icon

Výber darčeka pre dievčatá vo veku 10 - 14 rokov

interneta
26. nov 2025

Ahojte, potrebujem pomoc rodicov dievcat vo veku 10-14 rokov. V ramci jedneho projektu skladam balicek pre dievca vo veku 10-14 rokov, viac udajov nie je. Sucastou ma byt aj ciapka. Na Reservede maju pre vek 9-13 aj viacero ciapok a casto s motivmi ako maslicky ci postavicky ala pusheen. Dost casto ruzova a fialova farba. Co nosia 13-14 rocne dievcata, nech to neprepalim, ze prilis detsku kupim? Nizsie prikladam par prikladov. Velka vdaka 🙏

Výber darčeka pre dievčatá vo veku 10 - 14 rokovVýber darčeka pre dievčatá vo veku 10 - 14 rokov
minesasubu
26. nov 2025

ja by som skor pozerala dámske čiapky , tieto mi prídu moc detské

interneta
autor
26. nov 2025
@minesasubu

ja by som skor pozerala dámske čiapky , tieto mi prídu moc detské

@minesasubu otazka ci budu sediet aj desatrocnemu dietatu. Este 10-11 by takyto motiv asi znieslo (neviem, preto sa pytam/radim)

lenka.25
26. nov 2025

Moja ma 11 a takéto čiapky nenosí už 2-3 roky . Moja nosí iba nike čiapky

caramellka
26. nov 2025
@interneta

@minesasubu otazka ci budu sediet aj desatrocnemu dietatu. Este 10-11 by takyto motiv asi znieslo (neviem, preto sa pytam/radim)

@interneta Moja 11rocna by si niečo z tohto ešte vybrala, ale určite nie vo veku 13-14 r.. Ako sa píše vyššie, tiež by som skôr riešila potom dámske ako toto. Alebo vyberala v športových obchodoch, tam sú také jednofarebné skôr a bez motívu.

mimimoje
26. nov 2025

kúp dámsku čiapku čisto čiernu, keď pozrieš na ulicu, aké farby dievčatá v tom veku nosia, tak to bude dosť obmedzené na čiernu a max. bielu alebo sivú.

januska12323
26. nov 2025

Tiež som za jednofarebné.

biba_18
26. nov 2025

10-ročnej pusheen vďačne, 14-ročnej barz ee…

biba_18
26. nov 2025

som za jednofarebnú ale nie čiernu. skôr sivú alebo holubičiu modrú alebo tmavobéžovú… lebo “ona nenosí také farby ako ja” - citovala som puberťáčku 😏

anonym_a1334c
26. nov 2025

Z týchto čierna

ljmmm
26. nov 2025

dospelacke ciapky pozeraj a nebudu velke. Toto je rozkosne ale proste detske

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená