icon

Sú toto vhodné šaty na svadbu?

22. júl 2023

Ahojte, sú vhodné na svadbu? Hlavne farbou, veľmi sa mi páčia, majú ich aj v bledej ružovej ale táto modrá je krajšia, teraz už len chcem zistiť či sú vhodné na svadbu. Vadilo by vám to ako neveste? Ideme na svadbu vzdialenej rodiny môjho manžela, pred tým som sa s nimi stretla raz, budú mať velku svadbu, veľa ľudí.

Sú toto vhodné šaty na svadbu?
Strana
z2
karinka223
Odpoveď bola odstránená
bessie12
22. júl 2023

@karinka223 ja by som chcela mat svadbu niekedy v lete. Ci sa to podari, je este otazne. Rozkazovat hostom urcite nebudem co si maju obliect, ale urcity bonton budem vyzadovat. Aby sa neobliekli ako do "cirkusu" napr. pretoze niektori jedinci su toho schopni 🙈 pod saty, ked som bola na poslednej svadbe, som si chcela obliect este korzet. Nakoniec som od toho upustila co si doteraz vycitam 😀

karinka223
Odpoveď bola odstránená
bessie12
22. júl 2023

@karinka223 viem co to je pracovat v horucave. Presnejsie v dusnote a kratke nohavice sme nemohli mat a predtym sme nosili aj tie "plastove" nevzdusne bezpecnostne vesty. Museli sme nie raz vydrzat aj 14 hodin. Takze tych par minut pocas ceremonii by ludia mali vydrzat. Vodu by kludne mohli mat pri sebe.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
bessie12
22. júl 2023

@karinka223 osobne by som zabezpečila, aby mali
dostatočný pitný režim. Boli by k dispozícii fľašky vody 0,33l / 0,5 l a aj vejáre. Už keď sa bude toľko platiť za svadbu, čo si myslím, že sa bude musieť zaplatiť, tak 50 alebo 100 ci 200€ navyse za to by ma "nezabilo". Takze áno, aj svadba sa dá urobiť tak, aby to všetko bolo znesitelne.

No mne osobne sa paci viktoriansky a edwardiansky štýl a občas sa tak aj obliekam. Aj keď je horúco. A aj svadobné šaty chcem mať v tom štýle. Áno, bude mi horúco, ale občas sa pre krásu musí aj trpieť 😁

Dobrú noc aj tebe.

amelie2017
23. júl 2023

Tolko krasnych siat je na vyber..neverim, ze si nemozes vybrat nieco vhodnejsie.. toto je take cudo.. hore spodne pradlo - akurat tak do postele pre partnera a dole tutu suknicka na detsky karneval..
Na mna posobia velmi lacno.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
duduska25
23. júl 2023

Su nadherne. Kludne tie prve. Nepridu mi vobec ako spodnicka, ani ako nedosite, a ak mas do nich aj postavu, tak budes šupa v nich👍 Vysperkuj ich striebornou kabelkou napriklad, budes nadherna.
Tu su zial aj zeny, ktore by si ich nemohli dovolit.

autor
23. júl 2023

Ďakujem všetkým za podporu aj za názor ❤️ ja som do nich zaľúbená, otázka bola či by nevadilo neveste nie či sú podľa niekoho zle ušité, alebo či sú vhodné do postele. Preto aj anonymne, pretože niektoré ženy sú tu veľmi konzervatívne a je mi ich veľmi ľúto, pretože v momentálnej dobe obliekania a pri týchto teplotách si musia na ulici oči zakrývať 🙂 prajem krásny deň
A ešte raz ďakujem, tým čo mi odpovedali na otázku 😊

stanulienkat
23. júl 2023

Vyzeraju strasne lacno. Ako z cinskeho trhu.

rivini
23. júl 2023

Za mna ano. Nie je to sice moj styl, teda nepacia sa mi, ale neviem preco by mali neveste vadit. Podla stranky budu vyzerat skor tak lacnejsie a predpokladam, ze nevestine saty budu hodnotnejsie a budu teda tak aj vyzerat. Cize naozaj si nemyslim, ze v tychto satach zatienis nevestu alebo podobne. Farba je jasne svetlomodra, cize ak sa tebe pacia, kup si ich.

luckynat
23. júl 2023

Tie saty su krasne, praveze som isla napisat ze jasne na svadbu si ich kludne daj, budes krasna nevesta, moja sestra mala podobne. Lenze potom mi doplo, ze ty si to chces dat ako host a navyse nevestu ani tak dobre nepoznas. Ja osobne by som ta za take saty zabila, pretoze mne naozaj pripominaju svadobne (ten modry nadych je fakt velmi slabucky). Keby mi prisla skoro cudzia baba na svadbu v tomto tak ju original zo svadby vyhodim 😅

domkakvet
23. júl 2023

Za mna upne nevhodne na svadbu.

Strana
z2