Švagriná má na svadbu prehnane výstredné šaty
Ahojte,
v septembri máme naplánovanú svadbu. Malú, na uráde potom hostina v reštaurácii, 18 ľudí. Ja budem mať biely nohavicový kostým a včera mi svokra ukázala aké šaty si na svadbu kúpila švagriná a skoro ma vykotilo 😢 Brutálna plesová róba takej akoby striebornej lesklej farby.
Čo mám robiť ženy? Ja síce nie som typ ktorý potrebuje všetku pozornosť ale na tento deň som sa ozaj tešila že bude náš. Predpokladám že si dá spraviť ešte aj brutálny výčes a rovno si môže za vrch stola sadnúť ona ...
Co by si s tym chcela robit? Ja by som ju nechala tak. Je dospela. Ak sa nevie obliect, to je len jej problem.
Nechaj veď hanbu si urobi pre seba a nie pre teba, abs si ju nevšímaj
A čo by si mala robiť? Tak snáď dospelej žene nechceš diktovať, čo si má obliecť. Jej hanba, že nevie zvoliť vhodné šaty 😕
Veď nech ide v čom chce, ak bude pôsobiť neprimerane, ona si urobí reklamu.
A vie svagrina, ze budes mat iba kostym? Ved sa s nou porozpravaj, mozno netusi, ze to bude jednoducha svadba.
A čo by si mala robiť? Tak snáď dospelej žene nechceš diktovať, čo si má obliecť. Jej hanba, že nevie zvoliť vhodné šaty 😕
@a_alexandra_a nič jej nechcem diktovať, rozmýšlala som ju pekne poprosiť aby si vybrala niečo iné
A vie svagrina, ze budes mat iba kostym? Ved sa s nou porozpravaj, mozno netusi, ze to bude jednoducha svadba.
@simsalabim vie veľmi dobre aká svadba to bude aj to čo budem mať ja oblečené, len ona sa ku mne správa ako k malému decku - je medzi nami 15 ročný rozdiel
Chod si vybrat ine saty a nikomu to nehovor. Co vies robit,ak ta to stve mozes jej to povedat a mozno sa urazi a nepride 😅 alebo to uplne ignoruj a nedaj vobec na sebe znat potom ze ti to vadi. Ignoruj ju,nevsimaj si ju a bude vybavene. Nech je potom za trapnu hviezdu ona
Ja ti neviem, ale podla mna sebavedoma zena taketo veci neriesi.
Ďalšia trápna vymyslená téma s cieľom vytrieskať čo najviac príspevkov 🤦♀️
Respektíve kontroverzných komentárov, kedy niektoré budú písať aká je švagriná sviňa čo si dovolí zatieniť nevestu a druhá skupina sa bude obúvať do autorky, že rieši blbosti 😃
Načase dať si pohov od Koníka lebo už ma to prestava baviť aj v rámci prokrastinácie
Daj fotku tvojho kostymu, doplnky a celkovy styling spravia veeela. Ja si prave ten kostym viem predstavit zladit stylovo a jej saty ala disco gula budu skor na smiech
Tak ale niekedy to je len o štýle. Ja by som si ani na veľkú svadbu nedala róbu a účes a la kedysi.
Takže možno toto je jej štýl. A keď bude vyčnievať z nejakého nastaveného štandardu, tak len negatívne.
Určite Ťa nezatieni.
Vypustí takú blbosť z hlavy a uži si svoj deň.
nech ide v com chce... niekto ide aj na splav ako na ples ... ak sama nevie vyhodnotit, ze pri tomto type svadby to bude too much, tak nech... svadba je o tebe
Pomyslela by som si o nej svoje a neriesila dalej.
Zlaté časy, keď som sa vydávala ešte ja Nebol internet, ľudia sa poohovarali maximálne pred kostolom, pri bráne domu a tak. V živote by mi nenapadlo niekomu diktovať, čo si má obliecť.
Ak sa niekto oblečie prehnane nóbl, jeho voľba, ľudia zdvihnú obočie a ide sa ďalej Ak sa niekto oblečie vulgárne, nuž ľudia si pomyslia svoje, po ohovárajú a zasa sa ide ďalej. Stále je to na rozhodnutí danej osoby.
Ty si sa rozhodla pre kostým A? Ja si myslím, že na svadbu patria šaty. A?
A to prečo Ťa trápi aké šaty bude mať? Ak závidíš, tak si kúp aj sebe pekné šaty a nie iba obyč kostým.
Co presne ti na tím vadí
Ved ju nechaj tak. Ona bude overdressed.
Tak ona si spraví hanbu...
?????? To vazne Ta toto trapi ? Neblazni😃
Ja nechápem, čo riešiš. Hádam nechceš 18 pozvaným ľuďom vyberať oblečenie. Pozvala si ich, tak nech prídu v čom oni uznajú za vhodné. Ani by ma nenapadlo sa pozastavovat nad takýmito vecami🤭. Ach jaaaaj
- tak si kúp svadobné šaty
Skús si užiť ten vás den, nevesta je vždy len nevesta a každý vie, kto to bude, keďže máte menšiu svadbu..mna sa švagriná tiež pýtala, že či si na svadbu môže dať červene saty, lebo že jej kamošky vravia, že by nemala, že je to vyzývavá farba a keďže mala byt aj svedok, tak bude aj sedieť za nami s manzelom v kostole cely čas, ale mne to nevadilo..napokon si ich objendala a ked jej došli, tak jej nesedeli a bolo vybavene, ale nejak kaziť den som si tým nechcela..je to aj o tvojom sebavedomí a o tom nenechať si blbostami kaziť svadbu😉prajem vám nech je to vás pamätný den😉nás bol
Toto Ťa trápi ??? Veď to je jej vec,čo si oblečie. Pokiaľ je krajšia ako ty,tak si ju nemala na svadbu pozývať 😄
Mimochodom ešte nie ste zobratí, takže nemáš ešte ani svokru ani švagrinú 😅
Prečo sa vydávaš v nohavicovom kostýme? 🤔

Vobec by ma to netrapilo, v tej restauracii na obede bude ona za tu divnu