icon

Švagriná má na svadbu prehnane výstredné šaty

29. máj 2025

Ahojte,
v septembri máme naplánovanú svadbu. Malú, na uráde potom hostina v reštaurácii, 18 ľudí. Ja budem mať biely nohavicový kostým a včera mi svokra ukázala aké šaty si na svadbu kúpila švagriná a skoro ma vykotilo 😢 Brutálna plesová róba takej akoby striebornej lesklej farby.
Čo mám robiť ženy? Ja síce nie som typ ktorý potrebuje všetku pozornosť ale na tento deň som sa ozaj tešila že bude náš. Predpokladám že si dá spraviť ešte aj brutálny výčes a rovno si môže za vrch stola sadnúť ona ...

elviku11
29. máj 2025

Čo je zle na strieborných lesklých šatách na svadbu? Je to slušná, elegantná udalosť, tak si dá strieborné šaty. Mne to pripadá normálne. Prečo hanba? (Videla som na svadbe aj ľudí v rifliach, to mi skôr pripadá ako hanba. A nie elegantná róba)

autor
29. máj 2025
@earlgrey

Prečo sa vydávaš v nohavicovom kostýme? 🤔

@earlgrey lebo to je mini svadba potom iba pohostenie a všetci domov, predpokladám že o 16tej bude finiš

autor
29. máj 2025

Hlavne že keď sem pridávaju fotky šiat s otázkou či sú vhodné na svadbu tak hneď sa hejtuje aj keď sú len svetlé nedaj bože krémové

januska12323
29. máj 2025

Ako si reagovala pred svokrou? Ja by som sa asi začala rehotať či to myslí vážne. Ak si ich aj oblečie za debila bude ona nie ty.

minenkaa
29. máj 2025

Jaj ty si čakala,že tu budú pisat ,že švagriná je sprostá krava čo ti chce ukradnúť deň?

autor
29. máj 2025

Ja som všetkým oznamovala že zo svadby nejdeme robiť žiadnu extra udalosť, aj sme spolu už dosť dlho a aj nás tlačia financie, chlapi budú mať len košele a nohavice, mamky budú mať jednoduché puzdrové šaty, moja sestra bude mať suknový kostým ružový a ja som si vybrala biely nohavicový kostým, nohavice sú krásne s vysokým pásom a také široké že sú ako sukňa. Takže všetci budeme oblečený ako na slušný rodinný obed.

autor
29. máj 2025
@minenkaa

Jaj ty si čakala,že tu budú pisat ,že švagriná je sprostá krava čo ti chce ukradnúť deň?

@minenkaa nie čakala som radu ako ju slušne poprosiť aby sa obliekla vhodne

autor
29. máj 2025
@januska12323

Ako si reagovala pred svokrou? Ja by som sa asi začala rehotať či to myslí vážne. Ak si ich aj oblečie za debila bude ona nie ty.

@januska12323 ja som ostala zarazená a ticho, svokra tiež nechápala a povedala že sa to nehodí

autor
29. máj 2025
@elviku11

Čo je zle na strieborných lesklých šatách na svadbu? Je to slušná, elegantná udalosť, tak si dá strieborné šaty. Mne to pripadá normálne. Prečo hanba? (Videla som na svadbe aj ľudí v rifliach, to mi skôr pripadá ako hanba. A nie elegantná róba)

@elviku11 ale my máme iba obrad a potom obed posedenie a všetci domov, jasné na krásnu svadbu s tancovačkou tortou a neviem čím áno by to boli super šaty, ale my budeme všetci oblečený ako na slušný obed a ona bude v šatách o priemere 1.5m blískajúcich sa ako diskoguľa, však sa v tej reštike budem aj hanbiť za ňu

kristie571
29. máj 2025

Ved jej slusne povedz ze sa ti vidi, ze sa take saty na pohostenie moc nehodia, ci to nechce prehodnotit. Ked nebude chciet neries, ona bude vyzerat divne v tej restike. Nie ty, nechapem preco by si sa mala za dospelu zenu ty hanbit 😄

autor
29. máj 2025
dskjhfdlkdjhl
29. máj 2025

No, vidis, tak bude prenadherna, ako v celofane zabalena porcelanova babika, budete mat netradicnu dekoraciu😉

gejb
29. máj 2025

Budem hnusná...ale ...ak je nevesta v nohavicovom kostýme tak to znamená ze je to pre ňu len poivinna jazda..sama píšeš ze z toho nerobíte vedu a nebude to žiadna poriadna oslava.
Aspoň švagriná to ponala slavnostnejsie...

