Tipy na darčeky pre bohatú bio eko ženu
Príde muzova sesternica zo zahraničia... Videla som ju len raz, on asi naposledy tiež pred 10 rokmi. Nestretávame sa takmer vôbec, príde sem na pár dní... Ona je taká typická bohatá "bio eko" žena. Čo kúpiť ako darček? Niečo do tých 50-70€... Máte nejaké tipy a nápady?
Pokial bude u Vas byvat alebo ju budes mat nejak "na starosti" nekupovala by som jej nic. Pre teba je to neznama zena, absolutne ju nepoznas, nevies co chce, potrebuje. Za mna by bolo dost to, ze sa o niekoho postaram. Ano, je to rodina, ale ak ju nepoznas, tak je to vlastne cudzi clovek.
@muchotrafka298 vies, ako to chodi...bohatu teticku zo zahranicia si treba rozmaznavat...nevies dna, ani hodiny 😀
@nyusika to mas recht sice,ale za mna radsej nedam nic a pohostim, poukazujem, vylet spravim, ako dat hlupost, co niekde vyhodi.
Veď nie je z Marsu,aby jej kupovali niečo slovenské. Podľa opisu,by nad tým aj tak ,,krútila" nosom. Nic extra by som nekupovala, pohostila, veď je to aj tak dosť, nato,že som toho človeka videla raz za život 🤷.
Mna napadlo, ze by som ju zobrala na kulturu, do divadla, na vystavu, na koncert, na vylet niekam na zaujimave miesto. Ze by bol zazitok, jasne, mozno sa tam bude nudit, ale aspon to nie je vec, co na to prach sada alebo skonci v kontajneri.
osobne by som sla do medu, vyrobkov z neho, medoviny napr., medolandia alebo včelovina smolenice. vinko slovenske.
Darcekove balenie kvalitneho vina alebo vin podla ceny.
Slovenskeho vina samozrejme.
@gov to bola úplne nevhodná poznámka, je vegánka, kozmetiku nepoužíva a autom nejazdi... Ale okej niekomu nepomozes
@amonet asi pôjdem do tejto verzie ďakujem
Koženú vysivanu kabelku
Med nie je vegansky
Nič by som jej nekupovala. Možno nejaký med od včelára max.
@sovica keď príde k nám na návštevu rodina tak aj my dávame darčeky deťom... deťom do 10 r sa kupuje pomerne ľahko ... popr. dám deťom po 5-10 e a poviem že to majú na zmrzlinu, cukríky a pod.
vegani nemozu ani med - je zivocisneho povodu, to si este premysli
tiez by som sa na podarunky vykaslala a vzala ju radsej na dobry obed do vegan restauracie - teda pokial mate taku v okoli, v BA ich je dost a maju celkom dobru uroven. napad s kulturou je dobry, nech si ten pobyt aj nejak ozvlastni, darcekom budu spomienky
Presne, ako pise @tana85, priprav si miesta, kde sa vonku bude moct najest, na kavu zajst, alebo ked mate blizko nejaky fajny obchod so slovenskymi vyrobkami, co by sa jej mohli pacit - vezmite ju tam. Ked je nejaja kultura vo vasom meste, skuste kupit listky. Ak zije v zahranici, to ju viac potesi ako propolis.
Ja by som jej nic vopred nekupovala, na med ma mnoho ludi alergiu, ked ju nepoznas, nevies. Mozno je velka alergicka, a nebude chciet skusat nic nove na plet.
Necitam komenty. Vyber bio eko raw slovenskych vyrobkov?
Ak býva v zahranici, tak by som jej dala niečo slovenské (vínko a dzemiky, med, pripadne produkty z medu, prírodnú kozmetiku)
https://www.petratoth.sk/e-shop?srsltid=AfmBOop... Vybrala by som jej nieco od tejto superkarky
Pekný hlinený medník s drevenou naberačkou
mne napada sada na klickovanie, nie som eko bio, ale toto ma berie, tiez len ako tip
Ekologicku termo flasu, to vyuzie. Maju na ekomarket.sk, celkom vhodny darcek na pamiatku. Pripadne pozri ine, co ponukaju pre oko bio raw.
Vybrala by som nieco slovenske,domace,domaci dzem,pekne baleny,vela gazdiniek tak predava,bylinkove caje doma balene,levandulu na caj,susene ovocie - jablka,slivky,marhule, domace orechy darcekovo balene,nemyslim take zatuchnute balickovane kdesi z obchodu a pod.
Dostala by bonboniéru 😂
Fľašu vína, čokoládu... predsa ju pohostis.Ziadne košele, med možno má alergiu....nerobiť si žiadne starosti
Kozmetika Panakeia, je slovenska

po tom, ako autorka vsetko ofrflala mam jerden suepr tip - kup jej vlecku bio hnoja 😀 😀
toto je pre tak hnusnych frflosov ako stvorene na obdarivanie druhych - kyda tu ako kocis, hnoj je presne to, co sa od nej ocakava 😀