetci pozerajú. Jasne že pozerali, lebo tak úbohú chuderu túžiacu po pozornosti som dlho nevidela. Aj tie šaty na obrázku vyzerajú lacno. Presne ako celá tá pipina zo svadby.

autor
14. okt 2022

Akože áno majú aj výstrih aj rozparok aj odhalený chrbat. Ale reálne rozparok je vidno iba preto, že pani na foto si tam vystrčila celú nohu, pri bežnom chodení to vidno ani poriadne nie je. A výstrih podľa mňa vôbec nemajú veľký a páni ma hlavne väčšie prsia ako ja, ja mám B, čiže by som nemala prsia všade ako to niektoré píšete. Ten strih šiat vyzerá na každom inak.

autor
14. okt 2022

Ale ďakujem za všetky rady 🙂 Nakoniec si ich radšej nekúpim.

lucyt11
14. okt 2022

@selwadza22 jasne ze uplne minisaty su skor take nevhodnejsie ale mne sedia najviac saty kusok nad kolena, niekto by ich uz povazoval za mini 🙂 pokial celkovy look nevyzera nevhodne si myslim ze ok, aj na urcity typ postavy, material a vsetko dokopy

nikijezikova
19. okt 2022

Šaty sú krásne, hodia sa na svadbu a ja by som si ich určite dala 🙂

Strana
z4