gypsomilka
29. máj 2025

Kup jej tie pozlatka co su na fotke vpravo a daruj jej ich. Ze sa jej to hodi aby ju bolo viac vidiet. Normalne to ignoruj nech ma na sebe aj svadobne.

minenkaa
29. máj 2025

Jooj ja by sim sa neskutočne smiala keby mi v tomto dôjde niekto na svadbu,kľudne jej povedz,že buď sa na tvoju svadbu oblečie inak alebo tam nepôjde ,na hostinu sa pozýva takže,nebude pozvaná

dagas
29. máj 2025

Nakoniec sa ona bude cítiť trápne. Na slávnostný obed si dať toto to je extrém.

sisska96
29. máj 2025

Ja som dakedy vôôôôôbec neriešila. Niektoré mali krásne šaty a niektoré handry, dokonca boli ak také ktoré mali na sebe nohavice. Bolo mi úplne na háku. U mužoch je to jednoduchšie a nikto nerieši kto aký oblek má.... iba niektoré ženy sú schopné z toho robiť hystériu

janulka1802
29. máj 2025

Tie šaty sa ozaj nehodia na svadbu takého charakteru. Bude ozaj kričať... v tých šatách, ale nie v dobrom.

jazula
29. máj 2025

Pozri, túto diskoguľu si fakt nikto s nevestou nepomýli 😁. Normálne si ju nevšímaj, možno len po tých šatách strašne túžila a konečne má zámienku… Ak ti vadí, zohľadnite to v zasadacom poriadku. Podľa tvojich vyjadrení nejde o udalosť, ktorú by si prehnane prežívala, tak buď nad vecou. A hlavne sa venuj manželovi a užívaj si tú jeho pozornosť 🤗.

minenkaa
Autor odpoveď zmazal
petulda333
29. máj 2025

Ja som taketo saty aj videla realne a ta latka nie je v skutocnosti takato leskla. Mne by to nevadilo,ani by som sa z nej nesmiala kvoli satam. Videla som aj horsie,jej sa pacia,kludne nech si ich da

minenkaa
29. máj 2025

Autorka pridaj potom prosim ta fotky zo svadby ,toto bude prca mať toto na svadbe

iwesska
29. máj 2025

Prepac,ale pre mna je divne ocakavat pozornost v nohavicovom kostyme,v ktorom sa chodi bezne na oslavy/do prace. Ja som absolutne neriesila kto mal ake saty na svadbe,je to kazdeho osobna vec.

autor
29. máj 2025
@petulda333

Ja som taketo saty aj videla realne a ta latka nie je v skutocnosti takato leskla. Mne by to nevadilo,ani by som sa z nej nesmiala kvoli satam. Videla som aj horsie,jej sa pacia,kludne nech si ich da

@petulda333 vieš čo aj keby že nebudú také lesklé, tak švagriná má 47 rokov a odkojené 2 deti tak sa obávam ako to budú zvládať tie špagetové ramienkabudú

autor
29. máj 2025
@iwesska

Prepac,ale pre mna je divne ocakavat pozornost v nohavicovom kostyme,v ktorom sa chodi bezne na oslavy/do prace. Ja som absolutne neriesila kto mal ake saty na svadbe,je to kazdeho osobna vec.

@iwesska mne nejde o žiadnu pozornosť, keby tak si kúpim šaty ako príncezná. Mne ide o tú hanbu čo za ňu budem pocitovať na úrade a v reštike

minenkaa
29. máj 2025

Ešte raz,čo ti vlastne vadí,šaty,povysnute prsia,vek švagrinej

autor
29. máj 2025
@minenkaa

Autorka pridaj potom prosim ta fotky zo svadby ,toto bude prca mať toto na svadbe

@minenkaa bože to je daľšia vec tie spoločné fotky preboha, už teraz sa teším keď to budem raz deťom ukazovať

autor
29. máj 2025
@minenkaa

Ešte raz,čo ti vlastne vadí,šaty,povysnute prsia,vek švagrinej

@minenkaa kombinácia týchto vecí na svadbe 😉

minenkaa
29. máj 2025

Ty vies,že nemusí byt na fotkách a ani na hostine?

autor
29. máj 2025
@minenkaa

Ty vies,že nemusí byt na fotkách a ani na hostine?

@minenkaa ale ja ju tam chcem však my nemáme žiadny konflikt, preboha len som chcela radu ako ju slušne požiadať aby sa obliekla primerane