icon

Tipy na darčeky na výročie vzťahu

25. feb 2026

Ahojte, tie čo si dávate darčeky na výročie svadby aj na výročie vzťahu, čo dávate na výročie vzťahu?

katica06
25. feb 2026

@anonym_autor oslávime jedno aj druhé ale nekupujem vecné darčeky, už dávno obed/brata wellness aspoň na 3hod,.pri deťoch aj to bola výhra. Muž kúpi kyticu

anonym_7b5acc
25. feb 2026

Ideme na veceru,teraz na 18te vyrocie sobasa,chcem ist na wellnes ale dlhsie ako na valentina,to sme isli v sobotu a v nedelu sme zase prisli.Tak si zoberiem na piatok dovolenku,muz sice po nocnej ale tak to zvladne.

anonym_32d9de
25. feb 2026

u mna to bolo vonava sviecka a dezodorant.

anonym_c3988a
25. feb 2026

Nič ideme na večeru alebo wellnes ,aquapark,kino,keď sa podarí tak aj niekde na víkend,Praha,Krakow, Budapešť atď....zážitok je najviac kvety drahé a zvednu dezert sa zje😁

anonym_bb579c
25. feb 2026

my si davame vzdy zažitok , vylet
ja dostanem kyticu

anonym_7f4ee4
25. feb 2026

@anonym_autor Milujem darceky, moj partner to vie a na vsetky sviatky a vyrocia dostavam vacsinou veci, ktore by som chcela ale samej mi je luto za ne vyhodit peniaze 😀 Naposledy paradny porcelanovy matcha kit.

d_ivana
25. feb 2026

@anonym_autor Na prvé výročie som mu dala album s vytlačenými fotkami a krátkymi popismi, na ďalšie sme chodili na večeru/výlety.

anonym_2d25e2
25. feb 2026

@anonym_autor co je výročie vzťahu?

sisska96
25. feb 2026

teraz sme si kúpili spoločne tortu. mňam

anonym_76cfb5
25. feb 2026

@anonym_autor vyslovene darčeky si nedávame, ale deň strávime pekne a dáme si doma nejaké dobré jedlo a detské šampanské.

anonym_2663c2
25. feb 2026

Nič lebo som nikdy nič na výročie nedostala .Teda opravim sa na tretie výročie som dostala poznanie že obľubuje vo veľkom zoznamky

anexa
26. feb 2026

@anonym_autor my si už na výročie vzťahu nič nekupujeme ale na výročie svadby si každý rok niečo darujeme na znak toho, že sa ľúbime a že nezabúdame, kedy sme si povedali to naše áno. Muž to má jednoduchšie, on mi väčšinou kúpi nejaký prívesok na pandoru, keďže vie, že to mám rada, no ja si väčšinou lámem hlavu, čo mu kúpiť😀

hulica
Včera o 13:31
@anexa

@anonym_autor my si už na výročie vzťahu nič nekupujeme ale na výročie svadby si každý rok niečo darujeme na znak toho, že sa ľúbime a že nezabúdame, kedy sme si povedali to naše áno. Muž to má jednoduchšie, on mi väčšinou kúpi nejaký prívesok na pandoru, keďže vie, že to mám rada, no ja si väčšinou lámem hlavu, čo mu kúpiť😀

@anexa chlapi to maju vo vsetkom jednoduchsie🙈🙂 A co mu zvyknes kupovat, daj nejake tipy😉