Vydávali by ste sa tehotné?
Chcem sa spytat, ci by ste sa vydavali alebo uz vydali tehotne...Ak ano, ako prebiehala svadba? Vsetko bolo v poriadku pocas svadby??Mame sa brat 22.10 ale chceli by sme sa uz teraz zacat pokusat o babo...Nie pravidelne "intenzivne" ale uz by sme si nedavali taky pozor a obcas by ske skusili ai nedat pozor vobec 😀 ak ma chapete...😀
A ano, moze byt, ze otehotnies a o babo pridete alebo budes mat rizikove alebo pregrcias prvy trimester. Ak chcete planovat, tak pockajte.
@miss_sixty11, ale ved toto je vasa cisto sukromna vec, zariadte sa ako sa to vam hodi, nikoho do toho nic nie je. My sme sa najprv brali a az potom riesili babatko ale to neznamena, ze to co planujete vy, je horsie alebo zle, alebo lepsie. Urobte podla svojho uvazenia. Rataj aj s tym, ze ak by si otehotnela, mozes mat aj problemy, kt. ti svadbu zneprijemnia, alebo rizikove, alebo mozes byt vyhadzana, nebude ti drzat uces, a mozno otehotnies az o rok, nikdy dopredu nevies....
@miss_sixty11, teraz som si spomenula, ked mala moja maminka narodeninovu oslavu 50tku, ja som bola v piatom tyzdni. nik o tom nevedel, iba ja s muzom. Jasne ani vidno nebolo nic este dlho potom. Ale ja som bola ina, taka bojazliva, opatrna. A pamatam si ze ma nejak ujo chytil, chcel tancovat a ja som na neho skaredo pozrela, proste sa ma chytil asi bruska, ja som sa asi zlakla, no vadilo mi to. Neuzila som si to, bola som akoby na ihliach, mozno strach aby sa nieco nestalo a rovnako som sa bala do konca prveho trimestra aj v tomto 2. tehu. Kazda sme ina, kazda to prezivame inak, ale ozaj by som kaslala na to, a uzi si svadbu, nech mozes jest a pit, naco mas chut a zabavat sa bez obmedzovania. Nebat sa ze sa udries, alebo nieco. A co sa tyka unavy, prvy trimester je fakt narocny, ja som bola v oboch tehu jak zombiiiiik.
Dakujem ze vsetky komentare 🙂 rozhodli sme sa pockat...alebo nechat to na nahodu...niektore ma velmi pobavili hlavne tie krestanske 😂😂😂 ako nehnevajte sa na mna, ale keby som to tak mala brat, tak pred oltar ideme vsetky ako panny...tie komentare povazujem za pokrytecke riadne...a kedze mame svadbu naplanovanu uz rok a ja pracujem na hoteli priamo, kde bude svadba prebiehat, nemam obavy z pripadnych stresov atd, lebo nemam mat z cogo stresy. Prakticky svadby usporiadame kazdy vikend, cize viem do coho idem, poznam svojich kolegov hlavne 🙂 ale dakujem za vsetky komentare...dievcata, ktore zvladli svadbu v 6.7.9. mesiaci velmi obdivujem. Pekny den vsetkym a tymto koncim diskusiu :-*
@miss_sixty11 ano .ja som sa vydavala tehotna(bola som v 6 mesiaci)svadbu sme mali v maji a syn sa narodil v auguste.casovo sme mali svadbu len do polnoci a bolo dobre.zabavili sme sa aj ked nebola az do rana
My povodny termin svadby 2.10.2020, nahradny 23.4.2021, volny priebeh babu sme si povedali, od Januara. Mala sa podarila na 1. sup.
Do svadobnych siat ma ledva zapli, zaspavala som na oslave a vzdala to o 9tej 🤣🤣
Ak by bola klasicka svadba, nedala by som to a hostia by si asi mysleli, ze som sa spila 🤣🤣 🤷🏻♀️ no mali sme len s 10. ludmi kvoli korone. A party sme mali az teraz.
Odporucam, zacat s babo snazenim az po... Lebo, nikdy nevies ako tehotenstvo vypali a ako sa budes citit.

@miss_sixty11 my sme sa brali 22.10., hehe. Skusat sme zacali v septembri a na svadbe som bola v 2. mesiaci. Osobne neodporucam velmi. Niezeby som zvracala, ale bolo mi tazko na zaludku, bola som hrozne unavena a spat som sla po rejdovom tanci, ze vraj potom bola super zabava, odchadzali az o piatej niektori. Plus ako bonus som sa tyzden pred svadbou vyhadzala - ci stres, ci tehotenstvo, tazko povedat, kazdopadne do mna museli napichat hydrokortikoidy, vsak vo stvrtok som bola ako muchotravka, strach o babo. Proste stres. Nemohla som poriadne nic jest, ani si pripit.
Naco skusat, ak to ma vyjst, tak to vyjde aj o pol roka. 🙂