icon

Tipy na darček pre dedka k 80. narodeninám

9. feb 2025

Ahojte, neviete poradiť niečo zaujímavé/užitočné dedkovi na oslavu k 80ke?

Dedko bývalí elektrikár, stále niečo majstruje, chová ešte hydinu a stará sa o veľkú záhradu.
Z domu nevychádza, takže žiadne výlety ani wellnes, to babka chodí sama, lebo dedo nikam nechce chodiť ani k nikomu. Babke som kupovala knihu Babka rozpravaj..ale pochybujem, žeby dedo niečo také vypisoval. On je často na počítači a niečo tam furt hľadá 🙂
V dome žijú aj so synom jeho manželkou, takže majú asi fakt všetko. :D
Cena do cca 80€, lebo im ešte pečiem pagáče na oslavu aj keď babka vravela, aby som nič nekupovala, ale predsa by som niečo chcela.
Darčekový kôš klasika, dostane milión a aj tak z toho nič nezje.

jaja1979
9. feb 2025

Predplatné nejakého časopisu? Napríklad Urob si sám, chovateľ, ...

nika1971
9. feb 2025

Čo zjedia a vypijú....veci,ktoré si ľutujú kúpiť ...

dadka_bb
9. feb 2025

A nejaka kytica zo žrebov, luštenky, peniaze potešia každeho dochodcu,a klasika 80 tka krištalovy pohar? Moja babka sa vždy tesi ked jej dam peniažky hah maju to v sebe zakorenene že maju malo,spori si na pohreb ,no ine myslenie už maju

janinah
9. feb 2025

K tej knihe,naši tiez nic sami nepisali,ale diktovali vnučatam a zapisovali oni.Uz tu nie su a ja ĺutujem,ze sme toho nezapisali este viac...
Dedkovi by som kupila kvalitny koňak vyslovene ako liek.

nicemary
9. feb 2025

my sme dali kamarátke umeleckej duši nakresliť menší obraz podľa fotografie z jeho rodného kraja a mal z toho radosť.

vela02
9. feb 2025

My sme dedkovi na 80tku každý niečo zaplatili.. ja so súrodencami sme sa zložili na DJ, ďalší dvaja bratranci sa zložili na výzdobu (mali sme ale veľkú oslavu 50+ ľudí), ďalšieho bratranca partnerka je fotografka tak ona nafotila+ upravila fotky. Dedkove deti (mamina so súrodencami) si rozdelili nákupy pre kuchára, jedna dala spraviť Zakusky atď… bolo to v obdobi Vianoc, kedy fičala Vianočná lotéria, každý sme mu ešte kúpili jeden žreb (na nich bola na každom min.výhra 5€). Ostatní poväčšine darčekové koše, vankúš s fotkou deti/ vnúčat atd.
Fotka na plátno s rodinou, možno nejaký poukaz na fotenie aby ste mali pekne rodinne fotky celá rodina. Poprípade ak pozerá videa na pc tak možno nejaké slúchadla? 😀

prasiatko30
9. feb 2025

Ked nieco majstruje - nejaky electricky srobovak alebo podobne veci, alebo taky ten kufrik na nastroje a material aby si mohol udrziavat v poradku vercajg