Tipy na darček pre ženu k 40. narodeninám
Ahojte. Máte nejaké tipy? Pre ženu. Čo ste dostali vy? Čo by ste si priali?
@petrofka moja známa dostala lístky na koncert obľúbenej kapely, to mi príde celkom fajn darček. Za mňa teda určite nie kabelka alebo parfém, pokiaľ vyslovene si to dotyčná neželá.
ja som napr dostala remosku (ale to sa ma opýtali), a super bol tiež darčekový kôš, kde bola aj kniha, parfémy do prania, sladkosti, káva, slúchatka do uší (to tiež dotyčná vedela, že chcem). ak nevieš nič konkrétne, fajn je poukážka do kníhkupectva, alebo parfumérie...
Treba toho človeka poznať. Kolegyňa da potešila ročnej permanentke do fitka, mňa potešila kožená kabelka, lístky na koncert. Kamoška dostala nejaký spotrebič - s tým by som ja manžela poslala do prdele 😀 Jednoducho treba sa opýtať blizkych, ak nevieš.
Ja budem mať v lete a chcem hodinky 🙂
V lete mam 40 a vypytam si zlate nausnice.
ja som si vypytala infracerveny panel 🙂
@falbala132 a to je načo dobré?
Mojej krstnej som k 40 narodeninám dala poukaz na paragliding. Veľmi sa potešila. Tento rok slávi 50, dala by som jej ho znovu, ale jej manžel by ma asi zo zeme zniesol. Nahnevaný bol:D krstná si to veľmi užila.
@falbala132 ahoj,klikáš som an ten link co si poslala,otazka (bez urážky) len ma to zaujima,myslis ze to tak funguje,nie je to placebo alebo nejaky oblb?Su na to ak studie?
@dobryden ano, su k tomu studie, su aj na stranke, ak ta problematika zaujima, tak si to vyhladaj, ja som len napisala co som dostala a chcela ja, autorka asi nechce aby sa tato diskusia zvrhla na diskusiu o infraziaricoch 😀
@petrofka ja si budem želať gramofón 🙂 ale ani tie lístky na koncert obľúbenej kapely nezneju zle🙂
@falbala132 ale mna ten infraziaric zaujal 😂 Ktorý z nich máš? Prídu mi lacnejšie ako iné značky. Sú dosť výkonné?
@personality tak dúfam, že toto mi nikto nedá ako darček. Mne sa tie kabelky absolútne nepáčia 😄 ale jasné, je to o vkuse.
Ja mám tento rok 40 a ak by som dostala kabelku, bola by som sklamaná. Obzvlášť DR sú veľmi nekvalitne kabelky. Kozmetika je tiež v tomto prípade stopka, keďže každá mame už inu pleť, iné preferencie. a úprimne, 40 je už vek, kedy žena vie, čo chce a hlavne, čo ma rada. Čo nechce. Za mna sú fajn lístky do kina, divadla, kapela... zazitok - masáž, wellness, maderoterapia, večera niekde… alebo fakt nejaké Eura s nech si dotyčná kúpi čo potrebuješ.
Ešte by ma naozaj zaujímal ten hype okolo kabeliek Dajana Rodrigez. Za mna mega nevkus a nekvalita. Uvedomte si baby, že aj vám sa páčia len preto že je na ne mrte reklám a podchvíľou ich niekto s influemcerov dostane. Fakt - dobre kabelky toto nepotrebujú. A hlavne, ak by to bola taká kvalita NIKTO ich takto nepozdáva. Boli by v strate!!
@breeen a ja som si myslela že ja som jediná, ktorej sa tieto kabelky nepáčia 😁😂
Aj podľa mňa sú to vyslovene hnusné a gýčové kabelky :D
Ja by som na 40tku chcela dostať nejaké vzrúšo darček. Nejaký nekomfortný výlet/zážitok. :D
Hodinky Garmin lebo som chcela. Viac víkendový pobyt , a ročnú permanentka do fitka. ....záleží čo danú osobu zaujíma, aké má hobby atd
Napr mňa by neurszila ani poukážka do obchodu a je jedno či obchod s oblečením, kozmetikou, knihami alebo kľudne aj do Lidlu....určite viac ako dostať niečo čo nevyuzijem alebo je mimo okruh mojich záujmov
@petronellla87 tak už sme tri, otras aj kvalita aj vzory.
Mna by potesili listky na koncert alebo poukazka na kozmetiku,masaz,wellnes,vikendovy pobyt a podobne.
Ja som dostala bicykel a peniaze, kúpila som si šperk.
Baby, skúste pozrieť Danni design. To sú nádherné kabelky, ktoré slečna robí naozaj poctivo. Ja mám jednu prekrásnu, s iniciálkami, presne podľa môjho priania. Je na fb (Decor & bags by Danni Design), aj instagrame (dannidesign.sk). To je vec, ktorá naozaj vydrží a aj zostane ako pamiatka.
ja som dostala poukaz do klenotnictva a citacku e-knih .
@breeen normálne si to musím ísť vygooglit, lebo ja asi jediná ani neviem, ktoré to sú
@martul oj tak toto je top nápad! Ako matka dvoch malých detí by som to veľmi ocenila. A ticho. Hlavne ticho😁😂