Svadba verzus auto
Ahojte!
Potrebovala by som pocut nazor niekoho nezainteresovaneho, lebo u nas doma sa toto neda riesit. V novembri sa vydavam a bohuzial nam nejako nevychadzaju peniazky na svadbu - na zaciatku sme bohuzial kupili niektore veci drahsie ako sme planovali a tak nam ku koncu nevychadzaju peniaze. Svadbu si platime uplne samy a na dary z rodiny sa nemozem spoliehat. Ide o malu svadbu (25 ludi) a chyba nam asi 1000 eur. Mam zdravotne problemy, preto potrebujem rychlo otehotniet. Rozmyslam preto nad predajom svojho auta, vykryjem cast nakladov na svadbu a zvysok penazi necham pre babatko. Mame aj druhe auto, ale to nie som schopna soferovat, lebo nema automaticku prevodovku. Nesoferovala som 7 rokov, teraz som konecne zacala, ale ak ho predam, uz sa k tomu asi nikdy nevratim (mam skoro panicky strach zo soferovania). Preto by som potrebovala radu od vas mamiciek - budem potrebovat auto, ked budem s dietatkom doma? Byvame v Senci. Na muza sa nemozem stale spoliehat, potrebuje sam auto na dochadzanie. Alebo sa mi radsej oplati investovat peniaze do svadby? Pozicku si urcite odmietam brat.
Dakujem pekne za vas nazor.
@kachita21 tak to je super, som na teba pysna, ze takto postupujes. Ono to chce len trening. Kazdy zacinal s tym ze vedla neho niekto musel sediet ale potom pride na to, ze ti bude lepsie ked budes sama, pustis si hudbu a bude ti hej 🙂

@paulinoocka Dakujem za opytanie, ano, uz som bola asi 5x v praci 😀 Popravde som to trosku oklamala, lebo som ukecala kolegynu z ineho oddelenia, nech chodi so mnou. Teraz su dobre cesty cez leto, tak ani netrcim z zapche.
Vysledok ohladom svadby - cele sa to same utriaslo, kolegyna mi podarovala krasne saty, oblecene iba raz, staci ich skratit, vyzdoba v restauracii nebude, v zaklade ma restauracia nejaku malu vazicku s kvetmi, na svadobnom stole budem mat pred sebou svoju svadobnu kyticku a kytice mam a zrusilo sa par dalsich drobnosti. Niektori ludia sice odmietli ucast, co ma velmi mrzi (napr. priatelova svagrina) a niektori vymyslaju, ale uz je to priatelne. Ostava deficit nejakych 500 eur, ale vzhladom na to, ze mozem predat svadobne saty a fotografa platime az po dodani fotiek to asi nejak vykryjeme z povoleneho precerpania.
Co sa tyka auta, este si ho necham. Nevylucujem sice do buducnosti, ze ho nepredam, uvidime, ako sa to bude vyvijat.
Dakujem pekne vsetkym za rady.