Vianočný darček pre manžela, ktorý má všetko
Poraďte niečo prosím žienky, pre muža, ktorý všetko má 🙈 Zážitkové, výlety, dovolenky nemá veľmi v láske, takže to určite nie. Bežné darčeky ako oblečenie, parfémy zasa nechcem ja a hlavne má toho plné skrine. Poprosila som ho, že nemáme 5 rokov, nech si niečo vyberie ale úplne sa na to vykašľal, nechce sa mu vyberať nič😅 Čo zvyknete svojim mužičkom kupovať? Dajte tipy prosím 🙏😃
ahoj, s muzom si na vianoce davame darcek za 7e.
ked nieco chceme, tak si to kupime pocas roka.
takze vobec sa netrapim s tym, co chce on prave pod stromcek a hlavne, pre mna je najvacsi problem povedat mu, co chcem ja, pretoze mam uz "vsetko"
@bessie12 už mám zoznam v poznámkach v telefóne🤣🙏
@janetinka27 ja zasa s týmto problém nemám, nejakú sprostosť si vždy nájdem🤣
no je dobre si zapisat take veci, inak sa potom na to zabudne 👍😀 moj zoznam je uz pripraveny od minulorocnych Vianoc, ale uz som to minimalne 5x zmenila 😂
Ahoj, ja každoročne kupujem balenie lieku Wobenzym. Pretože zdravia nie je nikdy dosť a je to najlepší darček, ktorý niekomu môžeš dať, aj keď tvrdí, že má všetko. Podporuje imunitu, zlepšuje zdravie a celkovo je to taký malý zázrak, ako ja hovorím.
Nič, pyžamo, ponožky, košeľu do roboty.
Nechce sa mi čítať všetky komentáre.
Keď Košice, kurz varenia je super. Buď chef parade na magnezitarskej alebo platz group na moldavskej, to má tuším väčšinou Bakoš.
My sme boli s mojím, bála som sa, či sa mu bude páčiť a nakoniec super a chce ešte ísť niekedy.
Pyžamo s ponožky.
Napríklad kotlinku na guláš,alebo malú drevenú udiarničku na klobásky a iné výrobky ak to už nemáte,môj muž sa z toho veľmi poteší,ma rád takéto veci a pod stromček som to zmestila😁☺️...teraz mám v pláne mu kúpiť lepší gril,nech sa rochní😁😁
Pekný deň😉
Zienky, citajte poriadne. Chlap, ktory ma vsetko. Tomu nebudem kupovat ponozky a pyzamo…
@klaraj1897 ten, kto ma vsetko co chce a potrebuje, si kupi vitaminy po ceste domov z prace…
Ja by som mu teda nedala nič, načo takto nasilu, keď nič nechce a nepotrebuje...veď už nie sme malé deti, že nutne potrebujeme dávať a dostávať darčeky, zbytočné, nechcené a často aj nasilu originálne 🤷♀️ Ja by som mu ponúkla, že ak si to rozmyslí a napadne mu niečo, čo by chcel alebo sa mu niečo minie, čo potrebuje (parfém, trenky, fľaška pálenky...) nech mi to povie a rada mu to zabezpečím 🙂
Ja som mi objednala nike mikinu a tričko. Môj raz spomínal ze by to chcel a v januári ma zas narodeniny tak potom dostane ešte tepláky k tomu .. Pre muža je odost ťažšie niečo kúpiť ako pre ženu
My s mužom si vždy kupujeme spoločne darčeky do domu ...tento rok to je kávovar len sme si ho trošku skôr kúpili už sa plnohodnotné používa inak sa tešíme s malej ktorá si rozbaluje darčeky a s rodiny .....tešíme sa z jedla má stole z rozprávania sa pri ňom to je taký naozaj najväčší darček ktorý si každý rok dávame že sme všetci spolu

tak si zapis tu penazenku do zoznamu, ktory uz mozno mas vytvoreny 😀