icon

Svadba bez vedomia ženícha

8. jún 2023

Baby čo túžite po svadbe a Váš partner sa nevie rozhýbať, zoberte si príklad z Beátky, z Mama na prenájom 😄.... Už ten seriál dobre pokazili. Rovnako ako oteckov...

Strana
z3
mirkava
8. jún 2023

@zmrzlinka2021 tak nehraj formu keď nemáte TV 😁.... srandujem..... tvoja vec, ja som už dosť stara na to aby ma niečo formovalo, jednoducho sa mi to paci, mám rada Slovensku tvorbu, slovenských hercov a vlastne Slovensko.

kamatopo
8. jún 2023

@zmrzlinka2021 no ak sa to nepáči tebe tak to neznamená že to nemôže byť pre niekoho vhodné vyplnenie času. Je to jednoduchý seriál a u mňa skôr komický s dobrým obsadením. Keď nemáš tv tak to značí že ťa bavia iné veci. Ale konštatovať že je štát v prdeli len preto že si ľudia pozrú aj takýto druh umenia je cez čiaru. Mňa to žiadno neovplyvňuje a ani nezasahuje do môjho rozhodovania v reálnom živote.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
h2
8. jún 2023

@lenka567899 Tak zjavne sa aj ty všade miešaš, keď máš taký prehľad, že sa všade miešam. 😉

mirkava
8. jún 2023

@h2 aj ja sa rada miesam, ved o tom je MK a inak založila dom diskusiu Tomáš a Diana. Normálne sa mi čoraz viac paci ten seriál 😊

autor
8. jún 2023

@vkatush naopak, trafila si sa do témy. 🙂

mirkava
8. jún 2023

No presne vkatush asi jediná sa trafila osratne tu len tarame kto ma rad Slovensku tvorbu 😁

zuzulka558
8. jún 2023

Tak už viem prečo sa ma krpata pýtala ci by som to urobila tatovi, len som nevedela o com mele 🤣🤣bola sama doma tak to zapla inak to.nesledujeme, len sa jej nechcelo z menšiu ísť skákať do mlák 🤣🤣

ibrunova
8. jún 2023

Dnes som nevidela. Bola nakoniec tá svadba?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
denisa2019
9. jún 2023

@evamarek77 Veď dávajú aj v sobotu opakovanie.

banderaska29
9. jún 2023

@stanulienkat Dunaj je skvelý seriál 🙂

Strana
z3