Váš názor na meno Lukrécia
Chcela by som sa poradit ohladom mena pre dievčatko.Velmi sa mi páči meno Lukrécia.Myslím že to nieje často použivane meno preto sa chcem spýtať na váš názor či je take meno vhodné.ďakujem 😵 😵
Nepaci sa mi
Ja som lucia a manzel ma oslovuje v poslednom case Lukrecia z jednej telenovely mne sa to ale paci. A led sa ti pavi tak so ho daj je to tvoja vec nazor ostatnych ta nemusi zaujimat. Ani tebe sa nemusia pacit mena ich deti.
@alby2014 ..zobrala si mi to z jazyka..ups, skor z prsta, kedze nim tukam tuto spravu..🙂🙂🙂
A ako ju budete volat? Luky? Cuky Luky? Alebo Kreta? Fu no drzim palce tomu decku potom v zivote s takym menom... moj nazor
@fachta kreacia?
mne sa velmi paci, chcela som dat svojej dcere, ale priatel je Lukas a volam ho Luky a aj Lukreciu by som volala skratkou Luky, tak preto som nedalal toto meno aby sme sa doma nemylili, ale inac to bolo moje vysnivane. a ked ti bude hovorit ze je nevsedne nevsimaj si, vsimni si ze je tu forum, kde sa mamicky pytaju ako maju kricat na svoje Alexandry - Sasky, lebo na detskom ihrisko ich je vzdy zo pät, a takisto aj Neliek, Sofiniek a pod. drzim ti palce.
Je veľa pekných mien aj iných. Tiež neviem či by som dala zrovna meno Lukrécia. Skúste ešte popozerať. Veľa šťastia pri výbere 🙂

pytas sa na nazor, za seba, velmi skarede meno, nedala by som dietatu ani nahodou, mozno sliepke