Svadba s deťmi: Ako zvládnuť spanie a stráženie?
Ahojte, tie co ste mali svadbu a deti malé -nasa dcerka bude mat 4r a syncek 2. Ako ste riesili spanie a tak strazenie ? My to budeme mat v penzione , cize kamera to istí ale neviem si predstavit byt nalepena na kamere cely vecer co ak :D a vobec neviem ani koho dat k detom..a ci prespia celu noc 🥺 asi sa unavia a pojdu pred polnocou spať :D rozmyslam ze dam mojej babke na stôl kameru kym neodide nech pozerá :D a vzdy viem odskočiť k malemu keby nieco ..dcerka prespi celu noc ale synceka este kojim ,takze sa budí. Plánujem prestať kojit pred letom takze je mozne ze uz prespi celu noc..rozmyslam aj nad nejakou animatorkou aspon do polnoci :D mate s tym skusenosti? Dakujem
Určite opatrovateľku.
@marca12 dobre kamosky mi idu na svadbu :D takze velice rozmyslam nad niecim takymto , pozeram animatorov na svadby ale ti su strasne drahý
Nepotrebujes oficialne animatora. Stacilo by najst aj nejaku studentku-ucitelku.
Ja by som zavolala opatrovateľku, nech sa nahodí a pripraví že vás bude suplovať celú noc. Aby rodina nemusela riešiť cikanie, jedenie, nudu, výmysly, spánok. To som napísala akoby deti boli také kazítko zábavy, ale vôbec som to tak nemyslela :D
No dať hosťovi strážiť video pestúnku mi pripadá totálne od veci. Oficiálny babysitting si zariaď.
Babke dať pred nos kameru, sila.. To hádam nie, Zaplatiť niekomu, kto tam bude sedieť v noci.
Reálne by si nechala tak malé deti samé na noc niekde hore v izbe? Však si zaplať na noc opatrovateľku, keď nemáš nikoho známeho k nim.
Normálne opatrovateľku, čo by bola s deťmi do rána.
Nie animátorku (áno, tie sú extrémne drahé).
Určite to nedávaj na starosť nikomu z rodiny alebo nejakým svadobčanom. Oni si tiež chcú užiť svadbu.

Nemas nejaku dobru kamosku alebo najst opatrovatelku.