icon

Tipy na darčeky pre bohatú bio eko ženu

17. apr 2025

Príde muzova sesternica zo zahraničia... Videla som ju len raz, on asi naposledy tiež pred 10 rokmi. Nestretávame sa takmer vôbec, príde sem na pár dní... Ona je taká typická bohatá "bio eko" žena. Čo kúpiť ako darček? Niečo do tých 50-70€... Máte nejaké tipy a nápady?

Strana
z3
christie11
19. apr 2025

Ja robim darcekovy kosik s domacim medom,sypanym bylinkovym cajom, sviecku z vcelieho vosku, lanovu utierku, pripadne vonny vosk z vcelieho vosku a aromalampu.

ukulela
19. apr 2025

Napadol mi med, ale neviem, či ho vegánska konzumuje ... Keď nie, tak sú potom napr kvalitné šťavy a sirupy, rakytnikove, aronione,.... Potom bylinkové čaje. Popozerať regionálne produkty. Oleje, napr makový, orechový,....

janulicka24
22. sep 2025

Ahojte zienky, chcela by som vas poprosit o pomoc. Moja kamaratka bude mat za mesiac okruhle narodeniny a chcela by som ju potesit nejakou kvalitnou bio kozmetikou. Na internete som uz pozerala rozne znacky, ale vobec neviem, ktora je dobra. Budem rada, ak mi napisete vase skusenosti, dakujem 🙂

evaachesa
22. sep 2025

Eko tablety do umývačky? 😏

janulicka24
22. sep 2025
@evaachesa

Eko tablety do umývačky? 😏

@evaachesa teraz neviem, ci si odpovedala na moju otazku alebo celkovo do temy ale to myslis vazne, ze by si ako darcek kupila tablety do umyvacky? Lebo mne osobne to pride dost odveci darcek

evaachesa
22. sep 2025
@janulicka24

@evaachesa teraz neviem, ci si odpovedala na moju otazku alebo celkovo do temy ale to myslis vazne, ze by si ako darcek kupila tablety do umyvacky? Lebo mne osobne to pride dost odveci darcek

@janulicka24 samozrejme to bolo myslené ako vtip. 🫣 Chcela som ale reagovat na autorku, pardon. Ale aj tsk nechápem prečo by mala autorka niečo kupovať návšteve, veď stačí že ju pohostí, nie? 😌

janulicka24
23. sep 2025
@evaachesa

@janulicka24 samozrejme to bolo myslené ako vtip. 🫣 Chcela som ale reagovat na autorku, pardon. Ale aj tsk nechápem prečo by mala autorka niečo kupovať návšteve, veď stačí že ju pohostí, nie? 😌

@evaachesa tak to mi teraz odlahlo, ze to nebolo pre mna🙂 Tiez som na to pozerala a celkom som nechapala, ze ona chce navsteve kupovat darcek, byva to vacsinou opacne, ze ten kto pride donesie darcek, ale tak asi maju nejaku inu tradiciu😀

wevin
8. okt 2025
@janulicka24

Ahojte zienky, chcela by som vas poprosit o pomoc. Moja kamaratka bude mat za mesiac okruhle narodeniny a chcela by som ju potesit nejakou kvalitnou bio kozmetikou. Na internete som uz pozerala rozne znacky, ale vobec neviem, ktora je dobra. Budem rada, ak mi napisete vase skusenosti, dakujem 🙂

@janulicka24 a aj si rozmýšľala, aký druh kozmetiky by ju potešil? Či chceš nejaký balíček, kde toho dáš viac? Že aj nejaký krém, sérum, vodu, atď.?

janulicka24
11. okt 2025
@wevin

@janulicka24 a aj si rozmýšľala, aký druh kozmetiky by ju potešil? Či chceš nejaký balíček, kde toho dáš viac? Že aj nejaký krém, sérum, vodu, atď.?

@wevin isto nejaky balicek, nech je to hodnotnejsi darcek, kedze ma okruhliny, nechcem jej dat len jeden kremik, to by som sa hanbila aj ist s takym darcekom. Akurat dnes som pozerala kozmetiku Ina essentials, nevies, je to dobra kozmetika? Lebo na internete ma akoze velmi dobre referencie, tak reku vyskusam sa ta spytat, ci nemas skusenosti.

karhi
14. okt 2025
@janulicka24

@wevin isto nejaky balicek, nech je to hodnotnejsi darcek, kedze ma okruhliny, nechcem jej dat len jeden kremik, to by som sa hanbila aj ist s takym darcekom. Akurat dnes som pozerala kozmetiku Ina essentials, nevies, je to dobra kozmetika? Lebo na internete ma akoze velmi dobre referencie, tak reku vyskusam sa ta spytat, ci nemas skusenosti.

@janulicka24 ahoj, používam spomínanú kozmetiku a môžem odporučiť. Podľa mňa je to kvalitná prírodná kozmetika a ideálna ako darček pre okrúhliny, keďže aj cenovo je drahšia ale hlavne je to fakt kvalitná prírodná kozmetika. Keby dáš to sérum, levandulovú vodu a ešte krém, tak si myslím, že by to bolo postačujúce a že by ju to potešilo. Mňa by to napríklad veľmi potešilo, keby taký darček dostanem🙂

julish
14. okt 2025
@anonym_autor

@sisa_s nie všetky, ale prepáč ako mám kúpiť niekomu kozmetiku a oblečenie o kom nič neviem ani ako vyzerá poriadne

@anonym_autor kup dobru remeselnu cokoladu, napriklad od Lyra. Hotovo

anonym_2f6981
14. okt 2025

Ja by som jej nič nekúpila, ale vzala by som ju na pár zaujímavých miest v okolí, alebo proste na nejaký výlet...kde by sme spoločne strávili príjemné chvíle, spravila by som tam pár pekných fotiek a dala by som jej urobiť fotoknihu na pamiatku.

janulicka24
4. nov 2025
@karhi

@janulicka24 ahoj, používam spomínanú kozmetiku a môžem odporučiť. Podľa mňa je to kvalitná prírodná kozmetika a ideálna ako darček pre okrúhliny, keďže aj cenovo je drahšia ale hlavne je to fakt kvalitná prírodná kozmetika. Keby dáš to sérum, levandulovú vodu a ešte krém, tak si myslím, že by to bolo postačujúce a že by ju to potešilo. Mňa by to napríklad veľmi potešilo, keby taký darček dostanem🙂

@karhi prepac, som tu uz potom nebola ale mozem vam baby napisat, ze som jej spravila darcekovy kos, kde som dala kozmetiku, ktoru ste mi poradili + nejake slane, sladke a velmi sa mojmu darceku potesila a ja som bola stastna, ze sa mi podarilo trafit darcek, ktory jej vycaril usmev na tvari🙂

karhi
7. nov 2025
@janulicka24

@karhi prepac, som tu uz potom nebola ale mozem vam baby napisat, ze som jej spravila darcekovy kos, kde som dala kozmetiku, ktoru ste mi poradili + nejake slane, sladke a velmi sa mojmu darceku potesila a ja som bola stastna, ze sa mi podarilo trafit darcek, ktory jej vycaril usmev na tvari🙂

@janulicka24 jeej tak to je super správa, som rada, že si mi dala vedieť😉 A akú mala oslavu?

petrofka
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3