icon

Tipy na darčeky a rozpočet na švagrinine 40. narodeniny

martinam1986
27. aug 2025

ahojte, poraďte nejaké darčeky pripadne akú sumu € dávate na 40tku, ja viem, je to veľmi individuálne, ale je to švagriná robi z domu vyrába potravinárske výrobky a žiadne extra záujmy nemá. takže ide len o tipy pripadne moderné trendy

anonym_8d1696
27. aug 2025

Sama vieš, že je to individuálne. Ja som dostala nedávno na40 tku od rodičov a brata po 100 e, sestra mi dala 400, babka 30. K tomu darčekové koše vyskladané kadecim. A kytice. Osobne si ale nezakladam na daroch, svokrovci mi dali kávu a dezert, svokra je úžasny človek, ani mi nenapadlo sa nad tým zamýšľať, kým som nezačala písať odpoveď. Je to jedno, ak máte dobrý vzťah, poteší sa aj máličkosti. Ak nie, zbytočne si lames hlavu.

jaja20
27. aug 2025

@martinam1986 Napríklad kvalitnú peňaženku, tú potrebuje každý. Dá sa to v obchode aj pekne zabaliť.

oriesocek
27. aug 2025

ja som dostala kenwwod v najvyssej vybave so vsetkym prislusenstvo - ale vybrala som si ho. a este som chcela dovolenku na Island, ale bol COVID tak z toho zislo...

anonym_855be6
27. aug 2025

@martinam1986 Ak ma rada sperky tak väčšinu žien šperk poteší, a dlho zostane na pamiatku

nyusika
27. aug 2025

do obalku peniaze v sume, aku si viete a chcete dovolit.

nairobi
27. aug 2025

@martinam1986 aj mňa čaká 40tka a som uz vopred povedala ze nechcem peniaze,ale na pamiatku naramok s náušnicami (chcu sa mi zložiť)

anonym_8a4be5
27. aug 2025

@martinam1986 šperkom nepokazíš nič, ideálne náušnice. Prípadne masáž alebo nejaký zážitok zo zlavomatu. Švagriná dostala napr. manikúru alebo degustáciu, sú vášnivý pivári.

anonym_9ebbde
27. aug 2025

Všade chodím s obálkou a peniazmi. Aj pre mňa to je najlepší dar.