Urazilo by vás darovanie kozmetiky z Action alebo Balea?
Urazili by ste sa, keby ste na narodeniny dostali kozmetiku z Action alebo znacku Balea?
Urazilo by vas to ci neriesite a kazdy dar potesi? 🙂
pre mna to nie je dar. radsej nech ma pozve na zakusok a na kavu.
Neurazila, ale ani nepotesila. Ludia, co ma vsak naozaj poznaju, tak by mi nic take nekupili, takze takyto "nuteny", nevhodny dar, by mi bol ukradnuty.
Ja by som sa neurazila, veď ak by mi nevyhovovala darovala by som niekomu 🙂 ja som tiež ten typ človeka čo ako darček kupuje kozmetiku.
Nikomu nevešiam na nos akú kozmetiku používam, takže to ten človek nemá skadiaľ vedieť. Určite by som sa neurazila ,pekne poďakujem a hotovo 🙂
Poďakovala by som sa a ak to nepoužívam, tak by som to posunula ďalej alebo vyhodila. To sú také dary z nutnosti, slušnosti alebo povinnosti, kedy človek vie, že sa to kúpilo len preto, aby sa nepovedalo. Ale neurazila by som sa.
Urazit by nemal ziaden dar, ten, kto daruje to (hadam) robi s dobrym umyslom. Aj za nevhodny dar treba podakovat a co s nim potom spravis je uz na tebe.
Nepotesil by ma, ale ani by som sa neurazila.
Neurazila by som sa, ale nedarovala by som to.
Ja mam napriklad baleu rada, u nas nie je DM tak mna by si potesila. Action nepoznam.
A nie, nepotesi ma kazdy darcek- raz som dostala pouzity ruz na narodeniny. To uz radsej nic ako toto 😏
Ja mám rada určité veci z dm, čiže balea, takže by ma to neurazilo (sprcháč, odličovacia voda, lak na vlasy, suchý šampón...)
Neurazila. Ale vysvetlila by som, ze kozmetiku si kupujem vylucne sama lebo nie vsetko mi sadne, ze nabuduce radsej dm bio omacka 😀
Neurazila by som sa ale ani nepotešila. To už skôr kúp poukážku do dm, nech si dotyčná kúpi co používa a chce.
Ja mám rada kozmetiku od Baley.
Ja som dostala, ale sama som si ju vypytala. Takze som sa ani neurazila
Neurazila by som sa. Ale viem, že Baleu by som posunula ďalej. To mi absolútne nesedí.
Neurazila by som sa, ale ani by som sa nepotesila. A keby som mala darovat, tak taku kozmetiku nie.
Neurazila, ja si vážim každý darček. No ak smiem poradiť Action naozaj nie. Radšej Balea, tú aj bežne ja používam a vôbec mi nepríde zlá. Pri Action by som sa už trochu bála ohľadom zdravotnej nezávadnosti..
uraziť by ma neurazilo nič, ale pokiaľ by to nebola špirála nejakej mne známej značky, zubná pasta a krém na ruky, asi by som to nepoužívala…
Baleu mám osobne veľmi rada, hlavne ich limitované edície, takže to by ma určite neurazilo. S kozmetikou z action skúsenosti nemám, takže to by som ani nespoznala, že je odtiaľ 😄
Neurazila a pripadne posunula dalej 🙂
Vôbec by ma to neurazilo. Som vďačná za akýkoľvek darček.
Podakujem odlozim a po uvazeni bud vyskusam alebo posuniem..krem sa zide na topanky a so sprchacom prinanhorsom aj dlazku poumyvas.
no problem.
Action nepoznám, ale Balea ešte ok… jedine, čo si viem predstaviť je nejaký sprchovy gél alebo pena do kúpeľa a pod. Napr šampóny kupujeme konkrétne značky, keďže dcére sa hneď robia lupiny, ja mám problematickú pokožku na krémy…
Za mna je balea ok, pri action mam pochybnosti, proste sama od seba by som si ju tam nekupila. Dostala som ako darcek,len nemam to srdce darček vyhodit, ale ani podarovat inemu,ked je to nieco,co by som sama nepouzila. Tak teraz neviem co s tym :D
samponom mozes umyvat dlazku aj okna
Ponukni v dakej lokalnej (darovacej) skupine na fb, co ty nechces moze iny s oblubou pouzivat ☺️
@viestta to prave nebol sampon,ale sprej na vlasy, maska na tvar, telovy peeling. Nic co by sa dlazke pacilo 😆
tak ju swapni, najdu sa ludia, ktorym to vyhovuje. Alebo to proste venuj, na nete je takych skupin vela.
Urazit sa kvoli niecomu takemuto je fakt hlupe.
@janababana aha,to je dobry napad, vdaka za tip 🙂

Podla mna velmi zly napad. Nikdy by mi nenapadlo niekomu kupovat kozmetiku, keby to nebolo po dohode s tym, ze dostanem presne instrukcie o znacke a type.
Ja sama by som na seba nedala nic, co som si sama nevybrala alebo dlhodobo nepouzivam. Na vybere si davam zalezat a v tomto smere ziadne lacne experimenty neprichadzaju do uvahy...