icon

Tradičné Vianoce alebo dovolenka na slnku?

23. dec 2023

Čo z toho by ste si vybrali vy? A prečo?

Strana
z2
hortenziaj
23. dec 2023

Doma ale bez Vianoc. Proste mat dva týždne voľno ale neriešiť nič ohľadom Vianoc, iba chodiť po okolí, turiszikach

egonsk
23. dec 2023

Ved my na zapade tu uz tradicne mame dovolenku v teple ;) Dnesne pripomenutie snehu vydrzi len do rana...

anjelicek26
23. dec 2023

Na dovolenku do tepla chodime inokedy, to sa da cely rok... na Vianoce mame Vianoce... vianocne trhy, vianocna omsa, besiedky, zbor, krmenie zvieratok, spolocne pecenie, stromcek, koledy, vianocny cas, svetielka, sviecky, rozpravky pred telkou, zapaleny krb.... to "inokedy" neviem zariadit, "leto" viem lietadlom zariadit prakticky kedykolvek... pokial mame doma male deti, menit to nebudeme...

kris_tin257
23. dec 2023

Dovolenka v teple 😊

mikadooo
23. dec 2023

Dovolenka v teple. Lebo nemám rada šaškáreň s názvom "Vianoce".

zmrzlinka2021
23. dec 2023

Určite Vianoce v teple. Exotika ideál. Vianoce sú pre mňa o narodení Ježiša a to vlastne môžem oslavovať hocikde

jovka
23. dec 2023

V teple..prisli sme pred týždňom a uz lutujem,ze sme si to neposunuli🥴

babulkomale
23. dec 2023

Nenavidim teplo a praziace slnko, najradsej by som bola keby bol sneh od novembra do februara 🙏
Takze nehrozi ziadne cestovanie za teplom, ani keby mi zaplatili.
Nechapem ludi, co postuju na siete tie bose nohy s drinkom v akejsi pustej krajine bez stromov len s morom a pieskom, pre mna by to bolo za trest. A tie jajkajuce a ochkajuce komentare, to vazne kazdy zavidi ze dnes su tam a zajtra v dazdi na letisku vo Viedni? Nechapem a asi nikdy nepochopim.

kris_tin257
23. dec 2023

@babulkomale vidíš a ja zas nepochopím ľudí ktorí milujú sneh a zimu 😀 ako sa hovorí sto ľudí sto chutí 😊

babulkomale
23. dec 2023

@kris_tin257 jasne 👍 ja sa radsej vyvalim v oteplovakoch s kavou na lehatko na svahu a tak sa opalujem 😃 plavky nenavidim a obetujem sa len kvoli detom do termal parkov a k moru, ani do vody nejdem, brrrr. Ked vyrastu, nikto ma uz v plavkach neuvidi 😃

miadi
23. dec 2023

V teple. Medovniky sme davno upiekli ozdobili a zjedli uz pred 2t ohen v kozube uz 2m darceky dostali deti dnes rano. A zajtra rano sme na Floride. Niekto moze ist na dovcu hocikedy .. Moj muz moze len v zime a na tie letne chodime bez neho. Jedno dieta mà skolske prazdniny a ten volny cas treba vyuzit . ) Pre mna su Vianoce o rodine =byt spolu . A to duchovne si tiez nesiem v sebe . Ja potrebujem slnko zelene palmy 🌊 nabite mà to energiou o ktoru mà tmave zimne dni pripravuju.

vroni
23. dec 2023

Milujem vianoce a zimu. Pre mňa by stačilo leto tak mesiac v roku, aj to už by som druhu polku mesiaca ofrflala. Vianoce v teple sú pre mňa rovnako prijemna predstava ako sa nechať zraziť elektrickou.

dominikamacakova
23. dec 2023

@hortenziaj a čo také musíš riešiť?

petamich
23. dec 2023

za mna tradicne Vianoce s rodinou, dovolenka v teple sa da kedykolvek inokedy 🙂

ninka297
Odpoveď bola odstránená
vanilkovazmrzka
23. dec 2023

Dovolenku, ale kludne aj tradicne zimne vianoce mimo domu - niekde na chate v horach

sasitimi17
23. dec 2023

Tradičné samozrejme 🙂

euka210
23. dec 2023

Tradicne vianoce doma v teple pri rozpravkach a vonku sneh, aby sa deti mali kde vysalit...len ten sneh nam chyba. A preco? Lebo pre nas veriacich to nie je len o 3 dnoch volna.

h2
23. dec 2023

Toto je pre mňa veľmi ťažká otázka, neviem, čo by som si vybrala. Milujem Vianoce, ale neznášam zimu. Ale na Vianoce chcem byť doma, čiže tá dovolenka v teple buď predtým, alebo potom.

lelelienka
24. dec 2023

Samozrejme ze Vianoce a tie si neviem predstavit inde ako doma,

galioska
24. dec 2023

za mna vianoce doma, Skor Novy rok si viem predstavit niekdena dovolenke😀 cely dena vecer cakat do 12 je muda😀

tykat
24. dec 2023

Ja by som raz chcela take vianoce niekde v horach, na chalupe, sneh, romantika... ale aj so servisom, ze by nas ked dojdeme vonku cakal fajny teply caj, ohen v krbe, aj vecera nachystana, o nic by sme sa nestarali 😊

tykat
24. dec 2023

@h2 alebo sa prestahovat do tepla 😁 a mas vianoce doma a v teple.

h2
24. dec 2023

@tykat No, bolo by to riešenie, ale sťahovať sa už neplánujem. Aspoň nie niekam takto ďaleko. Nejako tú zimu prežijem.

banalu
24. dec 2023

Pred malou dovolenka, po malej tradicne Vianoce. Prve roky jej zivota si zasluzi zazit tradicne Vianoce.

kamatopo
24. dec 2023

Práve teraz keď mám ísť variť by som chcela byť pri mori s drinkom v ruke😂😂😂. No budúce Vianoce ....

mimi3008
24. dec 2023

Jednoznacne dovolenku v teple. Ak sme to tak chceli rralne spravit, ale jz sme nestihlo termin, tak sa nam podarilo az na 2.1.objednat

simsalabim
24. dec 2023

@babulkomale ani do vody nejdes? 😲 Ja trpim, ze cez sviatky mi na viac ako 2 tyzdne zavreli plavaren 🙈
K otazke - sla by som do tepla, kludne, ale uzivam si to aj doma. Aj na hory do snehu by som sla.

jana_eyre_2
24. dec 2023

Vianoce sú jediný deň v roku, keď som naozaj ze doma, nikam nejdeme a deti tento jediný deň môžu pozerať veľa rozprávok.. ak by som ich mala sláviť mimo domu, tak niekde v horách v utulnej chate..

Do tepla by som šla v januári - februári keď už mi bude zima tak liezť na nervy že by som usla.. zimu ako takú rada nemám, len vianočné obdobie..

muchotrafka298
24. dec 2023

Ja mam byvaleho kolegu, ktoreho obtazuju rozne rodinne povine navstevy, Takze uz dlhe roky par dni pred sviatkkami s rodinou odchadza do tepla /vacsinou Azia/ a su tam az do noveho roka. Vracaju sa zaciatkom januara. Jemu odpadava to, co neznasa, darceky si daju par dni pred Vianocami a hotovo. Takze aj toto je cesta. Hotely ze su tam normalne ozdobene stromcekmi a tak, ze tam to kvoli turistom spravia. Chodi len do 4 alebo 5* hotelov all inclusive.

Strana
z2