icon

Vianočný darček pre manžela, ktorý má všetko

10. okt 2023

Poraďte niečo prosím žienky, pre muža, ktorý všetko má 🙈 Zážitkové, výlety, dovolenky nemá veľmi v láske, takže to určite nie. Bežné darčeky ako oblečenie, parfémy zasa nechcem ja a hlavne má toho plné skrine. Poprosila som ho, že nemáme 5 rokov, nech si niečo vyberie ale úplne sa na to vykašľal, nechce sa mu vyberať nič😅 Čo zvyknete svojim mužičkom kupovať? Dajte tipy prosím 🙏😃

guudy
10. okt 2023

@autorka aj dron je dobry tip👍🏼

guudy
10. okt 2023

@autorka nakoniec sa ti tu nazbieraju tipy na 10 r dopredu😁

minenkak
10. okt 2023

Ešte mám jeden

autor
10. okt 2023

@minenkak taak dron by bol fakt super, dokonca raz spomínal, že by drón chcel...super! ďakujem krásne 🙂

autor
10. okt 2023

@guudy dron je veru dobrý tip, to by som mu mohla kúpiť..potešil by sa, veď chlapi milujú takéto :D a tiež si myslím, že už mám aj minimálne ďalšie meniny a narodeniny vyriešené :D :D :D super toto bolo cieľom :D

autor
10. okt 2023

@minenkak na toto by on nesadol :D :D a ja by som na to nenaškrabala peniaze :D :D

minenkak
10. okt 2023

Tak elektrickú kolobežku

guudy
10. okt 2023

@autorka tesim sa s tebou. Ja by som tiez prijala nejake tipy, ale to by som bola uz moc narocna, ze? 😅😅😅

autor
10. okt 2023

@minenkak to už má pár rokov 😂 ale ten drón je super, to vidím najreálnejšie...

autor
10. okt 2023

@guudy musíš si vybrať z nejakých tipov tu 😂😂😂

minenkak
10. okt 2023

Krásne fotky sú z neho ,len pozor prestuduj si najprv kde môžeš lietať a treba aj poistku

guudy
10. okt 2023

Nenasla som tu nic, co by sa mojmu muzovi pacilo a este nemal :(
Drona dostal minule vianoce 🙂
Bicykluje, kolobezka by mu bola v Ba na dve veci (byvame na kopci), motorky sa nam nepacia z hladiska bezpecnosti. Na hudbu a varenie nie je vobec… takze ostali asi uz len tipy, ktore som dala ja😂😂😂😂😂😂😂😂

autor
10. okt 2023

@guudy tak si si to sama ošéfovala 😂😂😂😂
Hahaa 😂 ja asi stavim na ten drón alebo čoo, ja už neviem :D :D teraz mám zasa problém opačný, že čím toho mám viac, tym horšie 😂

guudy
10. okt 2023

@autorka uz to tak vyzera😂😂😂
Ved si pozapisuj tipy a dalsie roky pojdes na istotu😎😎😎

autor
10. okt 2023

@guudy Ďakujeem za super tipy 🙂 som rada, že tu nájdem vždy čo hľadám :D

guudy
10. okt 2023

@autorka ked by si nieco potrebovala, kludne sa ozvi aj sukromne 🙂

banderaska29
10. okt 2023

Ahoj, skus pozriet tieto drevene bednicky, chlap si ju musí páčidlom otvorit a ma tam mnohé prekvapenia, dobroty, oblecenie, naskladáš mu tam to,čo má rad. taky "darčekový kôš " pre chlapa 😀 prikladám link, pozri nižšie a poprezeraj si aj ine varianty

https://manboxeo.sk/eshop/debna-od-whiskey-excl...

ja som mojmu ex kupila aj mužský adventný kalendár už na obdobie pred vianocami, tam mal rozne prekvapenia ako mini parfem, nožničky na nechty, tangace 😀 dost sme sa pri tom nasmiali

- ak má rád kávu, možeš mu dat zážitkový poukaz na ochutnávku káv, poprípade mu kup kvalitny kávovar 🙂

možno mu skus aj napísať list a daj mu ho do už darčeku, ktorý vyberieš, ako vhodný. list o tom, čo k nemu cítiš, ako velmi siho važiš.. take to vyznaníčko 🙂 hlavne v dlhodobých vzťahoch tieto vyznania zvyknú stagnovať.

autor
10. okt 2023

@banderaska29 Ďakujeem veľmi veľmi pekne 🙂
Manboxeo je supeer, už ho dostal na okruhliny pred rokom :D malo to veľký úspech...ten adventný určite kúpim, to už som dostala aj ako tip vyššie a páči sa mi to fakt 🙂
Ďakujem krásne.

guiseppinka
10. okt 2023

Dakujem za tipy na darceky... vobec som nevedela o tych escape roomoch alebo clueboxoch... vyzera to fantasticky

adik64
10. okt 2023

@banderaska29 môžem poprosiť link na ten adventný kalendár?

erickatt
10. okt 2023

Moj dostane poukazku na horskeho vodcu alebo lezecke topanky inak dostal
Cistenie klimatizacie
Cepiny
Termo pradlo
Vrtacku

mikadooo
10. okt 2023

Nič si nekupujeme nasilu. V posledných rokoch hlavne ponožky, alebo rukavice, ja občas nejakú tú panvicu/hrniec, on občas nejaký šrobovák alebo niečo na bicykel alebo čo. Už sa nehráme na nejakú romantiku dávno. Nechávam to plne na neho, čo si nájde pod stromčekom 😁. A on zas na mne. Tiež nemám rada zbytočné hlúposti a musím silno rozmýšľať, čo si dám pod stromček, aby som to naozaj aj využila. Ale štandardne platí, že od cca. septembra čokoľvek čo si chcem kúpiť si kúpim pod stromček a doma si to schovám, aby deti nevideli. a proste to budem používať až po vianociach (nejaké oblečko alebo nové boty a tak). Našťastie sa každý rok čosi nájde.

erickatt
10. okt 2023

@guiseppinka co je ten cluebox presne?

bessie12
10. okt 2023

moj sniva o elektrickom fondue a tiez chcel novu penazenku. Tak tento rok dostane pod stromcek. Mozno este nejake puzzle alebo lego pre dospelych. Rozmyslala som aj nad PS5.

guiseppinka
10. okt 2023

@erickatt amazon mi vyhodil toto

guudy
10. okt 2023

@erickatt cluebox je drevena kocka s dost vela logickymi ulohami, ktore treba postupne vyriesit. Cielom je otvorit cluebox. Pozri idventure.de

guudy
10. okt 2023

@guiseppinka da sa priamoaj od vyrobcu kupit na jeho eshope - idventure.de

erickatt
10. okt 2023

@guudy tooo sa mi paci. Syn sa potesi

autor
10. okt 2023

@bessie12 nooo inak peňaženka by mu bodla nová tiež :D