icon

Vianoce a meniny v jeden deň

24. dec 2022

Určite aj vy máte deti čo majú meniny v dnešný deň. Ako to riešite,oslavujete aj meniny? A čo rodina spomenie si na to? My máme chlapčeka Adamka,ráno sme mu dali darček k meninám. A večer bude chodiť Ježiško. No príde mi smutné že z rodiny nikto si na to nespomenie že dnes má meniny. Každý rieši len Vianoce. Mne nejde o darčeky,no aspoň napísať alebo zavolať že všetko najlepšie k meninám. Či chcem tak veľa?

Strana
z3
lulu1321
24. dec 2022

Mame Adamka synovca a NIKDY sme na meniny nezabudli ❤Aj darcek dostáva mimovianočný 🙂

h2
24. dec 2022

Mám sestru Evu a nikdy sa na jej meniny nezabudlo, aj teraz som jej už volala primárne k meninám, až potom aj k Vianociam. Spolu nebudeme, lebo žije v zahraničí, ale zavolať nezabudnem nikdy.

sasitimi17
24. dec 2022

Moja má v máji a tiež okrem nás rodičov väčšinou každý zabudne, ale tak nejako to ani neriešime hlavne že my jej vieme spraviť pekný meninový deň 🙂

lulu1321
24. dec 2022

@deti95060810 a nie je tá Evka z BB? Aj tu žije taká ❤

elanor
24. dec 2022

ale vyplakavas, a toto je podla teba co? Robis zbytocne sceny. Sama si dala dietatu take meno, skor ta to malo napadnut.
Samozrejme, ze kazdy riesi najprv Vianoce, lebo su Vianoce.
A preco babkovici a dedkovci nevolaju, jaaj, zeby chystali stedru vecxeru, a mali nejake tradicie?
Ved si zavolate vecer, alebo sa stretnete zajtra, pozajtra, o tyzden, a spoja Jeziska aj s gartulaciu.
Su to len meniny, nic extra, nerob zbytocne dramu, tam kde netreba.

biankaaaa
24. dec 2022

No ja mám dnes narodeniny. Odmalička sme to robili tak, že darček na narodky som dostala ráno a od Ježiška ako všetci po večeri 😊 Veľa ľudí zabúdalo, aj teraz zabúda, aj z rodiny sa sem tam stane, že sa mi ozvú 25eho. No najbližší, na ktorých mi najviac záleží - rodičia, manžel, starí rodičia nikdy nezabudnú, čiže vôbec to neriešim 🥰

andreatytler
24. dec 2022

@deti95060810 No do kelu... rodicia roka ked vybrali take meno.

guiseppinka
24. dec 2022

Viea co? Svokra starsiu vie orientacne narodky, mladsiu ma posunutu o mesiac neskor a zase prcka mesiac skor... To, ze ma meniny ako jej syn, ktoremu tiez negratuluje ani nespominam... A take, ze meniny a narodky ja? Absolutne... Asi 3x mi gratulovala za 12 rokov... Aj to jej pripominal muz. Ako uprimne ti poviem, ze ja hoc aj myslim, ze kamoske zagratulovat k meninam, tak hockedy sa stane, ze na to myslim, ale rkbim nieco a potom zabudnem...

anickabasnicka
24. dec 2022

pokud na tom trvas,ze musi rodina synovi poprat k svatku,tak zvedni telefon a pripomen jim to. verim tomu,ze dneska se resi spoustu jinych veci,nez svatek nejakeho adama a evy. pro vetsinu lidi je to proste stedry den a ze jsou tam jeste pripsana dve jmena,tak na to uz nejak zapominaji. holt,budes se muset priste pripomenout.......Adam je velice pekne jmeno. vybrali jste dobre.preji tvemu synkovi vsechno jen to nejlepsi k svatku😀

katkatonkova
24. dec 2022

@mandzula tak všetko najlepšie k meninám prajeme....

katkatonkova
24. dec 2022

@biankaaaa tak všetko najlepšie k narodeninám prajeme....

evica8370
24. dec 2022

My sme v rodine tri Evky ( babka, ja a dcerka). Vždy si pogratulujeme na obed, dáme darček a večer darčeky pod stromčekom. Oslavu máme spojenú s narodeninovou keďže sme skoro všetci predvianočný (17. 20. a 21.12) 😁 a to buď pred alebo po Vianociach. Blízka rodina vždy zagratuluje keďže už sú na to zvyknutí 😊.

santiago_segura
24. dec 2022

Deti sa rodia každý deň bezohladu na to aký sviatok je, len niektorí schválne kvôli rarite použijú meno Adam.

marca12
24. dec 2022

My si vzdy na nase krsniatko spomenieme a hned rano po telefone zagratulujeme. A stretavame sa 25.12. a aj gratulujeme a normalne oslavujeme meniny. Je to cudne,ze si vasa rodina nespomenula.

mandzula
24. dec 2022

@katkatonkova ďakujem.🙂

deti95060810
24. dec 2022

@lulu1321 nie...

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
biankaaaa
25. dec 2022

@katkatonkova ďakujem pekne 😊

Strana