icon

Tipy na darčeky pre 45-ročného otca na Vianoce

1. dec 2024

Čo by ste dali ? Oblečenie ani do domácnosti nič nepotrebuje, koníčky tiež nijaké nemá. Býva sám.

Strana
z2
tianna
1. dec 2024

A čo má rád? Wellness, víno kvalitné, turistiku?

januska12323
1. dec 2024

Opýtaj sa ho, snáď nepotrebuješ dávať dospelému chlapovi prekvapenie.

hipuska
1. dec 2024

Môj chcel sekeru Fisher 😀

salome123
1. dec 2024

Dobrý koňak 🙂

autor
1. dec 2024

Povedal že nič nechce len aby sme prišli. Alkohol nedávam v tom ho nepodporujem. Turistiku ma rad len je po operáci tak sa nemôže namáhať.

jaja195
1. dec 2024

Wobenzym, po operácii urýchľuje hojenie

tianna
1. dec 2024

Píšeš že žije sám, nejaký pánsky parfum by ho nepotešil? Prípadne ak je po operácii možno by ocenil aj wellness víkend.

bloger
1. dec 2024

Možno nejakú paličku na uľahčenie chôdze. Alebo teplé papučky.

januska12323
1. dec 2024

Keď má rád turistiku môžeš napríklad mapu, kde sa dá vyškrtávať kde už bol.

tianna
1. dec 2024

@bloger 🤣 jej ocino má 45 nie 75 😁 môjmu 76 ročnému ocinovi kupujem turistickú podložku na sedenie a gél na vlasy (ten si praje) plus ešte nejaké prekvapenie. Ale teda v 45 teplé papučky.. 😁

bloger
1. dec 2024

@tianna Podľa mňa nie je na tom nič zlé. Vôbec nemusí mať 75. V istom období môže ktokoľvek potrebovať paličku. Tvoju ironickú poznámku som vôbec nepochopil. Aj papučky sú skvelé podľa mňa. Teplo na nohy je základ v každom veku.

minesasubu
1. dec 2024

Ja by som spravila darčekový kôš - pochutiny, spotrebné veci, vitamíny , určite sa holí tak penu , vodu po holení , vašu fotku zarámovanú poprípade jeho fotku ak nič také nemá
poprípade zaujímavý kurz nájsť v okolí tam by sa mohol zoznámiť s ludmi.....

tianna
1. dec 2024

@bloger jasné, pozerám sa na to zo svojho pohľadu, mám o niekoľko rokov menej ako jej otec a teda keď si predstavím 45 ročného pána v najlepších rokoch ako mu dáva syn/dcéra paličku a papučky.. tak mi to skrátka nepríde celkom vhodné.. 🙂

5violets
1. dec 2024

respektovat, co chce. Z hmotnych veci nic, iba navstevu a pritomnost.

stanulienkat
1. dec 2024

@bloger keby mne niekto dal palicku a teple papucky, poslala by som ho do riti a s tou palickou by dostal po hlave.😂😂
Ty mas kolko rokov?

bloger
1. dec 2024

@stanulienkat nemá zmysel s tebou debatovať. Však nech si autorka vyberie.

martinka13
1. dec 2024

@bloger pre Boha ved ma 45, nie 90...

7miriam77
1. dec 2024

Parfém, alebo sadu k holeniu,ja som teraz kupovala Gillette fusion5 v darčekovej taške. Alebo ak má rád chilli,tak predávajú darčekové balenie,ktoré obsahuje veľa druhov,môjho partnera to veľmi potešilo. Alebo nejakú parádnu teplú deku na chladné večery, je.milion možnosti. Ocino povedal,že nič nechce,no ja by som daco určite priniesla

guudy
1. dec 2024

@tianna suhlasim, palicka a teple papucky su pre 60+. My s muzom sme cca vo veku otca autorky a teda zasmiala som sa poriadne nad tou predstavou.
Autorka, mojho bavi skladat lego (18+), ma to ako relax na vypnutie hlavy popri praci. Tiez mame radi hlavolamy akehokolvek druhu, escape rooms (stolove hry aj nazivo). Ked zije sam, vyberala by som nieco, kde spolu stravite cas. Ci uz zazitok, restauracia, kurz, hra. 🙂

