icon

Vianoce a darčeky - kruh nevďačníkov

Včera o 20:48

No poďme nevďačníci, čo také úplne mimo ste dostali pod stromček tento rok 🤣🤣🤣
U mňa tento rok celom dobré, darčeky veľmi potešili, až na dva:
- Sada školských akvarelových farieb a školský zošit aby som mala do čoho maľovať (darujte umelcovi ktorý maľuje a predáva obrazy takéto niečo..... Neviem či to bol pokus o hodnotenie kvality môjho umenia 🤣🤣🤣)
- svokra miluje také tie sladké ovocné vône v kozmetike. Ja to neznášam, mne to smrdí. Ja mám rada jemné bylinkové vône. A tak som dostala sadu sladkej kozmetiky, sprchový gél, šampón, mydlo, krém, telový gél... Som to otvorila, naplo ma a ona: veď ty mne vždy také kupuješ! A ja - lebo viem že ich miluješ, tak ti nekúpim také čo neznášaš ale také čo máš rada predsa!!! 🤣🤣🤣 Ona si myslela že keď jej také kupujem tak preto lebo mne sa páčia, ani jej nenapadlo že niekto kupuje darčeky podľa toho čo sa páči obdarovanému 🤣🤣🤣
Ale pobavilo. Svokra má novú kozmetiku a farbičky dostane neterka ☺️☺️☺️

bubchen86
Včera o 23:57
@anonym_15c17d

@bubchen86 ok, ak si po ne v pondelok nepríde, píšem správu.

@anonym_15c17d ďakujem 😍

biba_18
Dnes o 00:06

@elin2525 plastový odkvapkávač na riad, taká brabantia alebo wenko napr, stojí aj 40€ 😏

anonym_9d1240
Dnes o 01:25
@iwesska

@anonym_15c17d Preco je to take zle? Moje kolegyne si to objednavali pred Vianocami a velmi sa z nich tesili.

@iwesska kto už chce spať na umelej hmote? Tvoje kolegyne sú riadne trúby 😅

anonym_87a572
Dnes o 05:18

Ja som dostala poháre a porcelán. Vyslovene som povedala že žiadne poháre ani porcelan nie , nemám to kde dávať, ešte mám aj ďakovať a tváriť sa aká som šťastná. No a zavareniny ktoré neznášam, posiela jedna tetka čo nemá čo robiť tak zatvára o dušu a potom rozdáva to kade tade, velebme ju bo posiela.Ach jaj, či sme všetci tvojí, či len nekerí.

anonym_a026e0
Dnes o 05:26

Gycovu velku sperkovnicku. Sperky nenosim. Vlastne okrem obrucky a snubaku ani ziadne nemam.

alica110
Dnes o 05:43

Ja neviem či sa mám smiať alebo plakať nad takýmito témami. Každý kto obdaroval si dal námahu a niečo kúpil a nie každý vie vyberať darčeky, nepamätá si všetko, plus finančne možnosti. Mne to príde ako nárek malých detí a áno, je to nevďačné.

belllinka
Dnes o 06:05
@anonym_2d3b96

Fa balicek sprchac+deo akoze mne to nevadi kozmetika ale FA neznasam a pred vianocami som sa zamyslala ze kto uz len kupuje FA 🙂 Zas manzel dostal vonavku,ktora sa mu nepaci a celkom drahu penazenku znackovu tiez sa mu nepacila posunul synovi

@anonym_2d3b96 a v com je FA take hrozne oproti inym beznym sprchacom, ze sa cudujes, ze kto to kupuje?

anonym_2d3b96
Dnes o 06:14
@belllinka

@anonym_2d3b96 a v com je FA take hrozne oproti inym beznym sprchacom, ze sa cudujes, ze kto to kupuje?

