Zajtra sa vydávam a neviem sa tešiť
Ahojte baby, zajtra sa vydavam... A ja sa vobec neviem tesit. Praveze naopak. Zaroven som tehotna v 3.trimestri. dufam ze je to hlavne hormonalna zalezitost ale poradte ako to s nejakym najvacsim kludom prezit zajtra.
Dakujem pekne
Aj toto sú normálne pocity, ja som sa tiež nejako netešila na vlastnú svadbu, ani môj muž 😂 tešila som sa na manželstvo, to áno, ale nie sme proste také typy, čo by si taketo oslavy užili, bolo to skôr pre rodinu, ja by som bola spokojnejšia asi o dvoch svedkoch 🙈
poviem ti moj príbeh.
bola som síce v II. trimestri, ale s rovnakými pocitmi. a veľmi veľmi ľutujem, že som ich nepočúvala. tiež nám svadbu prispôsobili starí rodičia podľa seba. hroza a des... chápem že to stojí peniaze, ale mna to potom stálo roky pochybností, či som urobila dobre (neurobila som) a ked som sa rozviedla, tak som si vydychla až to bolo počut do tatier.
skus ist niekam sa prejst sama a preber si v hlbke svojej duse vašu lásku. rozdiel bol v tom že my sme sa až tak dlho s mojim nepoznali. rozhoduj sa srdcom, nie názormi na koníkovi. držím ti palce a verím že sa rozhodneš správne 🙂
Ahoj, si tehotná, v podstate krátko pred pôrodom, a asi to budú len hormóny. Skús si oddýchnuť, zrelaxovať. Popremyslaj čo Ti vadí, je to niečo vážne s partnerom alebo iba stres so svadby? Niečo v štýle, že Ti mama vybrala lodičky a Ty ich nechceš a svokra vybrala koláče, ktore sú na prd a Ty sa hneváš 😅 deň pred svadbou má kopa ľudí stres, naplánovať svadbu je hrozne (teda aspoň z môjho pohľadu, pre mňa to bolo veľa stresu, kompromisov s rodinou, každý mal čo povedať, alebo ofrflat, nemala som hentake a onaké šaty a pod). Ale samotná svadba je krásna 🙂 skús sa zamerať na svoju polovičku a ako si to užijete. On už má tiež určite plné zuby plánovania a možno má hlavu ako melón z toho, že nevie aký je rozdiel medzi jahodovou a malinovou farbou a očakáva sa od neho rozhodnutie 😂 Ak sa dá a už nič nemusíte vybavovať, sadnite si večer k vinei a spapajte nejaký koláč, uvoľnite sa 🙂 držím palce a želám krásnu svadbu
preco sa vydavas ked sa netesis? neda mi to nedat tuto otazku..
Neboj, je to len jeden den. Vy ste mali a budete mat vela krasnych dni spolu vo dvojici. Zajtrajsok si bud uzi ak sa ti bude pacit, alebo kludne aj nejako len s odstupom prezi a ber ako divadlo pre rodinu, nic to nemeni na vasej buducnosti. Tehotenske hormony aj celkovo nervozita zo zivotnej zmeny a chaosenia ludi okolo je uplne normalna. Drzim palce.
@modrykolibrik preco by to malo byt tak, ze mu ona za to nestala? My sme sa brali po 10 rokoch, ked som otehotnela. Za tych 10 rokov ma 3x poziadal o ruku. 2x som odmietla, tretikrat uz mi to prislo blbe a zrovna, ked sme zacali planovat svadbu, otehotnela som. Tak sme vybrali skorsi termin, ako sme povodne planovali.
To, ze sa niektori ludia vezmu neskor, nemusi znamenat, ze zena muzovi za to nestoji alebo naopak.
@silvike znamemu dala takuto podmienku, dnes uz manzelka. Vedela, ze ma problem otehotniet a aj on ma tiez problemy, tak povedala, ze az ked sa im uspesne narodi dieta, tak sa za neho vyda. A tak aj urobila.
Úplne ta chápem. Zažila som si niečo podobné, mne sa vôbec nechcelo ísť na moju svadbu. Vedela som, že sa musím celý čas tváriť aká som happy, obe mamy mali pocit, ze zhltli všetku múdrosť sveta, do toho v svadobny deň od rána pršalo a zima bola. Proste skôr to bol vhodný deň na samovraždu ako na svadbu. Ale prežila som, mam toho najúžasnejšieho manžela pre mňa, dve deti a všetko je perfektne už 15 rokov.

@ankare No to je podmienka 🙄 Laska jak hrom...vezmem si Ta AZ KED budeme mat spolu dve deti ...zaujimave...keby mali jedno tak si ju nevezme ? To co tym celym akoze deklaruje ? Mimo moj pochop taketo podmienky :/ Bud tu zenu naozaj milujem a budem s nou ci budeme mat jedno dve tri alebo desat deti (ako si povieme) alebo aj keby s nou deti nebudem mat. Take zvlastne. Ale tak asi v tomto pripade to bola ozaj len formalita predpokladam.