Vianočné darčeky: Inšpirácie pre všetkých
Ak máte nejaké nápady na inšpiráciu sem s nimi, snáď aj niekto iný ocení 😍
Všeobecne myslím, nie len pre konkrétnu osobu 🎄
sada osuska+uterak, ponozky, deka, hrncek, medovina, kozmeticka sada, vitaminy, sal/satka, sada ciapka+rukavice, dazdnik, sada na manikuru, papuce, vreckove naradie, fotoalbum, fotokniha, stojan na fotku, zapisnik, kalendar na novy rok, luxusna sada pier, vaza na kvety, perniky v krabicke, med, medove sviecky, stolne/kartove hry, pena/sol do kupela, sada kremov, bonsaj, ... - zalezi samozrejme od preferencii, veku, pohlavia, atd.
Ja som kupila kazdemu jesenne bundy,nejake este ine oblecenie,termo gate na turistiku,muzovi kozeny farebny opasok,topanky,nejaka kozmetika,kvalitne ponozky a spodne pradlo su uz klasika,spolocny darce bude novy mrazak do garaze,vlani penazenku,kabelku..
Rodicom raz masaze,raz listky do divadla,na koncert.....rozne
@domiklik ja som bola, tiez som dostala ako darcek a bolo to super 👍🏼 za mna vyborny darcek pre osobu, kt to bavi.
Ja mam zasadu, ze kupujem darcek pre danu osobu, nie pre seba, cize musi sa pacit obdarovanemu nie mne a nemusi byt podla mojho vkusu. A tiez suhlasim s tym, ze je super ak je to nieco co by clovek chcel, ale nekupi si, lebo to nie je priorita alebo je to iba rozmar.
Ja mam rada zazitkove darceky, vylety a najviac sa tesim ked je to kludne aj nejaka drobnost ale uplne ako pre mna a prekvapko :D v tomto som trosku sentimentalna aj ked my sme “obalkova rodina”, takze uz ako doeta som od rodiny dostaval vacsinou peniaze.
@milanemila Úplný súhlas.
Minulý rok lístky na balet Luskacika, vždy si kupujeme nejakú stolovu hru karty UNO FLIP sú super...sú obojstranné a otáčajú sa počas hry. Je to perfektná dynamická hra. Môj manžel rád kupuje filmy na DVD a kalendár na nový rok musí byť 😆.
Inak voňavky, hračky, dekorácie, oblečenie...minulý rok som kupovala uteráky pre každého.

Ja sa snazim vzdy podarovat nieco co danu osobu potesi a viem ze by si to sama nekupila (napr z dovodu ze je to drahe alebo zbytocne). Napr. Ak ma rad/rada vino/cokoladu, darujem take ktore by si bezne nekupil kvoli cene. Pripadne este zazitkove darceky su fajn- listky do divadla ci vystavu.