icon

Vychytávky ako darček

jaja1979
29. nov 2025

Dievčatá, podeľte sa o nejaké vychytávky, kľudne za pár eur, čo ste niekedy kúpili ako darček😉 myslím niečo také netypické, čo ste ani nevedeli, ,že existuje...
napriklad niečo takéto: moji chalani stále niečo opravujú, tak možno im rukavice pomôžu pri práci 😄
Alebo tie svietiace sukničky pre dievčence😍
Alebo nožík na hríby do štetcom na čistenie hliny😉
Viem, že su to možno zbytočnosti, ale občas aj blbosť vie potesit.
Prosím, tie, čo si myslíte, že sú to všetko blbosti, na ktoré sada prach, neprispievajte do témy. Veci nejdem kupovať, len ma zaujíma, čo všeličo existuje a ani o tom neviem 😉

cyberk
29. nov 2025

Ja som kupila toto 🙂 videla som to uz davnejsie, a pride mi to zaujimavejsie ako nejaka obycajna autodraha, ktoru som prvotne chcela kupit :D

svetlonos
30. nov 2025
@cyberk

Ja som kupila toto 🙂 videla som to uz davnejsie, a pride mi to zaujimavejsie ako nejaka obycajna autodraha, ktoru som prvotne chcela kupit :D

@cyberk
ahoj to je suoer, odkial to más?

cyberk
30. nov 2025
@svetlonos

@cyberk
ahoj to je suoer, odkial to más?

@svetlonos ahojjj - temu 🙂 https://share.temu.com/4QH0GYQHV0B
ale vybiehaju aj reklamy zo svk stranok - tam je to o par e drahsie 🙂

denithestrange1993
30. nov 2025

@jaja1979 nechcem ti brat iluziu ale take darceky su obvykle na 1 pouzitie. Jedny vianoce som kupila rodine darceky co teraz bezne najdeme na temu atd. Vtedy tieto cinske stranky neboli take popularne tak som zvolila slovensku stranku, malo co z toho vydrzalo Vychytavky sa mozu javit fajn ale radsej si priplat za nejaku normalnu znacku.

anonym_50b0bb
30. nov 2025

Čiapka so zabudovanou čelovkou na nabijanie
Termohrnček do auta na nabíjanie

rorino
30. nov 2025

@jaja1979 to čo dávaš ako príklad sú už úplne bežné veci,už to dávno nie sú nejaké vychytávky,skôr "starinky"😉

jaja1979
autor
30. nov 2025
@rorino

@jaja1979 to čo dávaš ako príklad sú už úplne bežné veci,už to dávno nie sú nejaké vychytávky,skôr "starinky"😉

@rorino no vidíš, pre niekoho nové, pre niekoho staré😉

tom_i
30. nov 2025
@cyberk

@cyberk to sa mi páči ❤️👌

rorino
30. nov 2025
@jaja1979

@rorino no vidíš, pre niekoho nové, pre niekoho staré😉

@jaja1979 veď jasne,len sa ti môže stať,akú super vychytávku darujes a pre dotyčného už to bude ta starinka😉

jaja1979
autor
30. nov 2025
@rorino

@jaja1979 veď jasne,len sa ti môže stať,akú super vychytávku darujes a pre dotyčného už to bude ta starinka😉

@rorino veď v úvodnom príspevku som písala, že veci nejdem darovať, ani kupovať, len ma zaujímajú veci, o ktorých ani neviem, že existujú... Prečo máš pocit, že máš niekomu rozprávať do niečoho, čo má alebo nemá kupovať... Ach jaj🤦🤦

svetlonos
1. dec 2025
@cyberk

@svetlonos ahojjj - temu 🙂 https://share.temu.com/4QH0GYQHV0B
ale vybiehaju aj reklamy zo svk stranok - tam je to o par e drahsie 🙂

@cyberk
dakujem ti krasne za odpoved 🙂

petulda333
1. dec 2025

Ja mam v kosiku toto,objavila som nahodne a teda paci sa mi to. Syn sa uci hrat zoliky ale tazko sa mu drzi tokjo kariet,ked si uklada vzdy mu padaju,tak s tymto to pojde lahsie