icon

Vianočné darčeky: Inšpirácie pre všetkých

izabela01
11. nov 2024

Ak máte nejaké nápady na inšpiráciu sem s nimi, snáď aj niekto iný ocení 😍
Všeobecne myslím, nie len pre konkrétnu osobu 🎄

lube_zna
11. nov 2024

Ja sa snazim vzdy podarovat nieco co danu osobu potesi a viem ze by si to sama nekupila (napr z dovodu ze je to drahe alebo zbytocne). Napr. Ak ma rad/rada vino/cokoladu, darujem take ktore by si bezne nekupil kvoli cene. Pripadne este zazitkove darceky su fajn- listky do divadla ci vystavu.

tina159
Odpoveď bola odstránená
mabenn
11. nov 2024

sada osuska+uterak, ponozky, deka, hrncek, medovina, kozmeticka sada, vitaminy, sal/satka, sada ciapka+rukavice, dazdnik, sada na manikuru, papuce, vreckove naradie, fotoalbum, fotokniha, stojan na fotku, zapisnik, kalendar na novy rok, luxusna sada pier, vaza na kvety, perniky v krabicke, med, medove sviecky, stolne/kartove hry, pena/sol do kupela, sada kremov, bonsaj, ... - zalezi samozrejme od preferencii, veku, pohlavia, atd.

osky
11. nov 2024

Ja som kupila kazdemu jesenne bundy,nejake este ine oblecenie,termo gate na turistiku,muzovi kozeny farebny opasok,topanky,nejaka kozmetika,kvalitne ponozky a spodne pradlo su uz klasika,spolocny darce bude novy mrazak do garaze,vlani penazenku,kabelku..
Rodicom raz masaze,raz listky do divadla,na koncert.....rozne

domiklik
11. nov 2024

@izabela01 škola varenia pre gurmánov. Je to kurz s poprednými slovenskými šéfkuchármi

milanemila
11. nov 2024

@domiklik ja som bola, tiez som dostala ako darcek a bolo to super 👍🏼 za mna vyborny darcek pre osobu, kt to bavi.

milanemila
11. nov 2024

Ja mam zasadu, ze kupujem darcek pre danu osobu, nie pre seba, cize musi sa pacit obdarovanemu nie mne a nemusi byt podla mojho vkusu. A tiez suhlasim s tym, ze je super ak je to nieco co by clovek chcel, ale nekupi si, lebo to nie je priorita alebo je to iba rozmar.
Ja mam rada zazitkove darceky, vylety a najviac sa tesim ked je to kludne aj nejaka drobnost ale uplne ako pre mna a prekvapko :D v tomto som trosku sentimentalna aj ked my sme “obalkova rodina”, takze uz ako doeta som od rodiny dostaval vacsinou peniaze.

rozculena
11. nov 2024

@tina159 to je mydlová hmota?

cukroska
11. nov 2024

@milanemila Úplný súhlas.

mantilka
13. nov 2024

Minulý rok lístky na balet Luskacika, vždy si kupujeme nejakú stolovu hru karty UNO FLIP sú super...sú obojstranné a otáčajú sa počas hry. Je to perfektná dynamická hra. Môj manžel rád kupuje filmy na DVD a kalendár na nový rok musí byť 😆.
Inak voňavky, hračky, dekorácie, oblečenie...minulý rok som kupovala uteráky pre každého.