Sú tu mamičky, ktoré nedali pokrstiť dieťa?
Chcela by som len vediet vase názory k tejto téme, lebo u nás bolo z toho " ej-ej", ze tak nebude patrit dieta medzi "Bozie Deti" nebude "pozehnany"😠.
@pakin nedali sme ani my pokrstit .... nenasli sme vhodnych krstnych rodicov ... a myslim ze aj lepsie je to takto...
@pakin jasne, ze sme nedali. Muz je z pravoslavnej rodiny, ja z katolickej, ani jeden z nas ale nie je veriaci. Moji rodicia s tým nemali ziadny problém, ale muzovi sa s nami za to pohadali. Nase dieťa, nase rozhodnutie. Jeho viera, jeho rozhodnutie. Ak sa bude chciet dať neskor pokrstiť, nikto mu nebude branit
My sme nedali krstiť a ani nedáme. Ja som ateista a ak by môj muž bol praktizujúci veriaci a viedol syna k viere a rozprával sa s nim o tom, tak by som nebola proti. Zasadne nerobím veci len preto, lebo sa patria. Syna budem vychovávať ako slušného človeka, nemusí mu pri tom asistovať akýkoľvek Boh.

@katkari taký že keď nedajbože teraz umrie pôjde sa škvarit do pekla a keď sa s tebou na druhom svete stretne tak sa ti "poďakuje" za tie muky