icon

Sú tu mamičky, ktoré nedali pokrstiť dieťa?

pakin
26. sep 2012

Chcela by som len vediet vase názory k tejto téme, lebo u nás bolo z toho " ej-ej", ze tak nebude patrit dieta medzi "Bozie Deti" nebude "pozehnany"😠.

Strana
z7
marion09
25. jan 2020

@katkari taký že keď nedajbože teraz umrie pôjde sa škvarit do pekla a keď sa s tebou na druhom svete stretne tak sa ti "poďakuje" za tie muky

nuttellien
25. jan 2020

@pakin nedali sme ani my pokrstit .... nenasli sme vhodnych krstnych rodicov ... a myslim ze aj lepsie je to takto...

ave17
25. jan 2020

@marion09 prečo by sa mal ísť skvarit do pekla, ako dieťa mohlo ovplyvniť to, že nie je pokrstene?? A za to ma byt trestane??? Ale no tak... 🤔

slniecka
26. jan 2020

@katkari Novorodenec nemoze.

sivana09
26. jan 2020

@pakin jasne, ze sme nedali. Muz je z pravoslavnej rodiny, ja z katolickej, ani jeden z nas ale nie je veriaci. Moji rodicia s tým nemali ziadny problém, ale muzovi sa s nami za to pohadali. Nase dieťa, nase rozhodnutie. Jeho viera, jeho rozhodnutie. Ak sa bude chciet dať neskor pokrstiť, nikto mu nebude branit

marion09
26. jan 2020

@ave17 dedičný hriech ti nič nehovorí?

basullinka
26. jan 2020

Inak zeny, tato diskusia je 8 rokov stara :D

ave17
27. jan 2020

@marion09 nie, aj ten hore ma snáď toľko rozumu, ze nezavrhne dieťa, ktoré nemôže za to, že nie je pokrstene...

kate_cs
27. jan 2020

My sme nedali krstiť a ani nedáme. Ja som ateista a ak by môj muž bol praktizujúci veriaci a viedol syna k viere a rozprával sa s nim o tom, tak by som nebola proti. Zasadne nerobím veci len preto, lebo sa patria. Syna budem vychovávať ako slušného človeka, nemusí mu pri tom asistovať akýkoľvek Boh.

Strana
z7