icon

Tipy na darček pre sestru vo veku 30 - 40 rokov

Dnes o 12:19

Čo ste dostali, alebo kupujete sestre dajme vek cca 30-40 k narodeninám, meninám alebo Vianociam? Pýtam sa samozrejme tých, čo to riešia, čiže odpovede nič ma zrovna nezaujímajú. Ide o to, že sestra za chvíľku má meniny a mesiac na to narodeniny, čiže už rozmýšľam čo by som jej mohla kúpiť. Rozpočet cca 50€ na darček, keďže to má byť viac menej symbolicky. Poukážkam sa nepoteší. Rada si zacviči, ale kvôli zdr. problémom, len tak ľahšie. Kozmetiku to využíva, len jemné líčenie. Záľuby pečenie (ale to ma asi už všetko doma), záhrada (ale len tak okrajovo, aby mali pekne), hranie na pc (no len jednu hru) a viac ma nenapadá. Ak máte dáky nápad, tak poraďte prosím. Ďakujem

anonym_1a4574
Dnes o 12:24

Ahoj, ja by som jej možno kúpila nejaký lepší a väčší proteín, teda ak užíva proteíny 🙂

januska12323
Dnes o 12:24

Na meniny čokoládu a na sviatok čo si vypýta.

pribinak
Dnes o 12:28

Na meniny coko a na narodky by som ju pozvala do divadla a na nejaký lepsi drink

autor
Dnes o 12:31
@januska12323

Na meniny čokoládu a na sviatok čo si vypýta.

@anonym_1a4574 to je dobrý nápad viem, že jedného času na nich bola, tak prezistim, či ešte používa 😀
@januska12323 keď ona je presne ten typ človeka, že sa chce nechať prekvapiť, takže treba mi niečo vymyslieť.

0silvia0
Dnes o 12:33
@anonym_autor

@anonym_1a4574 to je dobrý nápad viem, že jedného času na nich bola, tak prezistim, či ešte používa 😀
@januska12323 keď ona je presne ten typ človeka, že sa chce nechať prekvapiť, takže treba mi niečo vymyslieť.

@anonym_autor listky do divadla, kina, koncert

mullerova46
Dnes o 12:39

@anonym_autor sada na mikrobylinky. Darčeky box od mixit alebo grizli.

ivicatolic
Dnes o 12:46

@anonym_autor za mňa kabelka alebo dlhý jemný šál

januska12323
Dnes o 13:01
@anonym_autor

@anonym_autor tak porozmýšľaj čo má doma, o čom hovorila, že by sa jej hodilo určite na niečo prídeš.

struhanka
Dnes o 13:48

@anonym_autor Knihu, sadu sypaných čajov, kávu z pražiarne, lístky do divadla/na koncert/do kina, poukaz na masáž/do sauny, strieborné náušnice.

petamich
Dnes o 13:58

Nejaky kurz pecenia? Alebo pripadne nejake zazitkove varenie, pripadne nejaka fyzio diagnostika, masaz, float terapia a masaz, sada na mikrobylinky, pripadne na bonsaj

majlo1234
Dnes o 14:21

Ja mam 30+ a sestry mi v poslesnej dobe kupili permanentku na plavaren, knizky, bezdrotove sluchadla, kozmetiku…potesila by som sa masazi, pozvaniu na dobry obed.

ivinkapink
Dnes o 15:14

@anonym_autor ja napisem za seba, ostatne komenty som necitala, tak mozno sa aj opakujem...mna by potesila masaz..

janinah
Dnes o 15:20

Zázitky,chodime spolu do divadla,na vylety...