icon

Tipy na narodeninový darček pre muža

just_that_girl
29. jún 2025

Ženy dajte nejaké nápady čo dať chlapovi na narodeniny lebo od neho dostávam stále odpovede že on nechce nič. (Oblečenia a voňaviek má už veľa). Normálne si nad tým lamem hlavu už 2 mesiace a stále som na nič neprišla. Čo dávate vy vašim polovičkám?

petamich
29. jún 2025

Mozem ti dat par tipov, co som dala muzovi posledne sviatky ale moze byt uplne iny typ 🙂 ochutnavku whisky v Londyne, vstup do Harry Potter studii, Escape room, splav, svajciarsky nozik, vikendovy pobyt, privatny wellness, kurz smyku, kurz prezitia (neviem sice na co ale dobre), listky do divadla, listky na koncert, veceru s kamosmi (s nimi som to dohodla vopred) asi to su posledne co mi napadli no a este mu davam whisky aku nepil, kedze ich ma rad a to tak vdacny darcek

barka1
29. jún 2025

@just_that_girl zážitky. My darceky neprezivame, ani ja, ani on. Kupime si, co potrebujeme. V nasom veku su najviac ceníme čas, ktory travime spolu. Takže za mna víkendový pobyt je najlepší darcek.

janickacrazy
29. jún 2025

@just_that_girl na nete nájdeš takú fľaštičku, kde je napísané NIČ. Konečne dostane, čo chce. Možno na budúci rok si rozmyslí lepší darček. 😁

adri266
29. jún 2025

@just_that_girl zorganizuj surprise party.

ankare
29. jún 2025

@just_that_girl SmartWatch

erickatt
29. jún 2025

@just_that_girl poukazku na vodcu do hor

rozculena
29. jún 2025

prázdnu obálku s nápisom NIČ

januska12323
29. jún 2025

A musíš mu nutne niečo kúpiť keď jasne povedal, že nechce nič?

sasitimi17
29. jún 2025

Zážitok jednoznačne, letenky niekde alebo tak, však načo zbytočne materializmus keď ma všetko a aj sam ti povedal

just_that_girl
autor
30. jún 2025
@janickacrazy

@just_that_girl na nete nájdeš takú fľaštičku, kde je napísané NIČ. Konečne dostane, čo chce. Možno na budúci rok si rozmyslí lepší darček. 😁

@janickacrazy tak to je super🤣

just_that_girl
autor
30. jún 2025

Ďakujem krásne všetkým za tipy 🫶🏻

nina19833
30. jún 2025

@just_that_girl nieco odtialto? https://www.sofia.sk/sk/sperky/darceky-pre-muzov Neviem aky je typ, ci by nosil aj taketo nieco alebo mozno este hodinky.

marryliese
3. júl 2025

Obviaž sa mašlou 🤣 ak nie ste na vtípky tak kniha, náradie, kvalitný opasok, taška cez rameno ak nosí do práce napr., športove vybavenie, niečo na turistiku, činky, hodinky, holiaci strojček....

just_that_girl
autor
3. júl 2025
@marryliese

Obviaž sa mašlou 🤣 ak nie ste na vtípky tak kniha, náradie, kvalitný opasok, taška cez rameno ak nosí do práce napr., športove vybavenie, niečo na turistiku, činky, hodinky, holiaci strojček....

@marryliese tak toto je super 🤣🤣 obviažem sa mašlou🤣