Timea alebo Diana
baby ktoreé z mien sa Vám viac páči ?? Diana alebo Timea
@majca1581 ahoj, neuraz sa ale prečo sa pýtaš cudzích žien aké meno sa im páči? ty nevieš aké meno sa ti páči?
bude to tvoje dieťa a daj mu meno ktoré sa TEBE páči!
@majca1581 ja by som ti odporucila precitat ti charakteristiku mien a podla toho vybrat,mne to volajak sedi.tiez podla toho vyberam.napr ja som diana,inak nikdy sa mi moje meno nepacilo,a minula som si citala niecp p tomto mene a strasne mi to na mna sadlo.inak nic lichotive.ja by som dianu nedavala.ja ak bude dievca,sa budem rozhodovat medzi paulinou a miriam.
@lalinko2010 nikto netvrdi že ked tu dam nejaku diskusiu,že spravim aj tak 😀 dakujem za pochopenie
mne sa viac páči Diana 😉
Timea je krasne meno 🙂
Diana
@zuzkamacken ?????????????
......... a mená, ktoré smrdia inou národnosťou na Sk nemáme?
@lalinko2010 čítam, prispievam a niekedy sa tiež pýtam, ako môže niekto rozhodovať v dôležitejších situáciach v živote, ked ma problém pri výbere mena.
Ale volila by som Timeu, Diana je karmicke meno.
Ja som teraz pred porodom riesila uplne to iste. Cele tehu ze diana ale posledne mesiace sme sa nevedeli roznodnut ci timeu alebo dianu. Este na porodnom stole som nad tym rozmyslala ze ked sa ma opytaju nebudem vediet povedat. Nakoniec po dlhom zavahani som povedalamze timea)))
ani jedno....
hehe,,,poznam mamicku ktora me dve dcerky, jedna je Timea a druha Diana 😀 😀
@tatiana1985 to myslis mna? :D :D :
ja schvalujem obe...... 😝
ahoj ja mám 2 dcérky, Dianku a Lilianku 🙂
moja najlepsia kamaratka sa vola Timea a je velmi dobra a ludska. Ked som cakala dcerku tak som jej chcela dat meno Timea, ale "niekto" s tym nesuhlasil. TIMEA jednoznacne 🙂
@majca1581 Timea
@majca1581
Nechapu otazky podobneho typu, zrejme jsem uz stara...ale jmena vlastnich deti je "intimni" zalezitost...
Zeptala bych se v prvni rade sveho srdce...a sveho partnera, popr. mych starsich deti 😎
Timea mi prijde krasny nazev pro exoticke "caje" a Diana mi pripomina antikoncepci..promin 😉
Jednoznačne Timea 😉
Mne sa páčia obe 🙂 volila by som podľa toho, ktoré sa lepšie hodí k priezvisku 🙂
@lalinko2010 pozrite sa baby ja Vám zasa poviem takto hej nehnevajte sa ale načo sa zapajate do takej diskusie do ktorej Vás nic...hej ja chcem pocut nazor dievcat ktore maju zaujem a ochotu poradit aj ked pre vás v takej debiline ale chcem...JE TO TU ZAKAZANE ?? TAK SA STARAJTE O SEBA O SVOJE DETI A O ICH MENÁ ...a blbe reči a poznamky ma absolutne nezaujímaju ... a ked tej irriss napr. vadi meno Diana že je to ako antikoncepcia tak nech sa pozrie do svojej hlavy ci ju v nej nahodou nema lebo je vela deti ktore sa tak volaju a taktiez mnohym mammickam sa to nemusi pacit hej ...tak velmi pekne dakujem sa pochopenie 😀
Aj my mame Dianu - Diu, Diusku, Dianku, Dianocku, Diusenku, Dijku 🙂 A sme spokojni s vyberom mena ;)
@majca1581 vyjadriť svoj názor neni zakázané, alebo hej?????? či pozitívny alebo negatívny! a ty meno už máš vybrané pre dieťa, tak prečo riešiš niečo čo nemusíš! napíš svoj názor a hotovo! netreba si zbytočne robiť stresy!
a zakladať kvôli menu diskusiu, otázku aby cudzie baby rozhodli o mene môjho dieťaťa..... ale tak každý sa chce baviť a podobne!
mám aj iné starosti ako riešiť niekoho komentár! a hotovo! 😀
Timea je skarede aspon pre mna. ked vyberas medzi tymito dvomi, jednoznacne sa priklanam k menu Diana. da sa volat Diana, Dianka, Didus, Dia, Didi, Dida. mne sa najviac zo skratiek paci Dida. nenavidim Dia, ale tak vola malokto. skor nikto. 😉
Diana tak sa vola aj moja dcera...krasne meno neda sa ani schomolit ani skaredo povedat...zvucne jednoduche ciste a pekne! Vsetci ju volaju dianka...🤩 rozhodujte sa vnutornym pocitom🤩
@959touareg boze didi ci didus dida dia to sa mi vo vacku nozik otvara...nikdy som nikoho ani nepocula oslovit moju dceru a ak by to niekto skusil viac by to nespravil...moj nazor je ze sa ma ten clovek oslovovat menom aky ma...ale prave som pisala ze meno diana sa.neda schomolit prave ste ma vyviedla z omylu...😂😂😂😂
@959touareg Timea je zase podla mna fajn, take meno kde sa neda nejako vela prezyvok vyspekulovat 🙂

super mena. ked som vymyslala meno pre dceru tak na prvom mieste som mala Dianu a na druhom Timeu 🙂 mame asi podobny vkus. nakoniec sa vola uplne inak, lebo muz mal iny nazor 😠