Tehotenský test ako prekvapenie

18. aug 2023

Ahojteeee 😊 plánujeme s priateľom babo ak by to teraz vyšlo chcem mu tehotenský test dať ako nejaké prekvapenie ako ste s týmto prekvapili vy vaše polovičky ?

rebrambora
18. aug 2023

Mne toto stale prislo cudne, davat niekomu svoju cikanicu, ale kedze tu kazdodenne pribudaju fotky ocikanych testov s otazkami, kt by boli zodpovedane, keby si zeny precitali navod, kt vypadne z obalu s testom, asi som divna.
Ale s5 k teme.
Na googli najdes vela inspiracii, YT videa.

Ak by som to robila formou prekvapenia, nechala by som sa uistit od lekara a dala mu neviem nejaku salku, ze tatko alebo nieco podobne.

horvathova_ja
18. aug 2023

Najskôr si overte u svojho gynekológa že ste naozaj tehotná aby ste neboli potom obaja sklamaní. Dovtedy si premyslite formu akou mu to romanticky oznámite.

bolarazjedna
18. aug 2023

Tak mu zabal do krabice pozit test s bodyčkom s nejakým nadpisom, napr že "v máji 2024 som tu ocko", alebo pribal k testu minitopánočky, alebo cumel.
Pripadne na nete napr na YouTube nájdeš kopu videí na inšpiráciu.... Môžeš mu dať stierač žreb, že bude otcom, môžeš mu pripraviť krížovku alebo iný hlavolam, kde výsledok bude niečo v zmysle, že si tehotná, bude otcom. Ak radi chodíte do prírody, tak môžeš mu spraviť aj taky geocatching, či ako sa to vola.... Bude hľadať indície, alebo zbierať písmenká s tým výsledkom, že bude otec.

Ale!!!! Prosím ta neprezivaj to tak! Ešte ani tehotná nie si, a rozmýšľaš, že ako to oznámiť! Naozaj, v dobrom.... Nie je dobre od začiatku sa na tom tak lipnut.... Lebo žiaľ každý 6.par ma problémy s počatím, a to nie iba tí nad 35rokov.

A z vlastných skúseností... Pozit test nič ešte neznamená, 1 z 3-4tehotenstiev v skorom štádiu skončí potratom.... ja som síce bez nejakých ceremónii ukázala manželovi pozit test, a dlho sme sa netešili, lebo to bolo missed ab, iba prázdny gestacny vak bez plodu....
Takže ja keď už nejaké prekvapenie, tak by som počkala na 1.obrazok z ultrazvuku, kde už lekár potvrdí akciu srdca, a to by som dala ako prekvapenie. Ale zas tak dlho by som to nedokázala tajiť pred manželom a nechať si to len pre seba.

domka222
18. aug 2023

Poslala som mu fotku testu keď bol v práci. Žiadne haló okolo

anjelicek26
18. aug 2023

Dostal fotku zo sona a karticku s terminom porodu,test a male topanocky, male dupacky v krabicke... ja som ale mala cas nad tym spekulovat,povedala som mu to az v 7.tyzdni😅Potrebovala som vidiet bijuce srdiecko, skor sa mi tomu samotnej nedalo poriadne uverit,ze som fakt tehotna .