Na čo si dávať pozor, keď som tehotná v 17?
Na čo si mám dať veľký pozor chcem sa spýtať aj niekto kto ma viac skúsenosti nakoľko mám v decembri 18 neviem čo ma čaká ak by som naozaj bola tehotná čo všetko mať nemať ako moc je to náročné , ale viem že som už moc dlhu dobu túžila mať malé
@anonym_autor ries to, az ked budes mat potvrdene tehotenstvo z krvi
@anonym_autor a to si jak zvládla?
Opýtaj sa rodičov a hneď ťa chuť prejde.
@januska12323 jaaj pani rodičov nemám , tak že tak 😀vaš komentár ste si mohli nechať
@anonym_autor Daj si pozor na to, aby si mala zabezpecené vlastné bývanie a dostatok peňazí na výchovu dieťaťa.
@anonym_autor Daj si pozor na to, aby si mala zabezpecené vlastné bývanie a dostatok peňazí na výchovu dieťaťa.
@anonym_c2c072 ďakujem pekne sama už bývam ☺️len sa chcem uistiť či by som to utiahla s malým
@anonym_c2c072 ďakujem pekne sama už bývam ☺️len sa chcem uistiť či by som to utiahla s malým
@anonym_autor ak si z nás robíš prdel lebo prázdniny tak prestaň. Nemáme problém poradiť ak je to naozaj ale problém je, že 90% podobných tém je vymyslených. Ako bývaš sama, keď nemáš 18. Kde? Máš pod 18, zodpovedný je za teba zákonný zástupca, ten je kto? Aký máš príjem, že z toho ťaháš vlastné bývanie? Na koho je zmluva, nakoľko máš iba 17? Normálne sa ťa pýtam.
@anonym_autor ak si z nás robíš prdel lebo prázdniny tak prestaň. Nemáme problém poradiť ak je to naozaj ale problém je, že 90% podobných tém je vymyslených. Ako bývaš sama, keď nemáš 18. Kde? Máš pod 18, zodpovedný je za teba zákonný zástupca, ten je kto? Aký máš príjem, že z toho ťaháš vlastné bývanie? Na koho je zmluva, nakoľko máš iba 17? Normálne sa ťa pýtam.
@anonym_ab8d36 čo je vás do toho mám pracujúceho priateľa 🙂bývame sami ja chodím na brigády
@anonym_ab8d36 čo je vás do toho mám pracujúceho priateľa 🙂bývame sami ja chodím na brigády
@anonym_autor to si ty tá s tým zlatým dudlom?
@januska12323 jaaj pani rodičov nemám , tak že tak 😀vaš komentár ste si mohli nechať
@anonym_autor tak kto sa o teba a dieťa postará?
@anonym_c2bde7 už raz som tu pisala rodičov nemám zijeme s priateľom sami
@anonym_autor čo je ma do toho? Asi toľko, že si sa nás spýtala na čo si dať pozor. Keby nechceš radu, tak sa ťa nepýtam. To, čo som sa ťa pýtala je dos relevantné pre tvoju situáciu Vlastné bývanie teda nemáš a stále ak si pod 18 tak nemáš také právne postavenie ako dospelák. Preto som sa ťa pýtala ako je možné že 17 ročná podpísala kúpnu alebo nájomnú zmluvu a nemá žiadneho zákonného zástupcu. Ak si pod 17 tak z právneho hladiska je totálne jedno či frajer zarába, nie si spôsobilá na všetky právne ukony. Ak nechceš radu, tak sa nepýtaj
@anonym_autor viem preto som to zmazala. Kam sa tak ponahlas. Bolo by dobre sa normalne zamestnat a az potom mat dieta. Stava sa aj ze partner opusti svoju babu a potom tu mame kopec slobodmych mamiciek ktore nemaju kde poriadne byvat. Neppnahlaj sa
daj si predpisat antikoncepciu, alebo pouzivajte prezervativ, v 17 tehotna nic moc
@anonym_c2bde7 už raz som tu pisala rodičov nemám zijeme s priateľom sami
@anonym_autor to bude prípad lre sociálku, aj suseda tak skončila
@anonym_autor to bude prípad lre sociálku, aj suseda tak skončila
@anonym_5c0f3e nemyslím si keď tehotenstvo nemám ešte na milión percent potvrdené a v decembri mám 18
@anonym_5c0f3e nemyslím si keď tehotenstvo nemám ešte na milión percent potvrdené a v decembri mám 18
@anonym_autor no neviem neviem
@anonym_autor v decembri máš 18, s frajerom si odkedy keď si taaaak dlho túžila po malom? Od 15tich túžiš po dieťati? Nevymýšľaj si.
@anonym_c2c072 veľa ľudí nemá vlastne bývanie a majú deti. Nerobiť si deti kvôli tomu je hlúposť..
@anonym_autor v decembri máš 18, s frajerom si odkedy keď si taaaak dlho túžila po malom? Od 15tich túžiš po dieťati? Nevymýšľaj si.
@anonym_f1e300 pani a aj keby 😀zabránite mi to túžim áno lebo hoci čo sa môže prihodiť 😀
@anonym_f1e300 pani a aj keby 😀zabránite mi to túžim áno lebo hoci čo sa môže prihodiť 😀
@anonym_autor dokedy budú prázdniny?
@anonym_autor normálne otázky
Veď sa ťa pýtajú úplný základ
Ty si založila tému, že čo mať nemať
A my nevieme ako to máš nemáš
Dieta zlate ,ty radsej chod studovat a nie deti robit.
@anonym_autor No pani..... zas bude tmavý spoluobčan
@sisska96 predstavte si že nie 😃ako ste to usúdili podľa čoho???som biela veru že sa nájdu ľudia ako ste vy
Neodpovedáš ale aj tak sa opýtam. Prečo nie si v domove alebo u rodinných príslušníkov? Keby ťa teraz hneď frajer vyhodil z bytu (keďže ty tam nemôžeš byť zapísaná) kam pôjdeš? Máš našetrené nejaké peniaze? Prečo nechodíš do školy alebo roboty?
Neodpovedáš ale aj tak sa opýtam. Prečo nie si v domove alebo u rodinných príslušníkov? Keby ťa teraz hneď frajer vyhodil z bytu (keďže ty tam nemôžeš byť zapísaná) kam pôjdeš? Máš našetrené nejaké peniaze? Prečo nechodíš do školy alebo roboty?
@januska12323 pani mám brigádu do školy chodím jasne že mám aj babku a dedka ku ktorým chodím stále 😀
@sisska96 nie je ti trápne za tento úbohý komentár? 🙂
@sisska96 nie je ti trápne za tento úbohý komentár? 🙂
@tiezjednababa Vidno že bude z tej vrstvy

Opýtaj sa rodičov a hneď ťa chuť prejde.