Tipy na darčeky pre 45-ročného otca na Vianoce
Čo by ste dali ? Oblečenie ani do domácnosti nič nepotrebuje, koníčky tiež nijaké nemá. Býva sám.
Opýtaj sa ho, snáď nepotrebuješ dávať dospelému chlapovi prekvapenie.
Môj chcel sekeru Fisher 😀
Dobrý koňak 🙂
Povedal že nič nechce len aby sme prišli. Alkohol nedávam v tom ho nepodporujem. Turistiku ma rad len je po operáci tak sa nemôže namáhať.
Wobenzym, po operácii urýchľuje hojenie
Píšeš že žije sám, nejaký pánsky parfum by ho nepotešil? Prípadne ak je po operácii možno by ocenil aj wellness víkend.
Možno nejakú paličku na uľahčenie chôdze. Alebo teplé papučky.
Keď má rád turistiku môžeš napríklad mapu, kde sa dá vyškrtávať kde už bol.
Ja by som spravila darčekový kôš - pochutiny, spotrebné veci, vitamíny , určite sa holí tak penu , vodu po holení , vašu fotku zarámovanú poprípade jeho fotku ak nič také nemá
poprípade zaujímavý kurz nájsť v okolí tam by sa mohol zoznámiť s ludmi.....
respektovat, co chce. Z hmotnych veci nic, iba navstevu a pritomnost.
@bloger keby mne niekto dal palicku a teple papucky, poslala by som ho do riti a s tou palickou by dostal po hlave.😂😂
Ty mas kolko rokov?
@stanulienkat nemá zmysel s tebou debatovať. Však nech si autorka vyberie.
@bloger pre Boha ved ma 45, nie 90...
Parfém, alebo sadu k holeniu,ja som teraz kupovala Gillette fusion5 v darčekovej taške. Alebo ak má rád chilli,tak predávajú darčekové balenie,ktoré obsahuje veľa druhov,môjho partnera to veľmi potešilo. Alebo nejakú parádnu teplú deku na chladné večery, je.milion možnosti. Ocino povedal,že nič nechce,no ja by som daco určite priniesla
@tianna suhlasim, palicka a teple papucky su pre 60+. My s muzom sme cca vo veku otca autorky a teda zasmiala som sa poriadne nad tou predstavou.
Autorka, mojho bavi skladat lego (18+), ma to ako relax na vypnutie hlavy popri praci. Tiez mame radi hlavolamy akehokolvek druhu, escape rooms (stolove hry aj nazivo). Ked zije sam, vyberala by som nieco, kde spolu stravite cas. Ci uz zazitok, restauracia, kurz, hra. 🙂
@tianna Švagor má 45 a novorodenca, 3 ročného a 9 ročného. Mladý chlap. Strašne sa smejem,že papuče a paličku 🤣 Toto musím môjmu prečítať. Za 5 rokov mu kupim paličku 🤣 Dobre, že nečíta MK. 🙈🤣
Vitaminy
Kozmeticky balicek
Potravinovy kos - nejake dobre orechy, med, syr, kavu, pastety... co ma rad
Upec mu oblubeny kolac
Kup volne vstupenky do kina a chod a nim - ak si na Vianoce zela len aby ste prisli, tak mozno mu chyba spolocne straveny cas
Auto. To určite ocení. 😄
Reálne: nejaké jedlo.
Tiez ma pobavila palicka pre muza mladsieho odo mna 🙂). Este turisticke ano, tie som raz dostala od kamosky a potesili ma. Dala by som nieco na holenie, kvalitne ponozky alebo nejake dobroty typu drahsia salama, klobasa, syry apod.
Ak je sám, tak možno by som aj nejaký darčekový poukaz do obľúbenej reštaurácie ak tam občas chodí alebo si objednáva menučko alebo napríklad kebab alebo pizzu.
Ak číta tak nejakú fajn knihu, alebo čítačku, poukážku do kníhkupectva.. darčekové balenie salám, dva lístky do kina alebo divadla ak by si chcel niekoho zavolať, vstupenku na obľúbené športové podujatie, ak má rád turistiku tak nejaký pekný ozdobný kompas aj s púzdrom. Kvalitné ponožky. Ja môjmu otcovi každý rok dávam darčekovú kartu na tankovanie 😃 on reálne nemá žiadne koníčky a toto vždy využije.
A ešte mi napadlo, raz sme mu podarovali sadu na pestovanie čili, síce prd vypestoval, ale vyzeral, že sa úprimne potešil.
Ak ma auto, niečo doň… a klasika peňaženka a opasok: ;D
@mamamasama 🤣👌🏼
Ja by som bola za tie turistické paličky, to nie je len pre starých ľudí, bavíme sa o nordic walking, nie o barlách. Mne to po úraze na turistike veľmi pomohlo.
No a ten Wobenzym, to by mu mohlo pomôcť pri zostavovaní sa.
Možno nejaká elektronika, šikovne rádio, nabíjačka, telefón, ta sada na pestovanie čili znie super. A hlavne sa poteší, keď odídete.
@mamutka ok, ale povedzme si pravdu. Väčšina ludi, ktorí robia nordic walking má 55+. Alebo ako ty, sú po nejakom úraze. Myslím, že mladého chlapa(čo jej otec je) by to veľmi nepotešilo. To sú ešte aktívni muži. Môj 40-tnik beháva maratóny, 4 krát do týždňa vo fitku, malé deti, ruka hore.
Autorka:
Skús lístky na futbal, na hokej, zisti aký šport má rád. Môj ocino mal po 50-tke, bol ako tvoj, žiadne koníčky, ani extra fanúšik futbalu, ale z boli sme spolu na zápase a bol taký šťastný. Slovan-niečo. Doteraz to mám vryté v pamäti. Pár týždňov na to zomrel, ale toto ma tak hreje pri srdci. Najlepšie darčeky sú tie nemateriálne. 😊

A čo má rád? Wellness, víno kvalitné, turistiku?