Svadba trochu v inom štýle
Ahojte 🙂 5.7 mame svadbu a ak bude všetko dobre, tak budem v 5 mesiaci tehotenstva.
Píšem pretože by som chcela vedieť názor na našu svadbu. Dokopy nás bude 33 ľudí. Obrad bude v kostole bez omše... Potom sa ide do reštaurácie na obed (polievka + grilované prasa)
Potom sa ide k nám domov na záhradu a tam.budu obložené mise, alkohol, torta...papierové taniere... Nebude to nevhodné? Aj to prasa?
Ak mate smutok tak možno staci neformalne len na zahrade. Vynechajte restiku bolo by to smutnejsie a jedlo co by bolo tam staci polka presunut do zahrady.aj usetrite.v zahrade to bude viac uvolnene.
Pripadne v restike len najbližší taka slávnosť a potom podvecer v zahrade viac ludi neformálne
Ja by som z prasata ako host nadsena nebola, lebo bravcove fakt nemusim :D ale poznam ludi, ktorych by to potesilo. Ale ako pisu baby, skor na zahradnu party🙂 alebo nemajte v restauracii, len na zahrade 🙂 a spravte z toho peknu garden party. Myslim, ze aj ty sa budes lepsie citit v otvorenom priestore. Ak mate smutok, tak i tak v tej restauracii moc tancovat nebudete, tak nech to tam nemate ako oneskoreny kar 🙂 a papierove taniere su podla mna fajn, neviem sice aku mas predstavu vyzdoby, aky styl sa ti paci, ale ak by to bol skor taky prirodny, nejake jemne kvetiny, cipka a k tomu papierove taniere, hnede craftove, preco nie? Len to treba vsetko pekne spravit 🙂 ale urcite by som nedavala papierove taniere s nejakym motivom holubic s prstenmi alebo nieco take obycajne, co bezne kupis v tescu...lebo to by sa mi fakt nehodilo 🙂

@pajinka91 normálne sa bavím 😂 Chudák prasa 😂
@ona12 urobte si to ako len chcete. Všetko, čo sa páči vám, bude v poriadku. Hostia svadbu nedirigujú, ani ženy z koníka. Je to len obrad, nič viac. Všetko podstatné príde až potom a parádna svadba parádne manželstvo nespraví. My sme mali obrad, večeru v reštaurácii a potom neformálnu grilovačku. Bolo to uvoľnené, spontánne a milé.