icon

Valentín a kvety

14. feb 2023

Ahojte žienky,
Príde vám normálne ,že partner dá kvety (aj keď len ružu) aj partnerke aj mame ?
Neprežívam tieto záležitosti no príde mi to veľmi divné…

bajka16
14. feb 2023

??? A není to jedno? Chcel jej vyznať takto lásku, tak jej kúpil ružu. Ja vnímam tiež Valentín ako sviatok lásky a nie výhradne sviatok zamilovaných.
Riešiš to, ako by urobil niečo zlé. Povedzme si narovinu, vadí ti natom niečo úplne iné ako to, že je to sviatok "zamilovaných". 🤐 Skôr by som povedala, že si sklamaná z toho, že ti dal tiež jednu ružu ako mame. Čakala si 100 ruží však? 😀

ysseba
14. feb 2023

Pane Bože, prosím, nech si ani jeden z mojich synov nenájde hentakúto nevestu, ktorej bude divné, že si syn si spomenie a prejaví lásku k vlastnej mame. Ja som dávala maličkosť mojim deťom, deti vyrobili niečo mne. Moja mama zavolala vnukom, že ich ľúbi. Nechceš nás nahlásiť na polícií za incest, lebo sme si v rodine na sviatok lásky prejavili lásku? Inak poznáš také niečo, že podľa toho ako sa chlap správa k vlastnej mame môžeme predpokladať, že sa bude správať ku svojej partnerke/manželke? Podľa mňa je krásne, že aj jej kúpil kvety. Dobre, keby jej kúpil spodné prádlo, tak by to bolo divné, ale kvety? Kvety ti vadia? Vážne? 😨😂

jamimo
14. feb 2023

ja trošku z iného súdka. Mne príde divné, že moja "svokra" si to vyslovene vyprosuje stupidnými pripomienkami od svojho manžela, kedysi aj syna. Keď jej manžel kúpi kvety na Valentína dobrovoľne-nasilu, už má dušu na mieste. Neviem mňa by to takto netešilo...
Pritom jej vždy kúpil kvety k sviatku, MDŽ a podobne... Ja keď som mala 25 rokov, oslava narodenín, tak bolo antré, že aj ona chce takú kyticu a ešte väčšiu! Vtedy som to nechápala a bolo mi to ľúto, dnes sa na tom zasmejem
My máme doma Valentína každý deň, aj bez kytíc, večere a kvetov. Môj chlap to má na medailu ❤️

dada5000
14. feb 2023

Moj muz to chape ako sviatok lasky. A tak kazdy rok dostanem darcek ja, nase dcery a kym zila jeho mama, tak aj jeho mama a moja mama tiez. Vsak ich lubi, no nie? Ved je to krasne. A potom na Den zien opakovanie, a na den Matiek to iste len bez dcer. Co si, ved je to v poriadku, tes sa, vies ze na teba mysli 😄

abbey1
14. feb 2023

Ježišu! Ja som kúpila darček aj dcére a synčekovi môjho synovca. Nie som ja lesba či pedofil dokonca?
Bože, ľudia, kým založíme trápnu tému, skúsim si pozrieť o aký sviatok ide. Ľúbiť predsa môžem či priam musím i iných ľudí než len partnera.
To fakt už niekto závidí kvet svojej svokre?

lintu
14. feb 2023

hej, neprežívaš to....

tosomja
14. feb 2023

Priateľ dal kvet mne, mojej dcére a aj našej spoločnej malinkej 😊 veď aj ich ľúbi.

mistymay33
14. feb 2023

Mne dava Valentina aj moja mama. Kazdy rok… ona sa z toho tesi a povedala, ze to je vyjadrenie toho, ze ma lubi. Otca uz nemam.

marca12
14. feb 2023

Kazdy berie valentina inak. Niekto len ako oslavu lasky zeny a muza a niekto celkovo,ze je to sviatok lasky k zenam aj tej materinskej. Moj tiez dal minuly rok mame cokoladu a neprislo mi to divne. Az ked som tu na koniku citala diskusiu,kde sa zena pohorsovala,tak som sa nadtym zamyslela a prisla som na to,ze to divne nie je. Je to pekne,ked si dieta spomenie na rodica. My ako deti sme tiez dostavali na valentina sladkost od rodicov.

slavomira236
14. feb 2023

Mala dnes nebola v skolke a robila domA ucitelkam do skolky zajtra im da obrazky aj tM napisala ze ich lubi

zobaka
14. feb 2023

je to den zalubenych, akoze kvet mame by mi urcite nevadil, ale keby namiesto vecere utekal za maminkou tak to uz asi ano

zuzulka558
14. feb 2023

Nám dcéra dnes priniesla zo školy obrázky ale inak neslavime Valentína, my ho mame každý deň nie sme obaja odkázaný čakať na tento dátum,, nám raz dcéra povedala ze je rada ze si rozumieme a nie sme rozvedený ako skoro celá ich trieda ze raz je u mamy raz u tata,, v škole dnes povedala na rovinu ze ma rodinu pokope a Valentína neriešime, citlivá je na toto

jaroe
14. feb 2023

Niekto tento sviatok ignoruje, niekto ho považuje len za sviatok zaľúbených a niekto to pojme zoširoka a obdarujte všetkých, ktorých má rád - partnera, dieťa, rodiča. kolegu, mačku, psa...

surama
15. feb 2023

Pamatam si, ked som bola dieta, ako ujo kupil na Valentina srdiecka vsetkym zenam v rodine. Bolo to velmi mile a ako dieta som sa z toho velmi tesila. Nakolko zomrel v relativne mladom veku, tak je to moja najkrajsia spomienka na neho 🙂

zuziiiii
15. feb 2023

Tiež som dostala od syna 🌹

kukulienka999
15. feb 2023

Z celého srdca ti zelam krásnych synov a nevesty presne take, ako si ty! 🥰

ckocka
15. feb 2023

A konkrétne ti na tom vadí čo, máš podozrenie na incestný vzťah?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
milanemila
15. feb 2023

