icon

Svadba bez vedomia ženícha

8. jún 2023

Baby čo túžite po svadbe a Váš partner sa nevie rozhýbať, zoberte si príklad z Beátky, z Mama na prenájom 😄.... Už ten seriál dobre pokazili. Rovnako ako oteckov...

Strana
z3
tosomja
8. jún 2023

A čo si tým chcela povedať?

kristinapetronela
8. jún 2023

Otrasné veru

autor
8. jún 2023

@tosomja pozri si Mamu na prenájom a pochopíš.. 🤦

autor
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
8. jún 2023

Kto normalny pozera slovenske serialy??

autor
Autor odpoveď zmazal
heni79
8. jún 2023

Svadba bez vedomia ženícha? 🤦To sa nedá.😲 Čítam ďalej, že akýsi seriál. Aha! Čo sa „deje" v TV, to nie je realita. Treba to tak brať. A nie, ten seriál si pozrieť nepôjdem.

autor
8. jún 2023

@heni79 prepac, netušila som, že to nie je realita. Myslela som si, že to naozaj... 😝🙀🤷

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
spadnutaslivka
8. jún 2023

jasné, že dcéra... prosím ťa. Keby si to nesledovala, nemala by si nutkanie písať o tom na MK. Našťastie netuším, o čom točíš a ani to zisťovať nechcem.

autor
8. jún 2023

@evamarek77 to je slovo do bitky.. 😄

autor
8. jún 2023

@spadnutaslivka jasné ty nám vidíš do kuchyne.. žiješ tu s nami, tak to je tak ako ty povieš.. Píšem tu o tom, lebo takú absurditu som už dávno nevidela, nepočula cela rodinka sa tam tešia a pripravujú svadbu vrátane nevesty, len ženích si myslí, že ide ženiť syna..

kamatopo
8. jún 2023

Mne sa to ľúbi. Sledujem cez varenie večere a aspoň sa zasmejem. Je to pritiahnuté za vlasy no keď pozorujem ľudí okolo seba tak je možné všetko😉. A práve pozerám a už sa vzali😂aj slzicka mi vypadla🙈

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
autor
8. jún 2023

@kamatopo ja tiež pri varení.. mne to príde absurdné.. tá rozlúčka so slobodou no trapas...tak Edo povie áno? 😆

spadnutaslivka
8. jún 2023

no a ja ti hovorím, že sa nemusíš vyhovárať, že to sleduje dcéra, lebo keby si to nesledovala ty, tak o tom nepotrebuješ písať na MK, nech je to akokoľvek absurdné. Koľko vecí pozerajú moje deti a pokiaľ to mňa nezaujíma, nedržím to v hlave a už dupľom nepôjdem o tom niekam písať. Takže sa nemusíš hrať, že si nad vecou, normálne môžeš priznať, že ťa to zaujíma a hotovo 😉 určite nie si jediná, inak by to nenatáčali 😉

kamatopo
8. jún 2023

Áno a je to fakt dojemné. Ale veď treba aj niečo mimo realitu 😂😂😂. A príde Lucia tá to riadne zamotá.😉

h2
8. jún 2023

Vyšší level pozerania týchto seriálov je zakladať o nich diskusie na modrom koníku.

kamatopo
8. jún 2023

@evamarek77 Martin sa nerozviedol. Luciu si počkala Eva a všetko jej povedala a tá sa zrazu nechce rozvádzať. No zápletka ako má byť. 👍

evamarek77
Autor odpoveď zmazal
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
kamatopo
8. jún 2023

@evamarek77 bola😂

autor
8. jún 2023

@h2 nemusíš čítať.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
kamatopo
8. jún 2023

@evamarek77 tak bol dojatý. Proste celé cukrikove.

autor
8. jún 2023

@spadnutaslivka to naozaj nie. Ja varím a dcéra to tu každý deň zapne..

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
kamatopo
8. jún 2023

@evamarek77 jej zlatý. Tak neviem či to Marečka zaujíma no Zuzana má rakovinu a tým to končí. Už druhý krát sa jej vrátila a odmieta ísť na chemo.

autor
8. jún 2023

@kamatopo Zuzana je ktorá?

h2
8. jún 2023

Veď už nečítam, len ma navnadil názov diskusie. Čakala som nejaké vzrúšo. 😁

Strana
z3