icon

Tipy na darčeky na výročie vzťahu

25. feb 2026

Ahojte, tie čo si dávate darčeky na výročie svadby aj na výročie vzťahu, čo dávate na výročie vzťahu?

Strana
z2
sanssa
16. jún 2026
@anexa

Baby a chcem sa spýtať, idete niečo mužom kupovať aj ku dňu otcom? Ak áno, tak čo? Dajte nejaké tipy, ja vôbec neviem čo😒

@anexa my sme mu so synom kupili hodinky, kedze tie co mal sa mu pokazili, tak sme sa zhodli, ze hodinkam sa najviac potesi🙂 syn mu ich da v nedelu a ja som velmi zvedava na reakciu, ked ich zbada🙂🙂🙂

anexa
17. jún 2026
@hulica

@usla35 oni maju super vyber a teraz som pozerala, ze maju aj vypredaje, tak sa oplati kupovat🙂
@anexa chceme nieco s dcerkou vymysliet nejaky darcek ale este vobec nevieme co. Tamarka mu chce nieco pekne nakreslit, lebo velmi rada kresli a uvidime, co mu k tomu este kupime

@hulica tak daj potom vedieť, čo ste vymysleli🙂
@sanssa a aké hodinky ste vybrali a kde ste kupovali?

sanssa
18. jún 2026
@anexa

@anexa tieto sme mu vybrali🙂😍

anexa
19. jún 2026
@sanssa

@anexa tieto sme mu vybrali🙂😍

@sanssa krásne a koľko stáli, boli asi drahé, či?

sanssa
22. jún 2026
@anexa

@sanssa krásne a koľko stáli, boli asi drahé, či?

@anexa ale neboli az take drahe, hladali sme taku zlatu strednu cestu ako sa hovori aby sa nam pacili ale aby boli aj cenovo prijatelne😉🙂 225€ sme za ne dali🙂

hulica
29. jún 2026
@anexa

@anexa nakoniec sme nestíhali nič kupovať, tak sme ho zobrali na výletík a strávili sme deň spoločne a bolo to super rozhodnutie😉😍

anexa
14. júl 2026
@sanssa

@anexa ale neboli az take drahe, hladali sme taku zlatu strednu cestu ako sa hovori aby sa nam pacili ale aby boli aj cenovo prijatelne😉🙂 225€ sme za ne dali🙂

@sanssa tak to je celkom dobrá cena za také pekné hodinky🙂
@hulica super, aspoň ste boli spolu, to je niekedy viac, ako keby ste mu kupovali neviem aký hodnotný dar😉

sanssa
Včera o 12:36
@anexa

@sanssa tak to je celkom dobrá cena za také pekné hodinky🙂
@hulica super, aspoň ste boli spolu, to je niekedy viac, ako keby ste mu kupovali neviem aký hodnotný dar😉

@anexa ano, aj ja som bola rada😉🙂

Strana
z2