V sále je v piatok stužková. Je reálne sálu upratať a pripraviť na sobotňajšiu svadbu?

9. feb 2022

Ahojte, nasli sme super salu na svadbu, jediny problem je, ze den vopred tam maju akciu-stuzkovu. Prevadzkovatel vsak povedal, ze z ich strany problem nie je, oni stihnu vsetko na sobotu pripravit. Ide ale o to, ci je to podla vas realne stihnutelne, lebo napr kvetinovu vyzdobu saly budem musiet riesit az v sobotu rano. Alko, nealko, kolace atd si tam udajne mozeme doniest uz v piatok, vedia nam to niekde odlozit. Tie co uz mate svadbu za sebou myslite, ze je to vsetko stihnutelne? Isli by ste do toho ? Dakujem 😊

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sendy1977
9. feb 2022

áno, určite to stihnú. Väčšina prevádzok pred koronou tak žila.

luccija
9. feb 2022

Stihnú to

simca06022011
9. feb 2022

A preco by to nestihali, ved doobeda vsetko naaranzuju, stoly a vyzdoba sa vobec nechystaju v piatok vecer. Svadby byvaju napr. v restauraciach, a tie bezne piatok funguju normlane.
Urcite stihnu. A kolace a obcerstvenie sa neskladuju v sále, vacsinou maju v kuchyni na to plac, kolace v chladiacom boxe atd (aspon to co som ja zazila).

misana84
9. feb 2022

Je to bežne, že majú akcie piatok, sobota…

misinka26
9. feb 2022

Moja mama robí svadby, má veľkú sálu a minulý rok keď sa vedelo, že sa zo dňa na deň všetko uzavrie a nevesty boli v stese mali svadbu štvrtok, piatok aj v sobotu. Všetko sa dá stihnúť keď vedia ako na to 🙂

autor
9. feb 2022

A myslite, ze to nebude z nasej strany “o nervy”? Ze stihneme v pohode v sobotu rano vyzdobit salu (lebo kvetinovu vyzdobu nebudu robit oni) a aj sa nachystat na svadbu ?

gabika128
9. feb 2022

Daj si to robiť niekomu( kamoške, rodine), ty sa v kľude pripravuj a staraj o seba

misana84
9. feb 2022

vy si sami robite vyzdobu?? nepride kvetinarka?? ved aj keby tam v piatok nic nebolo...tak nemožte robit už piatok vyzdobu, ved balony vam sfuknu, kvety budu smutne na druhy den...ak planujes si to sama robit tak bude to o nervy..URCITE!

buzby
9. feb 2022

Samozrejme, že je to reálne stihnúť. Bežne to tak funguje, ale ja by som si na tvojom mieste najala nejakú aranžerku a takého veci v deň svadby vôbec neriešila.

janinah
9. feb 2022

Bez ohľadu na autora sa kvetinová výzdoba robí v sobotu a nerobí ju nevesta ani svadobná mama.tie majú iné starosti.Stihnete to.len to chce dobrú organizáciu.

titla
9. feb 2022

Prevadzkovatel urcite salu stihne pripravit. Oni maju bezne taketo akcie po sebe.
Ale ak si chces salu zdobit ty osobne v den svadby, tak to by som urcite nerobila. Jedine, ze tuto ulohu delegujes na druzicky/sestru/mamu... ale ty sama to na milion percent nerob. Budes mat zbytocne stresy.

misana84
9. feb 2022

@titla ja by som ani mame, sestre, druzicke nedala robit...ved aj oni sa musia nachystat...ved v dnesnej dobe to robia kvetinarky, kde si objedna kvety...a myslim, že pri tych vydavkoch co su na svadbu toto sa strati :D ....ja som mala malinku svadbu( posedenie-20 ludi) a vyzdobu som si objednala, ani by mi nenapadlo tam saskovat ...

titla
9. feb 2022

@misana84 Ja som ako druzicka takto 2 saly (pre cca 70 ludi) zdobila a teda boli sme 3 a za 3 hodiny sme to mali zmaknute. Takze ak druzicka okrem dekorovania saly nebude mat ine povinnosti, tak sa to da zvladnut a aj upravit sa stihne. Ale rozhodne nie nevesta. A ani mama, svedok a pod nie je dobry napad.

srferreira
9. feb 2022

Stihnut sa to da samozrejme. Aj upratat po stuzkovej. To bude najmensi problem. Ale nechapem preco ty nevesta sa zapodievas s vyzdobou? V Sobotu rano chces ist na salu zdobit?? Good luck 🍀 aj casnici ti mozu vyzdobit, len im povedz ako to chces, daj im do ruky zasadaci a hotovo. Ja som s vyzdobu vobec neriesila, a uz vobec nie v Sobotu rano. Casnici si rano vsetko nachystali, povedala som im aku chcem stolu, rano kvetinarka kvety doniesla, menovky som dala casnikom atd. Vobec som nezatazovala rodinu, a uz vobec nie druzicky. Ale ved tvoja svadba. Uzite si ju a majte krasny den, je len vas. A ubehne to velmi rychlo tak si uzi podstatne veci a neries sprostosti okolo vyzdobovania.

autor
9. feb 2022

Dakujem vam 🙂