@belllinka neviem ved nevonia to zle len ja tu znacku nemusim proste nemam na to dovod, nemusim tu znacku je kopec inych znaciek podla mna lepsich. Ale zaujimave, ze si uz druha ci tretia co to riesi tak neviem ci tiez davas tu kozmetiku 🙂

belllinka
Dnes o 06:23
@anonym_2d3b96

@belllinka neviem ved nevonia to zle len ja tu znacku nemusim proste nemam na to dovod, nemusim tu znacku je kopec inych znaciek podla mna lepsich. Ale zaujimave, ze si uz druha ci tretia co to riesi tak neviem ci tiez davas tu kozmetiku 🙂

@anonym_2d3b96 nedavam, nemam komu. Len nechapem ten tvoj nazor, ze kto to kupuje, v com je teda horsie ako ine sprchace? Ja napr. kupujem aj sprchac Balea za euro, to uz by si bola uplne zhnusena, ze? Ty co kupujes?

anonym_2d3b96
Dnes o 06:27
@belllinka

@anonym_2d3b96 nedavam, nemam komu. Len nechapem ten tvoj nazor, ze kto to kupuje, v com je teda horsie ako ine sprchace? Ja napr. kupujem aj sprchac Balea za euro, to uz by si bola uplne zhnusena, ze? Ty co kupujes?

@belllinka nemam rada znacku Fa, proste nemam na to nejaky extra dovod, nekupujem ju. Balea napriklad kupujem, aj nivea, dove, dixi obcas.....palmolive pomenej tiez nejako nemusim...Ved na vsetko clovek nemusi mat extra dovod preco kupuje danu znacku a preco nie....a je kopec krasnych kozmetickych kaziet pred vianocami vhodnejsich ako darcek aj krajsie zabalenych, nadekorovanych ako FA sprchac a deo

anonym_e4391e
Dnes o 06:32
@elin2525

Vianoce oslavujeme s manzeloviu rodinou. Pred 7 rokmi som dostala - aromalampu, biely sal (nosim makeup, takze sa tejto farbe vyhybam), biele vzorovane silonky (nenavdim sukne, tak neviem preco), dezertne vydlicky, plastovy odkvapavac na riad(???). Nasledujuce Vianoce som rodine navrhla, aby sme si dali len darceky, ktore sa daju vypit alebo zjest. Fungovalo a teraz posledne 3 -4 roky si dospelaci uz nedavame vobec nic, darceky len pre deti a budget je 25 EUR na dieta. Vrelo odporucam, ziadne starosti s darcekami, ziadne zbytocnosti, pre tie deti si vzajomne posleme odkazy aobjedname, pre starsie deti peniaze rovno do obalky.

@elin2525 toto máme v rodine, musí sa dať vypiť a zjesť.... Moja časť rodiny to berie, svorka akosi nie ... takže napr dámska voňavka teenegerovi, plastová detská gitara 10 ročnému a pod

anonym_75edb2
Dnes o 07:27

My sme nedostali nič 😀

anonym_a026e0
Dnes o 07:35
@alica110

Ja neviem či sa mám smiať alebo plakať nad takýmito témami. Každý kto obdaroval si dal námahu a niečo kúpil a nie každý vie vyberať darčeky, nepamätá si všetko, plus finančne možnosti. Mne to príde ako nárek malých detí a áno, je to nevďačné.

@alica110 no mne pride luto penazi, radsej nedat nic ako nieco co absolutne nema vyuzitie. Ved prave, ze uz nie sme male deti, aby sme si museli nieco najst pod stromcekom.

anonym_870ae6
Dnes o 07:35
@anonym_15c17d

Mikroplyšové návlečky pre celú rodinu, nič horšie asi nie je. Rozmýšľam či posunúť na charitu alebo do útulku.

@anonym_15c17d aaale je. Ešte je taká plachta - Z jednej strany Mikroplys, z druhej hruba nepremokavá šuštiace “guma”. To sme raz dostali my od svokrovcov. Urazení/neurazení (oni), nechali sme im to tam u nich doma.

letfenixa
Dnes o 07:39
@belllinka

@belllinka mne Fa spôsobil veľmi nepríjemnu koznu reakciu, tejto značke sa vyhýbam.

mirage
Dnes o 07:51
@alica110

@anonym_autor
Ja nerozumiem darom typu sprchovy gel. To je co?? To akoby mi niekto dal zubnu pastu alebo vlozky. Ved to stoji 1.50. Spotrebny tovar.

@alica110 kupit sprchac v obchode a dat do tasky pod stromcek nie je "dat si namahu". To je take.. len aby bolo.

anonym_a0c93e
Dnes o 07:53
@anonym_15c17d

Mikroplyšové návlečky pre celú rodinu, nič horšie asi nie je. Rozmýšľam či posunúť na charitu alebo do útulku.