mamamasama
1. dec 2024

@tianna Švagor má 45 a novorodenca, 3 ročného a 9 ročného. Mladý chlap. Strašne sa smejem,že papuče a paličku 🤣 Toto musím môjmu prečítať. Za 5 rokov mu kupim paličku 🤣 Dobre, že nečíta MK. 🙈🤣

janinque
1. dec 2024

Vitaminy
Kozmeticky balicek
Potravinovy kos - nejake dobre orechy, med, syr, kavu, pastety... co ma rad
Upec mu oblubeny kolac
Kup volne vstupenky do kina a chod a nim - ak si na Vianoce zela len aby ste prisli, tak mozno mu chyba spolocne straveny cas

lenkakravcova
1. dec 2024

Auto. To určite ocení. 😄
Reálne: nejaké jedlo.

la_dolce_vita
1. dec 2024

Tiez ma pobavila palicka pre muza mladsieho odo mna 🙂). Este turisticke ano, tie som raz dostala od kamosky a potesili ma. Dala by som nieco na holenie, kvalitne ponozky alebo nejake dobroty typu drahsia salama, klobasa, syry apod.

marsmykkok
1. dec 2024

Ak je sám, tak možno by som aj nejaký darčekový poukaz do obľúbenej reštaurácie ak tam občas chodí alebo si objednáva menučko alebo napríklad kebab alebo pizzu.

ayato
1. dec 2024

Ak číta tak nejakú fajn knihu, alebo čítačku, poukážku do kníhkupectva.. darčekové balenie salám, dva lístky do kina alebo divadla ak by si chcel niekoho zavolať, vstupenku na obľúbené športové podujatie, ak má rád turistiku tak nejaký pekný ozdobný kompas aj s púzdrom. Kvalitné ponožky. Ja môjmu otcovi každý rok dávam darčekovú kartu na tankovanie 😃 on reálne nemá žiadne koníčky a toto vždy využije.

ayato
1. dec 2024

A ešte mi napadlo, raz sme mu podarovali sadu na pestovanie čili, síce prd vypestoval, ale vyzeral, že sa úprimne potešil.

ivangeline
1. dec 2024

Ak ma auto, niečo doň… a klasika peňaženka a opasok: ;D

tianna
1. dec 2024

@mamamasama 🤣👌🏼

mamutka
1. dec 2024

Ja by som bola za tie turistické paličky, to nie je len pre starých ľudí, bavíme sa o nordic walking, nie o barlách. Mne to po úraze na turistike veľmi pomohlo.
No a ten Wobenzym, to by mu mohlo pomôcť pri zostavovaní sa.
Možno nejaká elektronika, šikovne rádio, nabíjačka, telefón, ta sada na pestovanie čili znie super. A hlavne sa poteší, keď odídete.

mamamasama
1. dec 2024

@mamutka ok, ale povedzme si pravdu. Väčšina ludi, ktorí robia nordic walking má 55+. Alebo ako ty, sú po nejakom úraze. Myslím, že mladého chlapa(čo jej otec je) by to veľmi nepotešilo. To sú ešte aktívni muži. Môj 40-tnik beháva maratóny, 4 krát do týždňa vo fitku, malé deti, ruka hore.
Autorka:
Skús lístky na futbal, na hokej, zisti aký šport má rád. Môj ocino mal po 50-tke, bol ako tvoj, žiadne koníčky, ani extra fanúšik futbalu, ale z boli sme spolu na zápase a bol taký šťastný. Slovan-niečo. Doteraz to mám vryté v pamäti. Pár týždňov na to zomrel, ale toto ma tak hreje pri srdci. Najlepšie darčeky sú tie nemateriálne. 😊

Strana
z2