icon

Urazilo by vás darovanie kozmetiky z Action alebo Balea?

21. jan 2025

Urazili by ste sa, keby ste na narodeniny dostali kozmetiku z Action alebo znacku Balea?

Urazilo by vas to ci neriesite a kazdy dar potesi? 🙂

Strana
z2
viestta
21. jan 2025

Tak to odnes do charity

jeennyv
21. jan 2025

Ja balea veci pouzivam, nejake tie srandovne masky, sprchace limitky, aj kupujem si adventny kalendar, balea je z dm nevidim na tom nic zle, ak to clovek pouziva…akoze to je normalna drogerka..aj kazety maju atd…napr..v action pepco kik by som drogerku nekupila…ja mam pocit, ze to je narazka na to, ze to nie je tak drahe…ako kazdy da ako moze

1ryba
Odpoveď bola odstránená
evcagabi
21. jan 2025

🙄🙄 poviem to takto - balea by ma neurazila, sprchace pouzivame normalne, ostatne darujem dalej lebo mam kamaratky, co to pouzivaju a action, to ani neviem co je.

autor
21. jan 2025

@sonula ale mna to neurazilo,to vobec, som rada,ked si na mna niekto spomenie 🙂

liusa82
21. jan 2025

Baleu mám rada aj ja.Ale len sprcháče,telové mlieka,krémy na ruky,rôzne tie ich limitované kazety Alverde atď.Aj teraz mám taký krém na ruky v menšom balení detský.A dobre hydratuje aj ruky ním pekne voňajú do ďalšieho umytia.Nejaká zimná edícia.Ale šampony mi od nich trebárs nesadli ani krémy na tvár.Máloktoré.Ale na telo veci v pohode.Ale ako dar by som ani ja túto značku nedávala.A action to nepoznám už absolútne

123el123
21. jan 2025

Baleu mam rada takze v pohode ale kozmetiku z Action by som podarovala dalej😁

sashulla
22. jan 2025

Balea ok. Ale action???

sovica
22. jan 2025

Nie, neurazila. Baleu niektoré výrobky používam a som s nimi spokojná a v Action si kupujem masky a tiež spokojnosť. Aj lacnejšie produkty môžu byť dobré. Používam aj iné - drahšie značky. Tieto Vianoce som manželke môjho otca kúpila aj jeden výrobok Balea, ktorý používam a som s ním veľmi spokojná a jednu masku z Action, ktorú tiež používam a som spokojná. Pravidelne jej kupujem jej obľúbenú značku kozmetiky a tento rok som ešte priložila toto, aby vyskúšala aj niečo iné. Úprimne sa potešila, že rada vyskúša.

trisha_r
22. jan 2025

Záleží aká, ak ide o sprchac, alebo nejakú kazetu s antiperspirantom či vonavkou ... Mám takých kopec čo som podostávala , aj spred 10 rokov 😂 mne je jedno aký sprchac takže to pomaly používam. Kozmetiku ako šampón či krém na tvár by som nedarovala. Ale taký krém na ruky, nemastny, krém na nohy sprchac je v pohode nie som náročná, a potešila by som sa , aspoň to nemusím kupovať 😂 tu je milión tém založených na Tom kto koľko mesačne míňa, furt sa smejem na Tom,že ja niekedy za pol roka neminiem ani euro, preto kozmetiku nepočítam do okrem výdavkovej položky 🤷 ale každý sme iný , tak ak vieš kto má čo rád, to by bola istota kúpy.

ivana11155
22. jan 2025

Ja by som vyhodila aj jedno aj druhe. Bolo by mi trapne to niekomu davat.

ivanavin
22. jan 2025

Neviem či pomôže,ale ja keď dostanem niečo čo nepoužívam, nejakú lacnejšiu kozmetiku, tak napr. Sprcháč dám do nádobky na mydlo a vypouzivame ho tak... Nevhodný šampón mám zas odložený na umývanie okien (spolu s octom, netreba potom leštiť) 🙂

dory11
23. jan 2025

Ak sa ten človek spýta okej nech kúpi alebo vie že danú značku používam lebo ju u mňa doma vydel keď bol tak sa poteším balea je dobrá značka používam ju už dlhšie ale každému vyhovuje iná značka . .k obchodu sa nebudem vyjadrovať ale tam by som si kozmetiku nekúpila

sense
23. jan 2025

Ja mám napr balea kozmetiku rada, takže buď by potešila alebo aj keby nie podakujem a určite využijem buď ja alebo posuniem ďalej. Kozmetiku s action nepoznam

mamina7070
23. jan 2025

a z action si co dostala ? niektore veci su tam urcite lepsie ako balea
a plus mavaju normalne znacky kozmetiky typu adidas palmolive plus korejsku kozmetiku a masky

klotildabazarik
23. jan 2025

Kupovat kozmetiku ako dar je uplne zbytočne pokial ti dotycny nepovie aku presne chce

fairestofthemall
28. jan 2025

Ja sa poteším aj Balea, aj Cien, ak má značku Vegan. Catrice je tiež fajn, ale dávam to, čo mám vyskúšané. V darčekovom balíčku to kombinujem s vecami z Douglas.

zajinkakoni
8. feb 2025

Neurazilo. Aj keby som nedostala nič by ma neurazilo, úplne mi stačí potriasť rukou. Pre mňa nie sú darčeky priorita.

Balea kozmetika je pre mňa úplne nevhodná, sprcháče vysušujú pokožku, sampony mi mastia vlasy (dostala som pod stromcek) a nemôžem to používať. Budem tým auto umývať.

V Actione majú bežne glisskur, dove atd., s tým nemá asi nikto problém. Ale najradšej tam kupujem materiál na tvorenie😆

3petka
8. feb 2025

Akcion asi hej. Ale Balea nič ňou nepokazis, má dobre recenzie nie na všetko ale dá sa toho dosť vybrať.

Strana
z2