Veľa darčekov
Ahojte, ako by ste sa chovali,alebo akoby ste reagovali ked by z vasej rodiny určite osoby nakupovali vasmu dieťaťu (3r) neskutočne hromady darčekov.na Vianoce maximum..ja na to niesom zvyknutá, u nas sa kupovalo nemorálne, tp co sme chceli a niečo navyše .ide o švagrinú. Minulý rok od nej dostala mala ked som to rátala cca viac ako 20 darčekov ,stavebnice, babiky asi 2 ,oblečenie, topánky, kt aj tak nenosila lebo to nieje moj štýl a nepacilo sa mi a vôbec to nebolo vhodné pre tak male dieťa ..ona je tu málo, zije v irsku a deti zatiaľ nemá. Každý rok som z toho vykoľajena aj som potom povedala taktne ze to nieje správny prístup ,ze ja moje dieťa chcem vychovat aby nebralo Vianoce materialisticky ale hlavne, ona sa vôbec nevedela zahrať, lebo kedno otvorila a uz jej davali druhý balik a vlastné cely cas iba rozbalovala a potom sme sli domov keďže to trvalo asi 3 hodiny dokopy. A. Tieto Vianoce zase..uz som videla tie kopy co nas cakaju ,co zase vsetko nakúpila a veru je toho este viac.som z toho sklamaná lebo oni vedia aky mám názor a aj tak stále robia toto. Svokra to isté..ppvie že nekúpi vela ze ma chápe a ze je to správne ,ze presne, dieťa sa stym ani nevie zahrať a užiť si ked je toho kvantum..ale príde sviatok a uz je to zabudnutého a zase
A ja že rozmaznávam neter 😀 ale trz vážne ak sa ti nepáči posuň to ďalej čo sa ti nehodí 😉 my sme tak poposuvali kvantum oblečenia z kt malá vyrástla 🙂

U nas to byvalo podobne, ale som to zatrhla. Presne ako tu uz niekto pisal, nechali sme to nakoniec u svokry az sa zbadala, ze vlastne deti tolko veci nepotrebuju mat. Dohodli sme sa na jednom darceku a koniec, proste nemyslim si, ze je vhodne stavat na takychto veciach. Ja ked aj viacej kupim tak to potom nechavam na narodky, meniny a tak.