Vianoce 2016
Ahojte zisťujem či sa ešte niekto teší na vianoce v dospelom veku už od leta ako ja, alebo mám vyhľadať odbornú pomoc 😀 😝 😉
Uvítam skôr príspevky rovnakých "spriaznených duší" ako kritikov, viem že to nie je normálne ale hľadám tých, s ktorými sa môžem podeliť o vianočné tešenie a prípravy v tomto skorom termíne. Teším sa na nové nápady ako pripraviť a prežiť tieto vianoce, či už nápady tvorivé, receptové alebo upratovacie postupy, nápady na darčeky, alebo akékoľvek príspevky ohľadom nastavajúcich Vianoc.
PS veď už aj v kauflande sa objavili čokoladové figúrky mikulášov 😀
@dai furt o lidli tocim ale ja nakupujem cely rok lebo viem terbars ze budem obdaruvavat susedovych chlapcov atd. Minule v lidli mali dinosaurov: plastova kostra rozlozena, dieta ju ma zlozit a robi vyskum, podla akoze obdobia v ktorom ten dinosaurus zil, si ho nafarbi. Uplna bomba. Stalo to asi 6eur. Podobne srandicky maju aj inde, neviem co tvoje decka zaujima. Pre 5,5 ta uroven bude ltt. Skor ano. Moja ma 6,5 a dost toho vedela
A kde? Daj tip
@dai skús pozrieť aj hru dobble myslím že tak sa volá. My ju máme doma a keď pridu netere tak to hrávame a baví to všetkých 😉 jedna má 4 druhá 6 a tretia 14 a dokonca aj mňa to baví 😂 je tam viac možností hrania a je to v takej plechovej krabičke takže je to skladne aj napríklad keď niekde pôjdete 😉
@totatimeka za dobble hlasujem aj ja, vyhrali sme sa od 3 po 53r
a nejlepsie sa hraje ked dospeli podgurazeni proste nevedia vyhrat nad 5r deckom 🙂
@totatimeka dobble mame🙂 hrame vsetci😉
@atenna, ved v pohode, ja len hovorim, ze pre deti su darceky (fuk ake) na Vianociach to podstatne. To len my dospeli vnimame atmosferu, spolupatricnost, rodinu a vsetko ostatne. Takze dat dietatu principialne len jednu vec, alebo kupit darcek maximalne za pat euro sa mi zda ujete (nehovorime tu o situacii, ked je jedna vec alebo pat euro strop mojich moznosti) A tvrdit, ze Vianoce nie su o darcekoch - nuz, su.... Tie dary nemusia byt zabalene vo velkych krabiciach. Dar je aj moct stravit spolocny cas. Ci darovat radost. A v tom je podstata Vianoc - darovat a byt obdarovavany. Len to netreba vziat doslovne.
@dai, vy ste tusim nemcinari: skuste Schappt Hubbi (to ti zvladne aj 5 rocny a hrajete proti spolocnemu nepriatelovi, tj. prehraju alebo vyhraju vsetci) alebo Wer war das? (toto je len pre vacsiu, ide o logicku skladacku, hladate zlodeja)
Dajte typy na handmade darčeky ale bez šitia a strikovania
@kristenkika liker, pralinky, susienky
@moni244 máš recept na nejaky domáci liker ? 🙂
@dominikav123 nie 😀 len sa na to chystam uz 5 rokov, ze nieco take urobim ako darcek a furt som nemala cad
Veru neni nad to ked clovek vidi usmev a rozbalovania darcekov detmi.tiez nekupujem detom pod stromcek oblecko ved to rodic musi dietatu zabezpecit mimo vianoc.ja nikdy nezabudnem na vianoce ked som dostala obycajnu kucharsku knihu a brat autodrahu preplakala som cele vianoce a poznacilo na cely zivot uz aj tie debilne ponozky by ma viac potesili ako ta kniha co o vareni som nemala ani sajnu ved som bola len 7 na zs.
@dai skoda ze sa neda to male zvieratko to by podla mna bolo top
@loginexistuje to urcite ano...
Tak nam to zacina.dnes som uz videla krasnu vianocnu reklamu na glade.az tak som sa usmievala a muzovy uz budu vianoce a muz boze laska aka si krasna normalne ti az ocka ziaria.no moc sa na ne veru tesim.
Ahojte, no čo, darčeky už kupujete? 🙂 Ja už mám darčeky nakúpené a začínam rozmýšľať, čo budem piecť 😅
Za 2 mesiace to vypukne🙂) uz mam vsetky darceky nakupene, do konca tyzdna zabalim.
@marthuska aj ja uz mam darceky....este jeden velky spoločný objednam z netu a hotovo..a nieco pre MM mi chyba, ale tak to vymyslím...ked mi nieco padne do oka, to kupim a hotovo...nic špeciálne si nevymýšľame navzájom...mozno neskor,ked budu deti vacsie a ze budeme mat cas....takto si kupujeme veci,ked potrebujeme...ved to poznáte....no a aj Mikuláša mam komplet...len zabaliť...
Ahoj kikkik👥aj ja sa veľmi teším na Vianoce a neviem sa ich dočkať😚! Tak sa môžme podeliť o svojích Vianočných schopnostiach☺

@atenna ake mas stare dieta?