Zabudli na vás muži na deň žien?
Ahojte spomenuli si vaši muži na mdž? Lebo ten môj ani nevedel že nejaké je😄 minulý rok ma zobral na večeru, ale tento rok zabudol, aj na vás zabudli? Som myslela že aspoň čokoládu donesie.
Nezabudol. Ja som zabudla, ze mal meniny 🙈
Ráno som mu povedala, že dnes je MDŽ, choď mame kúpiť kvety. Tak išiel kúpiť kvety mne 🙂
Nezabudol. Ja som zabudla, ze mal meniny 🙈
@anonym_f6ab18 Toto sa mne stalo minulý rok, tak som si tento rok dala pripomienku…a pozrela som si to blbo a blahoželala mu už pár dní vopred 😆😆
Ja som si kupila kvety uz v sobotu. Upratala som a hodilo sa mi dat si na stol kyticu kvetov, tak som.si kupila. Povedala som mu, ze uz mi nic kupovat nemusi, lebo som si kupila sama. Ale uvaril obed v nedelu.
Kľudne mohol, nič by to so mnou nespravilo.
K dcére prišiel mladý šuhaj ktorý doniesol kyticu nielen jej ale aj mne - tak manžel sa tak nenápadne vytratil... O chvíľu ruža na stole.
@anonym_autor normalny ludia pripomenú, rypáci sa budu citit urazene 😃😃 aj keby zabudol, zas je to chlap nemusi na všetko mysliet.. a tiež my ženy vieme zabudnuť.. je to len den MDŽ.. nie je to ako narodeniny alebo vyročie svadby
V podstate som mu to povedala v sobotu aj v piatok😂takže kúpil mne, mame aj svokre. Ale podľa mňa kebyže mu to asi nepripomeniem neviem asi by zabudol 😂snažím sa ho naučiť na sviatky nosiť kytice tak uvidíme, keď mu to pripomínať nebudem.
Nie, rano ma cakal v kuchyni s kvetmi a coko. Ja som zabudla, tak som sa zacudovala. Ale priznam sa, ze sa mi raz podarilo zabudnut na jeho meniny 😇 Myslim vsak, ze kazdy vie rozoznat, ci to je lahostajnost alebo nie a podla toho sa zariadit.
prečo zrovna tento rok preživat mdž ?
po iné roky vás to ani nebralo ...
nie nedostala som nič, lebo mám svoj názor na tento sviatok
dostanem hocikedy kvety cez rok ... ked rovno kupi malu kyticu v lidli ... ale je to len tak ... nepotrebuje na to nejaky datum , to isté čokolada .. len tak..
Kedze sme v sobotu na moj pokyn kupili kvety jeho mame, tak sa automaticky kupilo aj mne. Synovia tiez nezabudli, su pozorni.
dostali sme s dcerou po ruzicke...
Komenty necitam ale nie nezabudol, vsak to sa aj da ? 10000x vsade na internete o tom pisane cely den.
Aj keby si nespomenul tak rano by mu to uz len skrz to trklo
Nie, nezabudol, kvietky mi daroval už v sobotu, lebo sme išli na víkend na chatku....aby ich tam neniesol
@anonym_autor nie nezabudol. Tvoj muž nechodí na internet? Reálne toľko reklám a všetkého že ani na vianoce také nebolo. Fakt neveim ako by sa dalo zabudnúť
Tento rok nezabudol ale minulý rok áno. Ale keby to nebolo všade reklamované tak by teiž zabudol.
vobec, bola som prekvapena, ze ma rano budil so slovami krasne mdz. to sa mi teda este nikdy nestalo 😍
nezabudol manžel, a dokonca ani kolegovia v práci! V piatok ruža, v nedeľu kytica a dnes balzam na pery...💐
Ignorovali sme to. Nepovazujem to za nejaky extra sviatok, takze sa necitim sa urazene 😀
Môjmu musím vždy oznámiť, že je nejakú sviatok on je absolútne v tomto mimo, či má jeho mama, otec, brat, aj on dokonca nevie kedy ma meniny 🙈ja alebo kto narodeniny, meniny nevie absolútne, takže tak isto Valentína a podobne, keď mu nepoviem nevie, proste chlap 🙈🤣
@anonym_autor Ja som si teda spomenul. A kytičku dostala nie len žena, ale aj 2,5 ročná dcéra. 🙂
@anonym_autor Ja si na to nejak nepotrpim, neriešim. Ale niečo malé sladké vždy dostanem 😃 ale spomenula som si na jednu príhodu keď sme spolu ešte len chodili a išli sme na nákup do lidlu, aj som zabudla že je MDŽ a pri vchode rozdávali nejaké kvietky, už ani neviem co to bolo. Keď sme išli domov tak muz si robil srandu, že teraz to vyzerá ako keby mi ten kvet dal on takže bol pred ľuďmi za pekného 😃
Neoslavujeme to vôbec. Pripomína nám to komunistické časy a na tie by sme radi zabudli.

normalne som mu v sobotu povedala: zlato zajtra je mdž aj mame a babke kup kvet🤣🤷♀️