Napriklad ked manzel kupuje kvety mne, tak kupi mensiu kyticku aj nasej malej dcere, ci uz je to valentin alebo iba tak, alebo nejaky sviatok. Stale chodi do jedneho kvetinarstva a predavacka sa ho minule spytala, ci to kupuje pre manzelku a milenku a pre kt je vzdy ta vacsia 🤦🏼‍♀️
Kupovat mame kvety na valentina sa mi zda trosku divne, mal by to byt sviatok zamilovanych, ale zas aj deti v skolke vyrabaju pre rodicov valentinsky darcek, tak asi zalezi od toho, kto to ako vnima 🤷🏼‍♀️ asi by som to nejak neprezivala, kebyze muz kupi matke kvety aj na valentina.

diewcatqoo
15. feb 2023

Ked som byvala s rodicmi, vzdy som od nich na tento sviatok dostala keksik a ked som bola starsia, aj ja som im kupila nejaku sladkost. Rovnako to mame s manzelom a synom, obom som im dala sladkost a obaja dali mne sladkost. Od rodicov sme daleko, tak sme si aspon zavolali (ale to kazdy den) a syn im poprial pekneho Valentina. Syn odniesol srdiecka aj pani ucitelkam.
Nejako tento sviatok neprezivam, nepotrpim si na ziadne teatro, ale je pekne, ak tomu, koho mame radi, dame nejaku drobnost. A my mame radi aj rodicov, aj starych rodicov, aj pani ucitelku 🙂

zuzinabila
15. feb 2023

sv.Valentin je patrónom zalubenych,pretoze potajomky sobasil snubencov.je to uz domixovane a mne sa to nepáči ze sa to zovseobecnilo na akekolvek vztahy.vsak je Den matiek,Den deti atd,tam sa mozu obdarovavat aj ini,ale Valentin je pre mna den len pre zalubenych a to ostatne okolo toho je taka rošada😁

kvetinka75
15. feb 2023

ja som tiež dostala kvet , aj moja dcéra a skočili sme aj ku svokre s kvetom. Žije sama, tak nech sa necíti sama. Neriešime čo a ako. Valentín je síce sviatok zaľúbených ale mi to berieme tak, že je to sviatok pre všetkých ktorých máme radi.

inaemre
15. feb 2023

A tie ktore pisete, ze je to sviatok lasky, nie sviatok zamilovanych. Preco nieco dostane len svokra? A co svokor, pripadne brat? Tich vasi muzi nelubia? 🤔

veronicka88
15. feb 2023

Bože prosím,nech neshcytam takúto ucudovanu nevestu(dvakrát🙈🙈🙈)!naozaj prosím....dostala som srdiečka aj od synov,aj od manžela a dala som aj mojim malým dve valentínky...chudátka tie moje prívesky☝️

petamich
15. feb 2023

@inaemre opat ta sklamem 🙂 ja osobne som dala vcera svokrovi cokoladu, pretoze sme tam zrovna boli na predlzeny vikend, rovnako ako sme sa stretli vcera s manzelovou tetou a ta priniesla cokoladu manzelovi, mne a nasmu dietatu a my sme jej dali kvet a ak by tam bol svagor, isto by sa nieco uslo aj jemu 😁, neviem co ta tak startuje na tom, ze niekto to ma skratka inak a prejavuje si naklonnost na Valentina v celej rodine, ked to tak chcu, nevidim na tom absolutne nic zle a snad moj syn raz bude robit to iste, minimalne voci svojej manzelke

nikha2809
15. feb 2023

@inaemre môj dáva svokrovi fľašu vína, keď je doma, svokor robí vonku a niekedy kym príde aj zabudne.Ale keď je doma dá mu vždy na Valentína.Takisto aj mojim rodičom by sme dali vždy niečo, ale moji už zomreli.Ja neviem, tebe vadí, že v niektorých rodinách máme pekné vzťahy a máme sa radi alebo čo?A inak, napr.ja som písala že to berieme ako sviatok lásky, nie že je to sviatok lásky, ale snáď ako rodina môžme mať vlastné pravidlá ako čo budeme sláviť nie? 🙈 Nechápem, prečo ľuďom tak vadí, že iný robia nejaké veci inak, to ako pred vianocami keď sa tu niektoré chytajú za hlavu že druhá má už 15 stromček a ako si to dovoľuje, keď ona ho robí až 23 🙈🙈

hapkova
15. feb 2023

pre niekoho normalne, pre niekoho zas nie. ale ludia su rozny a preto to tak je a aj bude. ja tiez mojej mamke kazdy valentin kupujem bombonieru, ktoru miluje a nic divneho mi tom nepride

mikadooo
15. feb 2023

V pohode, neriešim. Ja dávam na Valentína darčeky aj deťom, tiež mi to príde v pohode. Proste viem, že ich to poteší. Tak isto to možno chlap vníma pri svojej matke. (Že ju to poteší, nie že je to nej zaľúbený)

inaemre
15. feb 2023

Neviem kde som pisala ze mi nieco vadi 😀 Polozila som 1 nornalnu otazku.
@petamich
@nikha2809
A preco sa vy dve citite dotknute ked som otazku neadresovala vam?

petamich
15. feb 2023

@inaemre no ty si sa pytala, ze preco nie aj svokrovi a ja som ti odpovedala, ze u nas aj svokrovi a nie absolutne sa necitim dotknuta, nemam sa preco, otazku si adresovala do fora diskutujucich a ja ako diskutujuca som ti odpovedala 🙂