Vianoce a meniny v jeden deň
Určite aj vy máte deti čo majú meniny v dnešný deň. Ako to riešite,oslavujete aj meniny? A čo rodina spomenie si na to? My máme chlapčeka Adamka,ráno sme mu dali darček k meninám. A večer bude chodiť Ježiško. No príde mi smutné že z rodiny nikto si na to nespomenie že dnes má meniny. Každý rieši len Vianoce. Mne nejde o darčeky,no aspoň napísať alebo zavolať že všetko najlepšie k meninám. Či chcem tak veľa?
Mám sestru Evu a nikdy sa na jej meniny nezabudlo, aj teraz som jej už volala primárne k meninám, až potom aj k Vianociam. Spolu nebudeme, lebo žije v zahraničí, ale zavolať nezabudnem nikdy.
Moja má v máji a tiež okrem nás rodičov väčšinou každý zabudne, ale tak nejako to ani neriešime hlavne že my jej vieme spraviť pekný meninový deň 🙂
@deti95060810 a nie je tá Evka z BB? Aj tu žije taká ❤
ale vyplakavas, a toto je podla teba co? Robis zbytocne sceny. Sama si dala dietatu take meno, skor ta to malo napadnut.
Samozrejme, ze kazdy riesi najprv Vianoce, lebo su Vianoce.
A preco babkovici a dedkovci nevolaju, jaaj, zeby chystali stedru vecxeru, a mali nejake tradicie?
Ved si zavolate vecer, alebo sa stretnete zajtra, pozajtra, o tyzden, a spoja Jeziska aj s gartulaciu.
Su to len meniny, nic extra, nerob zbytocne dramu, tam kde netreba.
No ja mám dnes narodeniny. Odmalička sme to robili tak, že darček na narodky som dostala ráno a od Ježiška ako všetci po večeri 😊 Veľa ľudí zabúdalo, aj teraz zabúda, aj z rodiny sa sem tam stane, že sa mi ozvú 25eho. No najbližší, na ktorých mi najviac záleží - rodičia, manžel, starí rodičia nikdy nezabudnú, čiže vôbec to neriešim 🥰
@deti95060810 No do kelu... rodicia roka ked vybrali take meno.
Viea co? Svokra starsiu vie orientacne narodky, mladsiu ma posunutu o mesiac neskor a zase prcka mesiac skor... To, ze ma meniny ako jej syn, ktoremu tiez negratuluje ani nespominam... A take, ze meniny a narodky ja? Absolutne... Asi 3x mi gratulovala za 12 rokov... Aj to jej pripominal muz. Ako uprimne ti poviem, ze ja hoc aj myslim, ze kamoske zagratulovat k meninam, tak hockedy sa stane, ze na to myslim, ale rkbim nieco a potom zabudnem...
pokud na tom trvas,ze musi rodina synovi poprat k svatku,tak zvedni telefon a pripomen jim to. verim tomu,ze dneska se resi spoustu jinych veci,nez svatek nejakeho adama a evy. pro vetsinu lidi je to proste stedry den a ze jsou tam jeste pripsana dve jmena,tak na to uz nejak zapominaji. holt,budes se muset priste pripomenout.......Adam je velice pekne jmeno. vybrali jste dobre.preji tvemu synkovi vsechno jen to nejlepsi k svatku😀
@mandzula tak všetko najlepšie k meninám prajeme....
@biankaaaa tak všetko najlepšie k narodeninám prajeme....
My sme v rodine tri Evky ( babka, ja a dcerka). Vždy si pogratulujeme na obed, dáme darček a večer darčeky pod stromčekom. Oslavu máme spojenú s narodeninovou keďže sme skoro všetci predvianočný (17. 20. a 21.12) 😁 a to buď pred alebo po Vianociach. Blízka rodina vždy zagratuluje keďže už sú na to zvyknutí 😊.
Deti sa rodia každý deň bezohladu na to aký sviatok je, len niektorí schválne kvôli rarite použijú meno Adam.
My si vzdy na nase krsniatko spomenieme a hned rano po telefone zagratulujeme. A stretavame sa 25.12. a aj gratulujeme a normalne oslavujeme meniny. Je to cudne,ze si vasa rodina nespomenula.
@katkatonkova ďakujem.🙂
@lulu1321 nie...
@katkatonkova ďakujem pekne 😊

Mame Adamka synovca a NIKDY sme na meniny nezabudli ❤Aj darcek dostáva mimovianočný 🙂