Vianočný darček pre rodičov

22. nov 2022

Ahojte baby,
poraďte, prosím, čo kupujete tento rok na Vianoce rodičom, veková kategória +-60r., pracujúci.
Prosím, žiadne fotokalendáre, masáže, pobyty, predplatné časopisov a pod.
Náročné, ale snáď sa inšpirujeme navzájom.
Ďakujem ☺️

viestta
22. nov 2022

Vitamíny, niečo dobré pod zub a knihu.

onedaynick
22. nov 2022

letenky.

zafir01
22. nov 2022

Môj otec žije sám. Preriekol sa, že by si raz chcel kúpiť zaváraninovy hrniec.... Takže bude mať ten... Inak mu každý rok kupujem niečo spojené s jeho aktívnym hobby poľovníctvom.

autor
22. nov 2022

@viestta Potravinové darčeky nerada davam. Ale presne nad vitaminmi som rozmýšľala, tie sa vždy hodia. Maminu knižkou potešim, ale ocino neprečítal ešte ani tu čo dostal 10 rokov dozadu. 😀 Vďaka Ti ☺️

slovenka753
22. nov 2022

My sme si tento rok dali ako darček spoločnú lyžovačku.

marca12
22. nov 2022

Mame zvyknem kupovat oblecenie,knihu alebo sperky bud nejaky naramok,privesok na retiazku,hodinky,knihu. Ocovi bud nieco do dielne,rad mastruje alebo sveter,kravata,kosela,opasok,bunda. Mam odmerane ich veci napr.dlzku rukava,sirku obvodu a pod.a podla toho viem kupit a vzdy im vsetko sadlo. A tento rok rozmyslam,ze im pribalim aj vitaminy.

beatrixx1525
22. nov 2022

Ja som tohto roku dala na spoločenské hry. Otcovi tematická ajeto lebo ich s nami zbožňoval pozerať keď som bola malá. Mame Scrabble lebo o ňom počúvam odkedy som bola malá 😂 inak ponožky spodné prádlo klasika. A niekoľko rokov dozadu úplne zožal úspech keď som staré babkine recepty prepísala do tlačenej podoby a pridala fotky babky s nami ako s deťmi do tejto "kuchárky".

katie253
22. nov 2022

My sme našim kúpili lístky do divadla. Bežne nechodia.

baboadel
22. nov 2022

Ahoj, môj otec sa vždy potešil, keď som mu kúpila niečo do dielne napr. novú gola sadu, aku vŕtačku a pod. Ak je kutil tak sa poteší. Potom som jeden rok kúpila parný hrniec na zdravé varenie, tiež im kupujem masážne krémy, barančekovú deku, masážnu vaničku na nohy. Všetko využili. Už počas roku sa ich nenápadne popýtam, čo by potrebovali a využili.

tkmama
22. nov 2022

Vitaminy na klby, ladvinovy pas alebo vesta z ovcieho runa, sol do kupela, masazne pristroje na chrbticu, akupresurne podlozky/vankuse, palice na nordic walking, aroma difuzer s esencialnymi olejmi...

bessie12
22. nov 2022

ja som pre mamu kupila teple papuce a ponozky, kozmetiku, difuzer a olejceky k tomu, domace vianocne kolaciky, na jej zelanie som jej kupila 3 ikebany + svetielka k tomu a zasteru. Rozmyslam este nad uterakmi.

autor
22. nov 2022

@katie253 toto je výborný napad. Naši tiež nechodia a veruže si myslim, že by sa potešili. Ďakujem Ti ☺️

jaja20
22. nov 2022

Hrubú knihu s krížovkami,bývajú rôzne témy,napr. aj s receptami,plus mame obrusy,minulý rok dostala sendvičovač a tento rok rozmýšľam nad predplatným 3 časopisov,za ktoré dávajú zadarmo kapsulový kávovar Tchibo. Minulé Vianoce som to kúpila pre muža a dcére som dala ten kávovar,super darčeky a vybavené jedným vrzom.

bluka2
22. nov 2022

@viestta sorry, to ma hrozne zaujalo - vitamíny? To nie je také blbé kúpit, akoby boli chorí starci?

viestta
22. nov 2022

@bluka2 nie, nie je. Viem aké si kupujú, tak im kúpim. Radšej toto ako nejakú "originálnu" chu-jadu, len preto aby bola. My sme na praktické darčeky. Nikoho neurazí ani kilo kvalitnej klobásy alebo pol kila dobrej čokolády.

kornelies
22. nov 2022

Listky do divadla, opery. Materialnym veciam sa rodicia nepotesia, maju vsetko a nemaju problem si cokolvek kupit.
S vitaminmi a mastami z lekarne by som ich urazila, kozmetiku pre istotu nekupujem, lebo vsetka, ktoru mama dostane aj tak skonci u mna.

titla
23. nov 2022

Vacsinou zazitkove darceky, mame knihu (viem aky zaner sa jej paci) a pre otca kozmetiku. Tomu sa potesia.

autor
23. nov 2022

Nemyslím si, že by niekoho urazili kvalitné vitamíny. Aj tak viem, že moji rodičia ich berú, pravidelne si ich kupujú. Moji rodičia sa nepotrebujú hrať na nedotknuteľných, že nikdy v živote nič z lekárne nepotrebovali 🙂

evinqua
24. nov 2022

Knihy, kalimba, handmade drevený rodinný kalendár, matejovsky obliecky s dizajnom od ladu, kozmetika, vianocny porcelán potten panen

lucinka1988
26. nov 2022

Fritézu a kávovar

lucinka1988
26. nov 2022

@viestta tak toto je super nápad inak, môj manžel dostáva od rodičov pravidelne na sviatky darčekové koše a dobré víno, lebo pravidelne nevedia, čo mu kúpiť- všetko má a minule sme obaja skonštatovali, že toto sú najlepšie darčeky, obaja si prídeme na svoje a fakt vždy využijeme naplno☺️