Tešíte sa už na Vianoce?
🙂
juchuchuu..darceky uz su v skriny a ked pred par dnami nasnezilo,mala som chut piect kolaciky 😅 podla mna sa daju Vianoce zvladnut a uzit aj bez stresu,chce to len nacasovanie a nadhlad.. 😉 nepotrebujem 18 druhov kolacov a na tvorenie tych,ktore zvladneme sa tesim, deti budu vykrajovat,zdobit..aspon nebudem musiet vymyslat kreativny program 😀
takže my sa doma tesime uz teraz 🙂
neskutocne sa tesime, vianoce mimo domu, ideme do Egypta k svokrovcom🙂
tesime...prestali sme s navstevami..my do vas,vy do nas...upratujem zbezne...pecenie milujem...to budem s dcerou...stromcek zdobime spolu...maly bude mat pomaly dva rocky,tak uz bude vnimat...tesim,tesim 🙂 len aby sme v zdravi ich prezili,lebo minule sme boli choroby 😠
Ano a velmi, mala bude mat 2,5roka takze to uz bude ono 🙂
neskutocne sa tesime cela rodinka ...budu to nase niekolke vianoce a zaroven aj prve... pre dceru niekolke ale tesi sa ako budeme opat vypekat kolaciky a pre synka prve a nato sa neskutocne tesim aka bude reakcia na stromcek a na vsetku tu vonu okolo 🙂
Jasne, ja sa tesim uz od tych minulych 🙂
Anoooooo, prípravy v plnom prúde 🙂
Vianoce sú najkrajšie sviatky roku -strašne sa na ne teším.Všetko si doma vyzdobím a dcéra mi upečie vanilkové rožky a bude voňať celý byt.Hurá nech ešte napadne sneh a bude to paráda.
Jasne ze sa tesime, uz sa nevieme dockat ako kazdy rok, nech je uz DECEMBER 😀 Dufam, ze budu krasne a snehobiele a deticky si uziju zimne radovanky a dobru lyzovacku a hlavne sa tesime na nase krasne Slovenskoooooooooo x

ja sa teším keby bolo na mne tak už stojí aj stromček. Tento mesiac dúfam rýchlo ubehne a od prvého ideme na to však kým to všetko nachystám tak je aj po nich. Som ešte posledný rok na MD a prvé vianoce v novom domčeku takže budu nezabudnuteľné a dúfam že ježiško príde o niečo skôr a donesie maminke krásne stoličky a stôl bo by sme museli jesť na terase 😀 alebo na zemi 😝