Wellness chata a oslava 30tky

lylkatomaskova
13. nov 2016

Ahojte všetci.Prosím o radu "opäť".
Chcela by som vo februári osláviť svoje 30-te narodeniny. Prosim o radu ,tip na chatu ktorá má i wellness čiže krytý bazén ,saunu atď .pre cca 20osôb a hlavne blízko lyžiarskeho strediska.
Keďže som z Ke tak niečo v blízkosti resp.v Tatrách. Nebránim sa ani Poľsku.
Druhú radu potrebujem v tom,či brať deti na takú oslavu alebo nie ( všetci majú deti ktorých chcem pozvať ,ale na druhej strane chcem, aby si oddýchli a užili si to,tým nechcem povedať že deti sú na obtiaž ,ale skrátka vypnúť ,chcem to na jednu noc a dva dni)Budem vďačná za každú radu a tip ďakujem

timea7
13. nov 2016

@lylkatomaskova asi by som sa najprv spýtala ostatných, či chcú ísť aj s deťmi, alebo im má kto postrážiť a podľa toho by som sa zariadila.

lylkatomaskova
autor
13. nov 2016

@timea7 Čiže si spraviť prieskum?🙂 A čo ak desiatim vedia postrážiť deti a zvyšku nie

timea7
13. nov 2016

@lylkatomaskova tak to bude musieť byť s deťmi. Čo tak zobrať niekoho, kto im bude robiť animátora? Nemyslím zrovna svokru, ale nejaké kamošky, ktoré by ich trocha zabavili? Alebo potom hotel s animátorom, čo ale oslavu predraží....potom neviem, či by nebola lepšia klasická oslava na chate bez detí jeden večer, to si stráženie asi dokáže zabezpečiť každý.

lylkatomaskova
autor
13. nov 2016

@timea7 Áno a poprípade ak by naozaj nemali kde nechať deti tak zoberú so sebou veď co už dajú sa do kludnej izby spinkat a bude čo už. Už len tu chatu🙂))

timea7
13. nov 2016

@lylkatomaskova pozri na Zľava dňa, minulé leto som tam vyhrabala chatu kdesi za BB, no neviem, či by to nebolo ďaleko, ale obávali sme sa, že tam bude chladno....potom boli tie štyridsiatky, verí, že niečo nájdeš.

lylkatomaskova
autor
13. nov 2016

@timea7 ďakujem pekne za pomoc si zlatá 🙂

timea7
13. nov 2016

@lylkatomaskova veď som ti nijako nepomohla, my chodíme ako partia na chalupu, ale je nás menej, tam by ste sa nezmestili, je tam len päť spální, plus obývačka, teda maximálne 12 ľudí.

lylkatomaskova
autor
13. nov 2016

@timea7 jasné že pomohla veď si mi poskytla rady ,to si vážim 😉

timea7
13. nov 2016

@lylkatomaskova no vieš, ja už to mám za sebou, keď sme decká vláčili kade tade, po chatách na lyžovačky a pod. Len sa mi nepáčilo, keď sme sa raz dohodli, že ideme s deťmi a nakoniec by sme ostali jediní, ktorí tam dieťa brali, neviem, čo by tam chúďa robilo. Dnes už čakáme pomaly na vnúčatá 😀 😀 😀

missdiva
13. nov 2016

@lylkatomaskova Ja osobne by som deti z toho nevylucovala. Z mojich znamych by ani takmer nikto nesiel na lyzovacku+wellness bez deti (je ine ist niekam bez deti na cely vikend kedze nie vsetci maju babky/dedkov/opatrovatelku a ine odist vecer na oslavu na par hodin). Pre deti by som na oslave zabezpecila animacie i program.
Ale je to velmi idividualne, zalezi od toho aka ste skupina priatelov, ak chodievate spolu pravidelne ako partia dospelych na vylety/lyzovacky/turistiku bez deti (vies, ze nikomu nerobi problem nechat deti niekomu na starosti) tak to je iny pripad.
Co sa tyka chaty, zhanala by som nieco mensie aby si to mohla rezervovat cele len pre vas. Napr. v Terchovej ti viem odporucit taky mensi wellness hotel, vola sa Rozsutec, chodievame tam do bazena aj celkom dobre varia (ale oslavu som tam nikdy nemala). V Tatrach poznam len dva velke wellness hotely (oba su super ale boli by asi dost drahe kedze si chcete zrejme rezervovat restiku, wellness a ubytovanie pre vela ludi).

lylkatomaskova
autor
13. nov 2016

@timea7 Veď toto ,,neviem ako to mám zariadiť musím sa ich všetkých spýtať

lylkatomaskova
autor
13. nov 2016

@missdiva Ďakujem za rady 😉 Veď to že chcem veľkú chatu S welnesom a celé to rezervnut

amelie2017
13. nov 2016

Ahoj..my sme takto rezervovali 3 chatky vo vrutkach..kazda je pre 6 osob plus 2 pristelky. Je tam kryty gril aj bazen. Sauna je za osobitny poplatok. Je tam krasne. Pozri si threechalets

lylkatomaskova
autor
14. nov 2016

@amelie2017 ďakujem veľmi pekne za tip určite pozriem

silviak
14. nov 2016

Ja som narodky oslavovala na tejto chate: http://www.chatasokol.sk/
Vrelo odporucam. Aj ked neviem ci sa da iba na jednu noc. To si asi velmi neuzijete ked ubytovat sa da po 14-tej a odist treba okolo 10-tej. Odporucam ist na cely vikend. Inak chata nadherna a komfortna. Bazen tam ale nieje.

lylkatomaskova
autor
14. nov 2016

@silviak Určite pozriem ďakujem 😉