@anonym_15c17d to je otras, to je pravda

anonym_4da42d
Dnes o 08:39
@mirage

@anonym_autor
Ja nerozumiem darom typu sprchovy gel. To je co?? To akoby mi niekto dal zubnu pastu alebo vlozky. Ved to stoji 1.50. Spotrebny tovar.

@alica110 kupit sprchac v obchode a dat do tasky pod stromcek nie je "dat si namahu". To je take.. len aby bolo.

@mirage a ty ako kupuješ darčeky? Lebo ja tiež kúpim v obchode, dám do tašky, a pod stromček. Ty to ako robíš?

mirage
Dnes o 08:51
@anonym_4da42d

@mirage a ty ako kupuješ darčeky? Lebo ja tiež kúpim v obchode, dám do tašky, a pod stromček. Ty to ako robíš?

@anonym_4da42d kupim darcek, nie sprchac, nieco co vyjadri ze poznam a viem tuzby a zaluby toho druheho. Zabalim do papiera. Moj prispevok je o sprchovom gele.

anonym_2d3b96
Dnes o 08:52
@anonym_4da42d

@anonym_4da42d aky je vyznam ze kupis niekomu sprchac? Lebo to je vec do 10e co si kupujeme bezne. Ja sa snazim kupovat vsetko ostatne okrem sprchacov...

alica110
Dnes o 08:58
@mirage

@anonym_autor

@mirage No aby si sa nepo*rala.

anonym_32fe77
Dnes o 08:58
@anonym_9d1240

@iwesska kto už chce spať na umelej hmote? Tvoje kolegyne sú riadne trúby 😅

@anonym_9d1240 asi je to aj o kvalite danych obliecok. mam take, makucke, od umeliny je to na mile daleko. Jasna, su to obliecky na zimne obdobie, v lete by bolo pod nimi teplo. Ale inak su super, cela rodina ich zboznujeme, tak som vcelku prekvapena z takehoto hodnotenia

saxana000
Autor odpoveď zmazal
mirage
Dnes o 09:01
@alica110

@mirage No aby si sa nepo*rala.

@alica110 no dufam, ze nie, aj ked po tolkych stedrakoch a husi je vsetko mozne.

anonym_2d3b96
Dnes o 09:03
@mirage

@alica110 no dufam, ze nie, aj ked po tolkych stedrakoch a husi je vsetko mozne.

@mirage ja neviem co ich tie sprchace tak irituju ze stale riesia preco sa to nam nepaci 🙂

sulavikova
Dnes o 09:07

@anonym_autor sme 3 a spolu sme dostali 1 bielu osušku a 1 zelený (vyzeral použitý) uterák…., ale už som od nej dostala otrasnú plastovú tácku za 1,80 a používaný retro sprej Impulz. Pekne tie jej podarúnky zabalím a darujem jej dcéram😇

elin2525
Dnes o 09:14
@biba_18

@elin2525 plastový odkvapkávač na riad, taká brabantia alebo wenko napr, stojí aj 40€ 😏

@biba_18 Ver mi, nebola to ziadna znacka, ale obycajny odkvapkavac z Cinskeho obchodu.

biba_18
Dnes o 09:23

@elin2525 a dúfam také hebedo čo sa ani nezmestí na linku 😂

anonym_300bae
Dnes o 09:24

Dcéra dostava vždy od babky také perly čo je momentálne zlacnené v Lidli. Tento rok nočná košeľa s Popoluškou o 2 čísla vacsia (ma 18, nočné košele nenosí a z Popolušky už evidentné vyrástla) A ešte aj obal bol kompletne dotrhany. Hrozne niečo. K tomu modrý lak na nechty.Bude to pyjama party roka.

tykat
Dnes o 09:32
@anonym_372423

My si kupujeme aj po vianociach,ved co.Na vianoce si muz objednal hodiny za 220eur,a dnes sme objednali vstavanu ele.ruru a vstavanu plynovu dosku.Tie co mame mame tak 3r a uz diery.Aspon su uz poVianocne akcie.

@anonym_372423 v com mate diery?