Výber hodiniek do 80 eur pre priateľa
Idem si k Vám po radu. Chcem kúpiť priateľovi hodinky ale nevyznám sa. Je jedno či obyčajné alebo smart. Suma do 80 eur. Môžete mi poslať aj link, aké nosí ten Váš a je s nimi spokojný, nechám sa inšpirovať 😊
Za 80€to ani nekuj to sú zbytočne vyhodené peniaze
Ak nema ziadne hodinky a spravi mu to radost, tak za 80 eur kupis obycajne (pozeral som na alze, da as nieco vybrat). Smart urcite za tu cenu nie. Aj keby si nieco zohnala, bude to sunt alebo take "detske"... to by bola skoda.
Tak za 80 Smart určite nie, to sú zbytočne vyhodené peniaze a ak chceš lacné ale kvalitne hodinky pridaj ešte zopár EUR a také Swiss military vieš kupit od tých 130€. Tých 80€ je fakt malo ak chceš aby to aj vydržalo a aj nejak vyzeralo. Keď chceš lacné ,,šmejdy” tak kúpiš aj za 30€, ale rataj aj s takou kvalitou
Okolo 100€ dáš už za také tie normálne značky hodiniek ako casio gshock, nejaké invicty som našla na alze, festina je v pohode, fossil …. Určite nechoď do módnych značiek ako Tommy hilfieger, Calvin klein, Hugo boss, m.kors a a neviem čo ešte. Radšej pozeraj značky ktoré vyrábajú prioritne hodinky.
My sme doma extrémny hodinkari, aj čo sa týka klasických aj smart.
@minenkaa nič v zlom ale to sú prvé a najlacnejšie čo ste našli? Pani chce radu aby nekúpila somarinu a vy jej tu dávate úplne od veci detské hodinky od úplne katastrofickej značky.
@maddie1711 somarina je už chcieť hodinky kúpiť do 80€
@minenkaa to je pravda, ale klasické sa kupit dajú. Nie topky ale také cassio, fossil, festina tie najnižšie rady sú stale lepšie ako nejaké smartky. V prípade autorky by som buď dosporila alebo kúpila niečo iné. Ale zase ak muž nie je náročný, tie či som písala vyššie sú úplne postačujúce.
@maddie1711 spokojná čo som popridavala ?
Stačí gugl on nájde všetko
@minenkaa áno 😂 toto je ooovela lepšie 👍🏻
Autorka, zapojim sa do debaty ako chlap.
Prosím napis ake ma záľuby tvoj partner.
Ak aspoň sem tam sportuje alebo ma rad outdoor.
Tak absolútne nic nepokazís hodinkami Casio Gshock. Za cca 100€ kúpiš základné no najviac predávané a uznávane digitálky.
Ak nema rad digitalne ale iba analógové:
Cena 100€
https://www.hodinky-365.sk/casio-g-shock-origin...
Ak nema problem s digi (toto je absolutna klasika) 100€
https://www.hodinky-365.sk/casio-g-shock-dw-560...
Ak mas budget trosku vyšší tak automaticky tieto bez debaty. 130€
https://www.hodinky-365.sk/casio-g-shock-origin...
Ak. Aj budeš pozerať ine stránky davaj pozor na celé označenie modelu vrátane koncových čísiel a písmen. Napr(dw5600rl-1e,gwm5610u-1er,atd...)
Z vyššie menovaných mam posledne a prvé len v inej farbe. 🙂
Smart hodinky ani nepozeraj. Tie kvalitné začínajú od 250€.
Gshocky pozná každý chlap co nosí hodinky.
Link č2. DW5600RL-1ER je nový model a veľmi cenený. Je to nova pocta klasike.
Určite vyberieš správne.
Festina a podonne za mna su len modne doplnky. No Gshocky su ku kazdej príležitosti 🙂
Autorka potom prosím daj vedieť ake si mu kúpila. 😅

Trochu maly rozpocet na hodinky...